-----2010 KASIM hamişleri----

ben uyumayı denıcem sımdı bırazcık..umarım yarın sarj aletı olmus olurda bolca konusuruz..
cok operım

iyi geceler gem bu arada oğluşumdan ufak bir tekme yedim ve hareket ettiğini hissettim benimde uykum geldi ama yatınca uyuyamıyorum ki ayaklarım çok ağrıyor şuan çünkü

günaydınlarrr....

gerçi uyuyup uyanan insan gnaydın der ... bende öksürükten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzıma geliyo sanki napcam ben öksürük olan olmuşmuydu acayip tırsıyom erken doğum falan diolar bide öksürük tetiklermiş doğumu

morgüller maşallah oğluna

valla hiperaktif misin nesin sen kısss bırak işi gücü dinlen..

maşallah maşallah
tombik bişey doğcak galiba

kıslar ben sarj aletını koparmıstım gıremıyorum oyusden kocayı beklıyorum sıze bakabılmek ıcın ama olmuo bole..
ben cok zor uyuyorum artık bu sıpadan rahat yok sımdıden

ben de ben de.. bütün gece dönüp duruyom yaa

valla hiperaktif misin nesin sen kısss bırak işi gücü dinlen..

maşallah maşallah
tombik bişey doğcak galiba

ben de ben de.. bütün gece dönüp duruyom yaa

kac kılo almıs arkadas onuda ogren bakalım :111:

41 kere maşallaaah Allah ım hepsını nazarlardan korusun ...
ayy tarıhte bellı amanın cok tırsıorum ben :18:

Saolun kıslaaaarrrrrrr

Haftasonu kahvaltısından sonra, oğlumla ben...

günaydın canım... bende ilaç kullanmadım. çok su içtim. bide öksürürken hiç ayakta durmadım. karnım kasılıp acıyordu. işte oturarak öksürdüm. evde yatarken dizlerimi karnıma çekip öksürdüm...
2 haftadan fazla sürdü...
inşallah en kısa zamanda seninki de geçer...

şafak:36 şaka gibi

randevumu aldım ayın 25 ine...

meb ile uğrasıyorum bi bakanlık bu kadar mı kötü çalışır!!! yoksa diyarbakır mı bu kadar kötü!!!
bilgilerimi yanlış eksik yazmakta üstlerine yok... bi de bunları düzeltmeye uğras!!!

ben bebeme konsantre olmaya çalışırken başka etkenlere daha çok kızıyorum...
rahatsız etmeyin bizi yawww

kvaltı yaptım meyve yiyom sora süttt sora okul...
aaa!!! kıslar yaaa okula yine hırsız girmiş!!! bi ayda 3. bu. zaten velilerin durumu yok. zaten okul fakir. zaten okul bitiyor, malzeme alan yok... hırsızda cocuk sanırım... hep boya bant kağıt çalıyor...

karneleri de yazdım... gelsin tatillll

herkese günaydın:))
biz cumadan beri çok yogunuz babamız geldi eksik eşyalarımızı tamamladık ufak tefekler kaldı bi tek.evin içine eşyalar girince ve kurulunca eşim işte şimdi tam bi aile gibi olduk bide gelse bebişimiz süper olcak dio evin için bebek eşyalarıyla dolunca valla pek bi hoş oldu ben de bayıldım:) pazartesi sabahta babamızla beraber kıbrısa geldik 2 hafta burdayız dogum öncesi hava deişikliği ve moral olcak üçümüze de:))

ama dün gece cok korktum hiç böle sancılanmamıştım allahım dedim gelir gelmez nolur başıma kötü bişe gelmesin öle karnım agrıdı ki doguruyorum sandım dua ederken sızıp kalmışım uyandıgımda geçmişti çok şükür.

geçmiş olsun sedeph. doktor tehlike görmediyse içini ferah tut. ciddi bir sorun olsa mutlaka söylerdi. Allahın izniylde birşey olmaz inşallah.

sancın gelmiş geçmiş çok şükür. kıbrısta keyifli bir 2 hafta geçirirsin umarım eşinle bebişinle

Morgüller küçücük karnın var ya bizimki git gide daha da çok büyüyor gibi. Sağlıklı olalım da karnımız büyük olsun nolcak ki bende oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım. Çok duygulandım ya küçücük küçücük giysiler içini dolduracak oğlum çok sabırsız oluyor insan böyle uğraşınca.

günaydın hanımlar bizide zorla babamız 11 de uyandırdı kıskanç ne yatıyorsunuz bu saate kadar diyor gece uyayamıyoruz o horul horul uyurken tabi kahvaltımızı ettik sizlere bakalım dedik sağlık ocağından aradılar 1.5 da oraya gitcem rutin kontrol ordanda anneme akşama görüşürüz artık. evde olmak ne güzelmiş yawww.

canım ya dikkat et kendine bende kışın çok oldu doktora gittim sinecod diye bir öksürük hapı var onu vermişti çok iyi geldi sende git istersen gebeliğede bir zararı yok hap zaten 10 tane 5 günde bitiyo.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık yalancı doğum sancıları başlarmış bu haftadan sonra internette okumuştum.

küçükük karnı var ama allah nazardan saklasın tombiş oğlu olacak nasıl sığdı o karna o tosun anlamadım. banada hiç karnın yok diyorlar galiba seninde iç karnın geniş öyle diyorlardır kesin araştırcam bu iç karın meselesini ne iş anlamadım

Selamlarr

Anca uyanabildik :86::86:

Dr a sorsana şöyleymiş böyleymiş diyeceğine

Saolun kıslaaaarrrrrrr

Haftasonu kahvaltısından sonra, oğlumla ben...

Eki Görüntüle 209614

Ayy maşallah kocaman olmuş
Bacaklar çırpı, üst belli yok ama ortası dolu

Ahh ne güsel
İyi tatiller size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…