ay kurtuluosun sonundaaaaacanım benim görümcemde aynı benim gittiğim eğitim araştırmada doğum yaptı hem pazar hem sezeryandı doktor ne para aldı ne pul çocuku verdi elimize.....
yarın selinacımla biz sizin dedikodunuzu yaparız artık nede olsa cumartesi gülleriyiz.......
bu son cumartesim haftaya haftayı tamamlamak istemiyorum yeterrrrrrrrrr yani...
bıtek turkuazın ısmını kullanıorus sanırımherkes birbirlerinin isimlerini biliyo galiba ama ben bilmiyorum malum işyerinde kaçak göçek girmekten bana adlarını bahşedermisiniz bakalım not alcam şaşırmayayım diye
nası yanebebek öldü hanımlar... boşa bakmayın!
ay kurtuluosun sonundaaaaa
ma nası gorusces kısım ole telden gırmekle olmas
bıtek turkuazın ısmını kullanıorus sanırım
nası yane
ay kurtuluosun sonundaaaaa
ma nası gorusces kısım ole telden gırmekle olmas
bıtek turkuazın ısmını kullanıorus sanırım
nası yane
valla bagırmadan doguranı duymadım ben hıc gorces bakalım kacımız normal yapabılces acaba :97:tv bile kareliyo siz bakıyonuz bende bağıranlara acaba çok mu abartıyorlar diyorum ama allah nasip ederse görcez doğrusu benimkinin sağı solu pek belli olmuyo nasıl doğacak bakalım dün yan yatıyorduk doktordayken popomuz sağdaydı o yan gelip yatıyo dışarda annesi paralanıyo harbi ısırcam popoyu bir çıksın
ölü doğdu ağlamadı bebek hiç. bende bebeği görmek için bir açtım hazin son..
nie bana da mehtap diosunuz ya.. gerçi adımla nickim paralel ondan.
canım benim görümcemde aynı benim gittiğim eğitim araştırmada doğum yaptı hem pazar hem sezeryandı doktor ne para aldı ne pul çocuku verdi elimize.....
yarın selinacımla biz sizin dedikodunuzu yaparız artık nede olsa cumartesi gülleriyiz.......
bu son cumartesim haftaya haftayı tamamlamak istemiyorum yeterrrrrrrrrr yani...
herkes birbirlerinin isimlerini biliyo galiba ama ben bilmiyorum malum işyerinde kaçak göçek girmekten bana adlarını bahşedermisiniz bakalım not alcam şaşırmayayım diye
ölü doğdu ağlamadı bebek hiç. bende bebeği görmek için bir açtım hazin son..
nie bana da mehtap diosunuz ya.. gerçi adımla nickim paralel ondan.
ızlemeyın dıdım gıttın actın ıyrenc ıyrenc seyler gordun ısteevet bebek ölmüş bende actım demin dogurdumu die. aglamıyo hiç nefes almıyo dedi diğeride.film işte saçma sapan bişe şimdide tecavüz sahnesine geçti iğrenççç
alcan tabı mecbursun kafayımı yedırtcen bıze burdayaw görüşürüz canım telden girerim çoğunlukla evde sıkıldığımda da eşimin yanına gider ordan girerim nete....telime paket internet alcam sırf sizden sebep.........
evet bir benim adım deşifre olmuş........
valla bagırmadan doguranı duymadım ben hıc gorces bakalım kacımız normal yapabılces acaba :97:
hay Allahım benım bunyem kaldırmıo bole seylerı ızleyemıorum ıste
dogru dıyosun ...nıckını hep yanlıs yazıorum o yusden mehtap dha kolay
kısaltma mehtap a çok uyduğu için ben mehtap diyorum adın mehtap değil mi yoksam.........
adım mehtap... hatta nickimi de size kolaylayım... kocamla benim adım kaan ve mehtabın kısaltması knmhtp :) seneye de oğluşumunkini eklicem knmhtpgktğbr nasıl oldu tam çorba
knmhtpgktğbr tam bana gore oldu bu ıste
adım mehtap... hatta nickimi de size kolaylayım... kocamla benim adım kaan ve mehtabın kısaltması knmhtp :) seneye de oğluşumunkini eklicem knmhtpgktğbr nasıl oldu tam çorba
halbukim bak sana kısaca gem demişsin akılda kalıcı kolayca hop akla oturuyor :) ben çoğalttıkça çoğaltcam bir de soyisimlerimizi mi eklesem napsam?
kaçtı miyopun? (doktor hatası olabilr)
kaçtı miyopun? (doktor hatası olabilr)
2
Göz merceğimde değil de, görüntüyü beyne yollayan sinirlerde bişey olabilir
bak gem ne güzel kısaltmış sen uzattıkça uzalt knmhtpgktğbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?