bugün kimsecikler yok huhuuu
bugün kuru buralar mavi bahar valla... gidiyorum geliyorum kimselr yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kimsecikler yok huhuuu
günaydın hanımlar. erkenden uyandık bugün oğlumla döndüm durdum yok devamı gelmedi uzun süre uyumak istiyorum ama olmuyor.
çiğtanem,teşekkür ederim.
günaydın. 2 gündür bende rahat uyuyamıyorum. geç uykuya dalıyorum. gece boyu rahat dönememekten birkaç kere uyanıyorum. kızımın tepiklerine uyanıyorum. işe zombi gibi geliyorum.
son aylarda bari rahat rahat uyusak. bebişler doğunca uykuyu hepten unutucaz.
çalışınca uyumamak daha da sorun tabi. anneme göre artık uyku zamanım geçmiş bundan sonra uyuyamazsın dio bebek doğunca da uyuyamayacaksın alış bunlara dio... beni korkutuyo![]()
eyvah eyvah. :97:
hehe unutun artık uykuyu kıslar sıze solım en önde ben varım burda gece kac kere uyanıyorum dönmek için resmen savaşıyorum ve oglumda saolsun her hareketınde uyanıyorum ağrılarımı sölemıyorum bıle yataktan resmen dayak yemış gıbı kalkıyorum bu gece bı kere ıdrara kalktım dıye kendımı karda sayıyorum uyku muyku geçmiş olsun artık hepımızee sabahın korunde uyandım yıne
kelımeler kafıyeleı y ıllakı karıstırıyorum valla Allah gunah yazmasın takıldım ole duzeltemıyorum bı turlusen ayetel kursiyi oku felakı karıştır![]()
tesekkur ederım hayatımda ılk defa bısı kazandım cok mutluyumKurulur tabe şekerim....
Bende 3 yerde var, oğlumun odasında bile varrr
Hadi hayrlı uğurlu olsun
gozun aydın dıyemeden gecmıs olsun dıcekmısızSlm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz
saol berkayın annesıGecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor
heraksam progestan ve elevıt hıc sasmaz..baska bısı kullanmıorum zaten..benım dr ılac dusmanı o yusden cok sefıyorummaşallah herkes iyi haberlerle gelmiş. Biz gideli daha 1 hafta oldu siz kontrolleri yazınca gidesim geldi gene doktoraama ay sonunda randevumuz biraz sabretmek gerekecek
Kan ilacı yazdırmaya gittim bugün sağlık ocağına. Ya bu kalsiyum ilacını içmekten nefret ediyorum. O nedenle haftada1 içiyorum elevitide aklıma gelince içiyorum oda 3-4 günde bir oluyor galiba. Ben hayatım boyunca bu kadar çok ilaç içmemiştim
Kızlar siz düzenli kullanıyor musunuz ilaçlarınızı?
yorulunca nasıl uyuorum var ya dun gece tuvalete bıle kalkmadım ölu gıbı uyumusumçalışınca uyumamak daha da sorun tabi. anneme göre artık uyku zamanım geçmiş bundan sonra uyuyamazsın dio bebek doğunca da uyuyamayacaksın alış bunlara dio... beni korkutuyo![]()
gobusum masallah kızına benım sıpayı gecmısen sonuna kadar srunsuz gıdelım ınsallah
teşekkür ederim canım,amin.
Doktoruma normal mi dedim, iyi dedi. ağırlığın yanında + , - ile belirtilen rakam var. ultrasonun ölçtüğü rakamın üstünde de olabilir altında da dedi. geçen hafta doğum yaptırdığı hastasının doğumdan önceki son kontrolde3.250 civarı cıkmış. bebiş bi doğmuş 3.900![]()
teşekkür ederim canım,amin.
Doktoruma normal mi dedim, iyi dedi. ağırlığın yanında + , - ile belirtilen rakam var. ultrasonun ölçtüğü rakamın üstünde de olabilir altında da dedi. geçen hafta doğum yaptırdığı hastasının doğumdan önceki son kontrolde3.250 civarı cıkmış. bebiş bi doğmuş 3.900![]()
öhh maşalah, amma fark var arada![]()
bolesınıde duymadım hıc usg ne gosterıyosa tam dogdu bızımkıler hep :26:
benim de uyku problemim yok henüz çok şükür
çok defa uaynıyorum sağğıma soluma dönmek için ama hemen sızıp kalıyorum
hatta tuvalete bile kalkmıyorum bazen yatıp kalkması zor oluyo diye![]()
yuh yani az olur da bu kadar da fark olmaz..evet purcum. kuzenim mart ayında eşrefpaşada doğum yaptı. yaklaşık 4 kilo demiş doktor. bebiş 2.750 doğdu. ultrason cihazlarıda bi dengesiz
evet purcum. kuzenim mart ayında eşrefpaşada doğum yaptı. yaklaşık 4 kilo demiş doktor. bebiş 2.750 doğdu. ultrason cihazlarıda bi dengesiz
göbüş yanlış hatırlamıyorsam denize girme henüz diyen senin doktorundu dimievet purcum. kuzenim mart ayında eşrefpaşada doğum yaptı. yaklaşık 4 kilo demiş doktor. bebiş 2.750 doğdu. ultrason cihazlarıda bi dengesiz