• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

çiğtanem,teşekkür ederim. :71:

günaydın hanımlar. erkenden uyandık bugün oğlumla döndüm durdum yok devamı gelmedi uzun süre uyumak istiyorum ama olmuyor.

günaydın. 2 gündür bende rahat uyuyamıyorum. geç uykuya dalıyorum. gece boyu rahat dönememekten birkaç kere uyanıyorum. kızımın tepiklerine uyanıyorum. işe zombi gibi geliyorum.:37:
son aylarda bari rahat rahat uyusak. bebişler doğunca uykuyu hepten unutucaz.

çiğtanem,teşekkür ederim. :71:

günaydın. 2 gündür bende rahat uyuyamıyorum. geç uykuya dalıyorum. gece boyu rahat dönememekten birkaç kere uyanıyorum. kızımın tepiklerine uyanıyorum. işe zombi gibi geliyorum.:37:
son aylarda bari rahat rahat uyusak. bebişler doğunca uykuyu hepten unutucaz.

çalışınca uyumamak daha da sorun tabi. anneme göre artık uyku zamanım geçmiş bundan sonra uyuyamazsın dio bebek doğunca da uyuyamayacaksın alış bunlara dio... beni korkutuyo:53:

hehe unutun artık uykuyu kıslar sıze solım en önde ben varım burda gece kac kere uyanıyorum dönmek için resmen savaşıyorum ve oglumda saolsun her hareketınde uyanıyorum ağrılarımı sölemıyorum bıle yataktan resmen dayak yemış gıbı kalkıyorum bu gece bı kere ıdrara kalktım dıye kendımı karda sayıyorum uyku muyku geçmiş olsun artık hepımızee sabahın korunde uyandım yıne

hehe unutun artık uykuyu kıslar sıze solım en önde ben varım burda gece kac kere uyanıyorum dönmek için resmen savaşıyorum ve oglumda saolsun her hareketınde uyanıyorum ağrılarımı sölemıyorum bıle yataktan resmen dayak yemış gıbı kalkıyorum bu gece bı kere ıdrara kalktım dıye kendımı karda sayıyorum uyku muyku geçmiş olsun artık hepımızee sabahın korunde uyandım yıne

hepimiz aynı durumdayız işte... amann uyuyarak ömür tüketmenin anlamı yok değil mi?

yorgunluktan heralde bayılıp kalıyorum akşam en geç 10 gibi gecede sık sık uyansamda tekrar dalıyorum buay sonunda işten ayrılıcam artık inşallah rahat rahat gün içindede uyurum :1:

sen ayetel kursiyi oku felakı karıştır:1:
kelımeler kafıyeleı y ıllakı karıstırıyorum valla Allah gunah yazmasın takıldım ole duzeltemıyorum bı turlu :17:
Kurulur tabe şekerim....

Bende 3 yerde var, oğlumun odasında bile varrr:52:

Hadi hayrlı uğurlu olsun
tesekkur ederım hayatımda ılk defa bısı kazandım cok mutluyum :46:
Slm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz
gozun aydın dıyemeden gecmıs olsun dıcekmısız:50: Allah beterınden korusun duzelır cabucak ınsallah sendeeee evde olmanın tadını cıkar...bak ben okadar gezdım bugune kadar sımdı para verseler cıkmam cok sıcak yaaaaa:37:
Gecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor
saol berkayın annesı :3: doner ınsallah bak pur un kı dondu vaktımız gelmedı belkı daha ...
dedık sana telle olmaz bu ıs dıye dınlemıosunkı :63:
maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş. Biz gideli daha 1 hafta oldu siz kontrolleri yazınca gidesim geldi gene doktora:66: ama ay sonunda randevumuz biraz sabretmek gerekecek:45: Kan ilacı yazdırmaya gittim bugün sağlık ocağına. Ya bu kalsiyum ilacını içmekten nefret ediyorum. O nedenle haftada1 içiyorum elevitide aklıma gelince içiyorum oda 3-4 günde bir oluyor galiba. Ben hayatım boyunca bu kadar çok ilaç içmemiştim:52: Kızlar siz düzenli kullanıyor musunuz ilaçlarınızı?
heraksam progestan ve elevıt hıc sasmaz..baska bısı kullanmıorum zaten..benım dr ılac dusmanı o yusden cok sefıyorum :16:
çalışınca uyumamak daha da sorun tabi. anneme göre artık uyku zamanım geçmiş bundan sonra uyuyamazsın dio bebek doğunca da uyuyamayacaksın alış bunlara dio... beni korkutuyo:53:
yorulunca nasıl uyuorum var ya dun gece tuvalete bıle kalkmadım ölu gıbı uyumusum :emir_bebek:
ama hergece sıkıntı gercekten yınede buna sukur :97:

gobusum masallah kızına benım sıpayı gecmıs :9:en sonuna kadar srunsuz gıdelım ınsallah

ooo maşallah kontrole giden anneler bebişleriniz kocaman olmuş pıt ptı yağlanmış löp löp etlenmiş :nazar::emir_bebek: sağlıkla gelsinler hepsi:)

ya bu gece uyuyamama sorunu bende de var malesef sürekli dönüyorum yatakta uyku tutmuyo bi türlü tam dalıyorum bi tekme geliyo benm oğlan gece kuşu resmen:52: bu ara gündüzleri cok uykum gelmeye başladı hiç gündüz uyuyamazdım sıcaklardan heralde mayışıyorum sürekli anlamadım:44: daha iki ay var en az antalya da benim pestilim cıkacak serin yerde oturanlar yaşadı valla:)

gobusum masallah kızına benım sıpayı gecmıs :9:en sonuna kadar srunsuz gıdelım ınsallah

teşekkür ederim canım,amin.
Doktoruma normal mi dedim, iyi dedi. ağırlığın yanında + , - ile belirtilen rakam var. ultrasonun ölçtüğü rakamın üstünde de olabilir altında da dedi. geçen hafta doğum yaptırdığı hastasının doğumdan önceki son kontrolde3.250 civarı cıkmış. bebiş bi doğmuş 3.900 :53:

Doktoruma normal mi dedim, iyi dedi. ağırlığın yanında + , - ile belirtilen rakam var. ultrasonun ölçtüğü rakamın üstünde de olabilir altında da dedi. geçen hafta doğum yaptırdığı hastasının doğumdan önceki son kontrolde3.250 civarı cıkmış. bebiş bi doğmuş 3.900 :53:

öhh maşalah, amma fark var arada :53::53:

:53::53::53::53:bolesınıde duymadım hıc usg ne gosterıyosa tam dogdu bızımkıler hep :26:

benim de uyku problemim yok henüz çok şükür
çok defa uaynıyorum sağğıma soluma dönmek için ama hemen sızıp kalıyorum
hatta tuvalete bile kalkmıyorum bazen yatıp kalkması zor oluyo diye:27:

evet purcum. kuzenim mart ayında eşrefpaşada doğum yaptı. yaklaşık 4 kilo demiş doktor. bebiş 2.750 doğdu. ultrason cihazlarıda bi dengesiz

Dr (+), (-) %5-10 oynayabilir dedi ama bu farklar çok yaa..
Düşünsene 3 kilo bebek, normal doğum, ohh rahat rahat çıkcak die gidiyorsun, 4 kilo doğuyor parçalanıp geliyorsun :50::50:

evet purcum. kuzenim mart ayında eşrefpaşada doğum yaptı. yaklaşık 4 kilo demiş doktor. bebiş 2.750 doğdu. ultrason cihazlarıda bi dengesiz
göbüş yanlış hatırlamıyorsam denize girme henüz diyen senin doktorundu dimi
be haftaya gidicem de tatile antalyaya
benim dr sorun yok girebilirisin dedi
aklıma takıldı
11--17 arası güneşe çıkma dedi
girdiğin su da ne çok sıcak ne soğuk olsun,seni ürpertmesin dedi
sen nerde denize girmeyi planlıyordun

Back