-----2010 KASIM hamişleri----

Erken doğum filan olmaz inşallahhh knnmhtp....

Bi topikte 32. haftada olmuştu galiba... :18:

Ben çok korkuyorum ama gelirse bile herşeyi hazır oğlumun

erken doğum durumunda ben takılığ kalacaklardanım her eşyamız bir yerde. oğlu ile annesi başka yerde. ayy hepimiz zamanında doğuralım inş.

maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş. Biz gideli daha 1 hafta oldu siz kontrolleri yazınca gidesim geldi gene doktora ama ay sonunda randevumuz biraz sabretmek gerekecek Kan ilacı yazdırmaya gittim bugün sağlık ocağına. Ya bu kalsiyum ilacını içmekten nefret ediyorum. O nedenle haftada1 içiyorum elevitide aklıma gelince içiyorum oda 3-4 günde bir oluyor galiba. Ben hayatım boyunca bu kadar çok ilaç içmemiştim Kızlar siz düzenli kullanıyor musunuz ilaçlarınızı?

Turkuazzzz işten kurtuldun ne güzel dicektim verdiğin habere üzüldüm. canım çok geçmiş olsun. burası da çok sıcak. sıcaklılarla birlikte hamilelik ve işe gelmek daha zor olmaya başladı.

valla ahanda söyledin hatırladım kan ilacımı sabah içmeyi unuttum ben akşama Allah kerim.
Amin amin....

oğlunla konuş anlaşma yap, hazırlıksız misafir istemiyorum de

valla diom tekmeyi basıo ne demek istiyor anlamıyorum ki, anne erkenciyim hazırlığını tamamla ya da rahat ol anne yerimden memnunum mu dior?

maşallah, göbus bebekine... her şey yolunda ne güzel. bu sıralar maşallah sübhanallah kötü haberler hiç duymuyoruz sonuna kadar böyle olsun inşallah.

GOBÜS cüm maşallah bebişine...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz
hep hayırlı güzel haberler alalım inşallah

Anne rahat ol, ben geleceğim zamanı biliyorum demek istiyor

ben hergün içiyorum. özellikle kan hapına ve kalsıyuma dıkkat edıyorum süt ıçmeyı we kalsiyumu eksık alırsam hemen kramplarım baslıyor. gecen ay kan degerımde düşük çıkmıştı düzeli kullanıyorum o yuzden ılacları. bence aksatma bende bebeğin için önemlı. bende hıc bu kadar cok ılac kullanmamıstım ama gereklı kullanmamız lazım bebişlerimiz için.

Annesine kelek atmaz merak etme

Doktor erken doğum riskin filan yok dediyse.... hiçççç takma kafana ...
yok demedi çok şükür ki. ama her an ne olacağı belli olmuyor ki, alt komşunun kız kardeşi her şey normal denilerek yaşarken erken doğumla gitti geçen. oda bizim burada erken doğum olduğunda bebek bakım üniteleri yetersiz kalıo ankaraya gönderiolar, 1 ay ankarada kalacaklarmış.

kalsiyumu içmeyince benim de kramplarım giriyor... ama o ilaçları sevmiyorum ben ya. süt yoğurt sağolsun napayım.

bebişeeeee tosuncuk oluo hepsi benimde randevum cuma günüüüü

Kıslar teysemis bizim için kapı süsü hazırlamışşşş...

Eki Görüntüle 205349

Maşallah göbişine

Kapı süsünüz de pek cici, güle güle kullanın canım

Saol canım

Gözün aydın artık rahatsın ne güzel, anneciğine de geçmiş olsun

Maşallah cimcimene canım

Son düzenleme:
Maşallah göbişine

Kapı süsünüz de pek cici, güle güle kullanın canım

Pur teysesi teşekkürler

Sen iyi örnekleri düşün...

msllh bebislere

günaydın hanımlar. erkenden uyandık bugün oğlumla döndüm durdum yok devamı gelmedi uzun süre uyumak istiyorum ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…