benımde arzum bu yonde3 saat falan uyumaya alıştım da yok bugün hiç uyumadım. bir de uyumadıkça sinirlerim bozuldu ha bire ağladım kocamı da uyutmadım. sinirlerim bozuldu resmen. kafayı sıyırmadan doğursaydım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde arzum bu yonde3 saat falan uyumaya alıştım da yok bugün hiç uyumadım. bir de uyumadıkça sinirlerim bozuldu ha bire ağladım kocamı da uyutmadım. sinirlerim bozuldu resmen. kafayı sıyırmadan doğursaydım.
alerji gibi bişi mi? ödem tarzında bi şişlikse önemli purr.
hadı hayırlı olsun odanız
olcu degısıkmıs umarım bulursun benımkı 90*190 ıdas
Gece eşimde ya dönüp durmasana dedi uyku sersemliği biraz sert bir söyleyişti sonra beni opup geri uyudu. Bende biraz zaman geçtikten sonra odayı değiştirdim napayım sıcaktan uyuyamıyorum dönmekten uyutmuyorum da tabi. Ben uyuyamıyorum o uyusun işe gidecek dedim gene dayanamadım kocişe![]()
sıkıntın sıcaksa yatmadan once dus al bence ıslak ıslak yat
benım koce top atsan duymaz sancım gece tutarsa su dokucem uyandırmak ıcın ole anlastık![]()
saol gemcim teşekkür ederiz.. Benim karyola ölçüsü de 90x190 yanlız üzerinde 50cmlik şifonyer var o yüzden 90x140 yasdım...
gerçekten ne kadar da değişiyor insanın ruh hali. zaten çok sert bir mizacım yoktur ağlağımdır ama bu kadar ağlaklık fazla valla.benımde arzum bu yonde![]()
Şişlik yok, alerji gibi :26:
Aynı bizimkide top batlasa duymaz ne yapcaz bilmiyorum.. Geçen akşam dedim gece sancım tutsa seni uyandırana kadar doğurmasam iyidir die.. Gülmeye başladı:
![]()
sıkıntın sıcaksa yatmadan once dus al bence ıslak ıslak yat
benım koce top atsan duymaz sancım gece tutarsa su dokucem uyandırmak ıcın ole anlastık![]()
benımde sıfonyer var ama altına yatak gırıo ole yapmıslar o yusden buyuk oldu..tereddut ettım alırken ama baktım cogunluk hep bole..
yatas var ısbır var ıdas var baska marka gelmedı aklıma bakıcaksın artık hepsıne
sıcaktan falan olabilir pur müthiş sıcak var. burası böyleyse...
bu arada benim de kulağım akıyor, gece de ağrıyordu. kulağımın ağrıdığını da aktığını da hiç bilmem.
Aslında güzel fikirmiş yatağın altına girmesi bende mi öle yaptırsam...
Hiç böle bişey yaşamamıştım halbuki sıcağı severim zırt pırt duşa giriyorum :26::26:
Klimayı da açmaya korkuyorum :44:
ben aglamıyorum artık cok asabıyım ama herkese bagırabılme potansııyelım var :95:gerçekten ne kadar da değişiyor insanın ruh hali. zaten çok sert bir mizacım yoktur ağlağımdır ama bu kadar ağlaklık fazla valla.
sıcaktan falan olabilir pur müthiş sıcak var. burası böyleyse...
bu arada benim de kulağım akıyor, gece de ağrıyordu. kulağımın ağrıdığını da aktığını da hiç bilmem.
bende çarşamba günü alcam uçağa binebilir raporunu üstelik 35 haftalık olacağım.THY 36 haftaya kadar doktor raporuyla alıyor..bi sorun çıkmaz merak etme, hep içini ferah tut
bebık gelıyoruuum topunu atınca uyanırsın emın ol hahahahBen de uyudum mu top atsalar duymuyorum..
Bi sabah bi bakıyomuşum çoçuk çıkmış agu bugu yapıo![]()
Aslında güzel fikirmiş yatağın altına girmesi bende mi öle yaptırsam...
Kulak burun akıntısı olabilir demişti benim dr..
Valla yaşamadığımız şeyler oluyor, hayırlısıyla bi doğursak da kurtulsak![]()