- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm o zaman söle bakalım beşiğimiz 60*120 cmyerden yükseklik 60 kaç metre lasımmm??
Slm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz
Canım yerden yüksekliğin 60 olduğuna emin misin?
Kıslar merhaba,
Acil yarıma ihtiyacım var... Bebek oda takımını kim almıştı.. Karyolanın ölçüleri gerekli bana ne olur yardımcı olun....
benim 190-90 canım büyük yatağım
Kıslar merhaba,
Acil yarıma ihtiyacım var... Bebek oda takımını kim almıştı.. Karyolanın ölçüleri gerekli bana ne olur yardımcı olun....
Peki şifonyer yeri içinde ki ölçüsü mü bu? Sabahtan beri araştırıyorum internetten anlamdım gitti
Şifonyerin ölçüsü nedir peki seninkinin?
Slm kizlar herrkesler iyidir ins
cumartesi isten ayrildim keyfim keyf tam diyemicem annemin ayagina civi batti tetanos asisi oldu asi ihtihap oldu doktor doktor gezdik simdi daha iyi bu gunden sonra keyf benim ama havalar cok sicak oglusumda bizde iyiyiz
ayy özür dilerim yerden 5 cm yüksek ama altta çekmece var yatak 60cm kadar yüksekte sanırım
herkese merhaba,
c.tesi kontrolümüz güzel geçti çok şükür. maşallah kuzum 1.522 gr , 40 cm. olmuş
bir dahaki kontrolümüz yine 4 hafta sonra. 34. hafta olmuş olacak ondan sonra kontroller sıklaşacak.
dr. maşallah çatlağın yok dedi,umarım "genelde son aylarda olur" grubuna girmem. selülitlerim arttı,dün farkettim kolumda da var
bi önceki kontrolden bu kontrole 800 gr almışım. toplam 9kilo 300 gr almış oldum,hadi hayırlısı
deniz konusunu sordum temmuz girmeden girme didi. deniz tam ısınmamış oluyor,üşütmeni enfeksiyon kapmanı istemem dedi. ayaklarımı sokayım dedim hayır didien iyisi hiç riske atmayayım bu sene denizi unutayım. ultrasona göre doğum tarihi 14 ağustos. büyük ihtimal sezeryan olacağı için 10 gün öncesi olur didi doğum.
gemcim,purcum bebişlerinize maşallah. hep güzel haberlerle gelmek nasip olsun.
mehtap geçmiş olsun,kesin nazar var sende.Allah'a emanet ol.
morgüller, kapı süsünüz çok güzel. güle güle kullanmak nasip olsun. göbüşünde maşallah yemeği fazla kaçırmış gibi
nevin, hadi gözün aydın. işten ayrılmanın keyfini,çıkarman dileğimle. ben kısmetse 36. 37. haftaya kadar çalışıcam.
Canım büyüyen karyola iç kısmı, yani bebeklik hali için 1.30a 80.... çekmeceleri çıktığı zaman 1.80 oluyor, en yine aynı 80
Çok teşekkür ederim cevaplar içn
tamam morgüller teşekkür ederim..![]()
Gecmisi okuyana kadar herseyi unuttum ama pur gem masallah bebislerinize
kilo konusunu acmayin 15 le rekor bende :))))))
gemcim ins doner sevketcikte
o gobus kimindi yaaa morguller seninmiydi ayyy goz edicem seni yaaaa
gobuscum masallah melegine oh ohhh kimsede sorun yok bende carsamba gitcem kontrole
offf telefondan da cok zor oluyor