benim 5 aylık halime benziyor canım. Walla çok özeniyorum göbekine
herkese merhaba,
morgüller resim çok güzel. 4-5 aylık gibisin maşallah
valla ben 4 aylıkken böyleydim maşallah sana..
Morgüller küçücük karnın var yabizimki git gide daha da çok büyüyor gibi. Sağlıklı olalım da karnımız büyük olsun nolcak ki bende oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım. Çok duygulandım ya küçücük küçücük giysiler içini dolduracak oğlum çok sabırsız oluyor insan böyle uğraşınca.
Ayy maşallah kocaman olmuş
Bacaklar çırpı, üst belli yok ama ortası dolu
maşallah...
yahu siz bu bebekleri nerde saklıyosunuz..?
fıstık gibi görünüyosunuz o ayrı da
bebekler nirdeee:90:
Bacaklar ve üst yok evet canım
Hayatımda ilk defa tartıda 56'yı görüyorum
Maşallah sizde çok datlu gözüküyosunuz
Yahu anacım, gören de zanneder ki sizin karnınız kocaman....
Ben burda büyük göbik bi çiğtanemde bi de birinde daha gördüm.... öle aşırı büyük karın yok ki...
Siz kendinizi dev aynasında görüyosunuz bence
Dimi purrrr
purcum valla morgulleri biliyodukta sendede bisey yokmus ya masallah kendimi dev gibi hissettim
kızlar 2 gündür sabahları bulantım oluyor,kusma olmadı henüz ama ilk aylarda ki gibi bulantı başladı,kahvaltımı zor yapıyorum. araştırdım son aylarda da olabilirmiş. bebek mideye baskı yaptığı için yemek borusuna baskı yapıp bulantıya sebep olurmuş. sizde de var mı :44:
kızlar 2 gündür sabahları bulantım oluyor,kusma olmadı henüz ama ilk aylarda ki gibi bulantı başladı,kahvaltımı zor yapıyorum. araştırdım son aylarda da olabilirmiş. bebek mideye baskı yaptığı için yemek borusuna baskı yapıp bulantıya sebep olurmuş. sizde de var mı :44:
Canım benim bulantılarım hiç kesilmedi ki
Doktor olabilir dedi bana da... kimisi benim gibi sürekli bulantı yaşayabiliyormuş.... kimisinde de tık olmuyormuş
sağol canım. katlanıcaz artık napalım. :85:
kıyamam sana ya evet senin başından beri var.
benim 8.haftada başladı 14. 15 te bitmişti. 2 gündür sabahları tekrar başladı.Allah kolaylık versin hepimize.
Aminnnnn canım...
Ben şimdi alıştım ya bulantıya, bulantısız bi hayat nasıldı unuttummm
Bi de en çok merak ettiğim oğlum doğduktan sonra, karnımda boşluk hissedecekmiyim acaba
O kadar alıştık ki hareketlerine bebiklerin
pur teyseeeeeeeeeeeeo çirkin kızın buranın içinde demekkk maşallah ona maşallahhhhhh
bulantısı olan arkadaşlarrrrrazıcık kaldı skın dişinizi :79:
valla ne bilim cok zayifsiniz siz ya gobiklerde minnacikYok artık, face de fotolarını görmesem yutacam
benimde 2 gundur cok midem bulaniyo pek bisey yiyemedim ama bu duruma seviniyorum belki kilo almam yavaslarkızlar 2 gündür sabahları bulantım oluyor,kusma olmadı henüz ama ilk aylarda ki gibi bulantı başladı,kahvaltımı zor yapıyorum. araştırdım son aylarda da olabilirmiş. bebek mideye baskı yaptığı için yemek borusuna baskı yapıp bulantıya sebep olurmuş. sizde de var mı :44:
Aminnnnn canım...
Ben şimdi alıştım ya bulantıya, bulantısız bi hayat nasıldı unuttummm
Bi de en çok merak ettiğim oğlum doğduktan sonra, karnımda boşluk hissedecekmiyim acaba
O kadar alıştık ki hareketlerine bebiklerin
Efeeet çikinim burdaa
pur teyseee yaaa bizim beğendiğimiz bebek arabasının fiyatları nolmuş öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?