• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar haftasonu arkadaşlarımıza gittik, sezeryanla doğum yapmıştı kadın 8 ay önce..
Bi kaç ay önce biraz göbeği vardı, şimdi dümdüz olmuş :53::53:
Ve hiç rejim, spor yapmamış.. Zaten bebiş yeterince spor yaptırıyor diyor :9::9:
Sezeryanda göbek kalır diyenlere inanmıyorum artık :19::19:
kac kılo almıs arkadas onuda ogren bakalım :111:
Hanımlar selammmm:3::3::3:

Oğlumu gördüm geldim bugün :21::21::21:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah Maşallah Maşallahhhh 41 kere :emir_bebek: büyümüş oğlummmm...

Kilomuz 2,500 kg

Boyumuz 45 cm

Kalp atımı 132 gayet iyi dedi doktorumuz... tonla çikolata yiyip gittim ama yine bana mısın demedi oğlan, uyuyo mışıl mışıl kuzum... en son bi öksür dedi doktor, öksürdüm, uyanır gibi oldu, sonra uykusuna kaldığı yerden devam :9::9::9:

Doğum tarihimiz değişmezse 24 Temmuz :18:

Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim...

İşte yakışıklı oğlum, maşallah diyin :9:

Eki Görüntüle 209251

41 kere maşallaaah Allah ım hepsını nazarlardan korusun ...
ayy tarıhte bellı amanın cok tırsıorum ben :18:

kıslar ben sarj aletını koparmıstım gıremıyorum oyusden kocayı beklıyorum sıze bakabılmek ıcın ama olmuo bole..
ben cok zor uyuyorum artık bu sıpadan rahat yok sımdıden :27:

İyi geceler kizlar
karnim bu gece cok kasiliyor korkuyorum yaa cok sertlesiyor yatmakta zorluk cekiyorum nefesim tikaniyor offf Korku hat safhada bende

Morguller masallah oglusuna gobusude koyda gorelim o tosuncugu nerene sigdirdigini. :)))))))

iyi geceler kızlar nasılsınız biz iyiyiz allaha şükürler olsun sizler nasılsınız
morgüllerin oğluşuda maaşallah tam tosun olmuş 2500 gram yemelik doğar ohh ne güzel
bizimkine fark atmış neyse bizde bir hafta sonra yeriz :1:
bizimde kontrol cuma günü hemde sabah profa çapa tıpa gitcez sonra kendi doktorumuza ben en çok gelişmesini merak ediyorum ya
benim karnım büyümedi son haftalarda kimse inanmıyo 8 haftalık hamile olduğuma moda lafı çok duyuyorum (iç karnı geniştir) :1:

kıslar ben sarj aletını koparmıstım gıremıyorum oyusden kocayı beklıyorum sıze bakabılmek ıcın ama olmuo bole..
aynen bende ama benim en büyük derdim sıcak basıyo menapoz gibi oldum daralıyorum uyuyamıyorum sayılı günler kaldı sabedeceğiz artık.
İyi geceler kizlar
karnim bu gece cok kasiliyor korkuyorum yaa cok sertlesiyor yatmakta zorluk cekiyorum nefesim tikaniyor offf Korku hat safhada bende

Morguller masallah oglusuna gobusude koyda gorelim o tosuncugu nerene sigdirdigini. :)))))))

yastık koy göbişin altına bide bacaklarının arasına tatlım birde öyle dene

kac kılo almıs arkadas onuda ogren bakalım :111:

15 kilo aldı :97:

E git al bi şarj aleti :63::63:

Aynen bende gece sabaha kadar dön dön dön :111: pufff :111:

İyi geceler kizlar

Ilık banyo iyi geliyor canım :21::21:

iyi geceler kızlar nasılsınız biz iyiyiz allaha şükürler olsun sizler nasılsınız
morgüllerin oğluşuda maaşallah tam tosun olmuş 2500 gram yemelik doğar ohh ne güzel
bizimkine fark atmış neyse bizde bir hafta sonra yeriz :1:
bizimde kontrol cuma günü hemde sabah profa çapa tıpa gitcez sonra kendi doktorumuza ben en çok gelişmesini merak ediyorum ya
benim karnım büyümedi son haftalarda kimse inanmıyo 8 haftalık hamile olduğuma moda lafı çok duyuyorum (iç karnı geniştir) :1:

Benim komşumunda karnının büyümesi durdu sanki, erkenden çıkınca öyle oluyordur belki :37:

aynen bende ama benim en büyük derdim sıcak basıyo menapoz gibi oldum daralıyorum uyuyamıyorum sayılı günler kaldı sabedeceğiz artık.

yastık koy göbişin altına bide bacaklarının arasına tatlım birde öyle dene
hem sıcak hem cok hareketlı hem karnım kasılıo :19:
15 kilo aldı :97:

E git al bi şarj aleti :63::63:

Aynen bende gece sabaha kadar dön dön dön :111: pufff :111:

Ilık banyo iyi geliyor canım :21::21:

Benim komşumunda karnının büyümesi durdu sanki, erkenden çıkınca öyle oluyordur belki :37:
ben 13 kılo almıs durumdayım :65:
15 le bıtırırım dıodum da yalan olcak sanırım
şarj aletı ıstanbuldan gelıyor orıcınal olsun dıdım onu beklıorum püüff

Soldan soldan sanci girer gibi oluyor elim ayagim korkudan buz kesiyor titriyorum valla bi yandan da tepikliyor gunduz uyuyor gece uyanik surekli
yastikla rahat edemiyorum
2. Cocuk fikrinden vazcaymis durumundayim zayen bu aralar...:))))))

hem sıcak hem cok hareketlı hem karnım kasılıo :19:

ben 13 kılo almıs durumdayım :65:
15 le bıtırırım dıodum da yalan olcak sanırım
şarj aletı ıstanbuldan gelıyor orıcınal olsun dıdım onu beklıorum püüff

Bitirirsin 15le ne kaldı şurda :65:

Soldan soldan sanci girer gibi oluyor elim ayagim korkudan buz kesiyor titriyorum valla bi yandan da tepikliyor gunduz uyuyor gece uyanik surekli

:1::1::1::1::1:

dediğin gibi olabilir biliyorsunuz ilk 6 ayda 8 kilo almıştım karnım çok büyümüştü birden ama son 2 ayda birer kilo aldım şuan itibariyle toplamda 10 kilo almış durumdayım şekerden dolayı hep dikkat ediyorum yediklerime o yüzden de karnımdamı büyümedi anlamadım şu cuma gelsede bir görsem oğluşumu gelişimine bir baksan son 2 gündürde hareketleri yavaşladı yeri daraldı normaldir diyorlar çok az hissediyorum bende ama 2 gün önce karnımı delecek gibi tekmeler yiyordum offf oğlum offf atsana anneye kocaman bir tekmede rahatlasam

keramos,serap bilbey,gulseneren83,ozencch+,puR,gnl84,TurkuazM,

maşallah uyuyamayan anneler topiki olmuşuz!!!

ahahahah daha dur 32 den sonra hamılelık sıkıntılarımız basladı daha beter yasayanlar oldu hemen vazgecme bakalım :37:
Bitirirsin 15le ne kaldı şurda :65:

:1::1::1::1::1:
ınsallaahhhhhhhhh sonrasında verırım dert o degılde kılo aldıkca nasıl zorlasıyor hareketler o yusden ıstemıyorum
dediğin gibi olabilir biliyorsunuz ilk 6 ayda 8 kilo almıştım karnım çok büyümüştü birden ama son 2 ayda birer kilo aldım şuan itibariyle toplamda 10 kilo almış durumdayım şekerden dolayı hep dikkat ediyorum yediklerime o yüzden de karnımdamı büyümedi anlamadım şu cuma gelsede bir görsem oğluşumu gelişimine bir baksan son 2 gündürde hareketleri yavaşladı yeri daraldı normaldir diyorlar çok az hissediyorum bende ama 2 gün önce karnımı delecek gibi tekmeler yiyordum offf oğlum offf atsana anneye kocaman bir tekmede rahatlasam
sola yatıp dızlerını kendıne dogru cek yersın tekmeyı :27:
Bundan sonra uyku yok anlaşılan :31::31:

yok vallahı kesın yok ben 4 gundur vampır gıbıyım :50:

Hadi ben koca göbeğimden, sıcaktan, alerjilerimi kaşımaktan uyuyamıyorum da bu zilli niye bu saatlerde hepten coşuyo onu anlamıyorum :37:

Hadi ben koca göbeğimden, sıcaktan, alerjilerimi kaşımaktan uyuyamıyorum da bu zilli niye bu saatlerde hepten coşuyo onu anlamıyorum :37:

ıste dogdugundada bu satte ayakta olcak hazırlan demek ...:9:

benımkı uyuyo sımdı 2 gıbı uyanır :27:

Bizimki 4e kadar kıpır kıpır, babası giderken yine kıpır kıpır, sonra öğlen 2ye kadar sakin :1::1:

artık canım acıyo ..hele sag tarafımda bısıler yapıo sanırım ayagı herseferınde ahh dıorum pırt dıye cıkacak ordan sankı :27:

17.haftada hala hareketını hıssetmıorum dıodum sımdı acıyo dıorum hale bak yaaa :111:

Back