Erken doğum filan olmaz inşallahhh knnmhtp....
Bi topikte 32. haftada olmuştu galiba... :18:
Ben çok korkuyorum ama gelirse bile herşeyi hazır oğlumun
erken doğum durumunda ben takılığ kalacaklardanım her eşyamız bir yerde. oğlu ile annesi başka yerde. ayy hepimiz zamanında doğuralım inş.
Slm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz
valla ahanda söyledin hatırladım kan ilacımı sabah içmeyi unuttum ben akşama Allah kerim.maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş. Biz gideli daha 1 hafta oldu siz kontrolleri yazınca gidesim geldi gene doktoraama ay sonunda randevumuz biraz sabretmek gerekecek Kan ilacı yazdırmaya gittim bugün sağlık ocağına. Ya bu kalsiyum ilacını içmekten nefret ediyorum. O nedenle haftada1 içiyorum elevitide aklıma gelince içiyorum oda 3-4 günde bir oluyor galiba. Ben hayatım boyunca bu kadar çok ilaç içmemiştim Kızlar siz düzenli kullanıyor musunuz ilaçlarınızı?
Amin amin....
oğlunla konuş anlaşma yap, hazırlıksız misafir istemiyorum de
Canım en iyisi eline metreyi alıp, ölçmek ... zaten özel diktireceksin, istediğin gibi diktirirsin... benim ki büyük karyola... tavandan başlıyo 2.10 du galiba...
oh ohhh maşallahhhh, tam yemelik oldular vallahiiii
kocamda diyor ki hatun göbeklerimiz yarışır walla, yemek yiyince onun göbeği daaa büyük oluyo, oğlum babanı geç diyorum bende
maşallah, göbus bebekine... her şey yolunda ne güzel. bu sıralar maşallah sübhanallah kötü haberler hiç duymuyoruz sonuna kadar böyle olsun inşallah.
GOBÜS cüm maşallah bebişine...
Gecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor
valla ahanda söyledin hatırladım kan ilacımı sabah içmeyi unuttum ben akşama Allah kerim.
valla diom tekmeyi basıo ne demek istiyor anlamıyorum ki, anne erkenciyim hazırlığını tamamla ya da rahat ol anne yerimden memnunum mu dior?
Anne rahat ol, ben geleceğim zamanı biliyorum demek istiyor
valla tercihleri yapıp gideceğim annemlerin yanına. ayın 27 si gibi falan. o zamana kadar doğmasın da sonrası Allah büyük.:26:
maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş. Biz gideli daha 1 hafta oldu siz kontrolleri yazınca gidesim geldi gene doktoraama ay sonunda randevumuz biraz sabretmek gerekecek Kan ilacı yazdırmaya gittim bugün sağlık ocağına. Ya bu kalsiyum ilacını içmekten nefret ediyorum. O nedenle haftada1 içiyorum elevitide aklıma gelince içiyorum oda 3-4 günde bir oluyor galiba. Ben hayatım boyunca bu kadar çok ilaç içmemiştim Kızlar siz düzenli kullanıyor musunuz ilaçlarınızı?
yok demedi çok şükür ki. ama her an ne olacağı belli olmuyor ki, alt komşunun kız kardeşi her şey normal denilerek yaşarken erken doğumla gitti geçen. oda bizim burada erken doğum olduğunda bebek bakım üniteleri yetersiz kalıo ankaraya gönderiolar, 1 ay ankarada kalacaklarmış.Annesine kelek atmaz merak etme
Doktor erken doğum riskin filan yok dediyse.... hiçççç takma kafana ...
ben hergün içiyorum. özellikle kan hapına ve kalsıyuma dıkkat edıyorum süt ıçmeyı we kalsiyumu eksık alırsam hemen kramplarım baslıyor. gecen ay kan degerımde düşük çıkmıştı düzeli kullanıyorum o yuzden ılacları. bence aksatma bende bebeğin için önemlı. bende hıc bu kadar cok ılac kullanmamıstım ama gereklı kullanmamız lazım bebişlerimiz için.
herkese merhaba,
c.tesi kontrolümüz güzel geçti çok şükür. maşallah kuzum 1.522 gr , 40 cm. olmuş
bir dahaki kontrolümüz yine 4 hafta sonra. 34. hafta olmuş olacak ondan sonra kontroller sıklaşacak.
dr. maşallah çatlağın yok dedi,umarım "genelde son aylarda olur" grubuna girmem. selülitlerim arttı,dün farkettim kolumda da var
bi önceki kontrolden bu kontrole 800 gr almışım. toplam 9kilo 300 gr almış oldum,hadi hayırlısı
deniz konusunu sordum temmuz girmeden girme didi. deniz tam ısınmamış oluyor,üşütmeni enfeksiyon kapmanı istemem dedi. ayaklarımı sokayım dedim hayır didien iyisi hiç riske atmayayım bu sene denizi unutayım. ultrasona göre doğum tarihi 14 ağustos. büyük ihtimal sezeryan olacağı için 10 gün öncesi olur didi doğum.
gemcim,purcum bebişlerinize maşallah. hep güzel haberlerle gelmek nasip olsun.
mehtap geçmiş olsun,kesin nazar var sende.Allah'a emanet ol.
morgüller, kapı süsünüz çok güzel. güle güle kullanmak nasip olsun. göbüşünde maşallah yemeği fazla kaçırmış gibi
nevin, hadi gözün aydın. işten ayrılmanın keyfini,çıkarman dileğimle. ben kısmetse 36. 37. haftaya kadar çalışıcam.
Gecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor
herkese merhaba,
c.tesi kontrolümüz güzel geçti çok şükür. maşallah kuzum 1.522 gr , 40 cm. olmuş
bir dahaki kontrolümüz yine 4 hafta sonra. 34. hafta olmuş olacak ondan sonra kontroller sıklaşacak.
dr. maşallah çatlağın yok dedi,umarım "genelde son aylarda olur" grubuna girmem. selülitlerim arttı,dün farkettim kolumda da var
bi önceki kontrolden bu kontrole 800 gr almışım. toplam 9kilo 300 gr almış oldum,hadi hayırlısı
deniz konusunu sordum temmuz girmeden girme didi. deniz tam ısınmamış oluyor,üşütmeni enfeksiyon kapmanı istemem dedi. ayaklarımı sokayım dedim hayır didien iyisi hiç riske atmayayım bu sene denizi unutayım. ultrasona göre doğum tarihi 14 ağustos. büyük ihtimal sezeryan olacağı için 10 gün öncesi olur didi doğum.
bebişeeeeetosuncuk oluo hepsi benimde randevum cuma günüüüü
Maşallah göbişine
Kapı süsünüz de pek cici, güle güle kullanın canım
yok demedi çok şükür ki. ama her an ne olacağı belli olmuyor ki, alt komşunun kız kardeşi her şey normal denilerek yaşarken erken doğumla gitti geçen. oda bizim burada erken doğum olduğunda bebek bakım üniteleri yetersiz kalıo ankaraya gönderiolar, 1 ay ankarada kalacaklarmış.
kalsiyumu içmeyince benim de kramplarım giriyor... ama o ilaçları sevmiyorum ben ya. süt yoğurt sağolsun napayım.
slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..
paşam 1500 gr olmus anca bacak kemık boyuda 5,5cm 38-40 cm boy cıkıyor burdanda
okadar guzel pozlar verdıkı doyamadım ızlemeye neysekı cd mız var :97:
yanakları yumuk yumuk mınıjık bı burnu var sıpa yaa
neyse bızımkının kafa hala yukarda ayaklarda hala agzında cıkıs yolunu bulamıyor sanırım henuz ..bunun sonu sezeryan olcak korkuyorum :18:
sezeryansa 39.haftada alınacak yanı 8 hafta varınsallah olmaz...1-9 agustos arası muhtemel dogum tarıhı..
ben 600 gr almısım 15 gunde bebıs 280 gr
suyu fılan cok ıyı hıc bı sorunuzmuz yok Allahıma bınlerce kez sukurler olsun
herkese merhaba,
mehtap geçmiş olsun,kesin nazar var sende.Allah'a emanet ol.
morgüller, kapı süsünüz çok güzel. güle güle kullanmak nasip olsun. göbüşünde maşallah yemeği fazla kaçırmış gibi
nevin, hadi gözün aydın. işten ayrılmanın keyfini,çıkarman dileğimle. ben kısmetse 36. 37. haftaya kadar çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?