• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hiç ellemiyorum :19:

zaten sütten tiksindim onu görünce :41:

o süt gibi değilki, su gibi kıvamsız soluk bişi, sen de süt içmemeye bahane bulma şimdi:63: hem baka bir kaç hafta daha büyüdğünde bebeğinin ihtiyacı kalsiyum demir artacak depoların erir biter valla.

o süt gibi değilki, su gibi kıvamsız soluk bişi, sen de süt içmemeye bahane bulma şimdi:63: hem baka bir kaç hafta daha büyüdğünde bebeğinin ihtiyacı kalsiyum demir artacak depoların erir biter valla.

sütü severdiiim bennn yoğurt yerim artık yapcak bişi yok :(:44:

eşim ona çok sinirlendi ailesi yapma dediler ama böyle kahkahalarla, kıskanıyor olması hoşlarına gitti. eşimde adam gibi azarlasalarda kızgınlığım geçecekti benim uzu süre kızgınlığım geçmez dio... aslında her gün görüşürüz, çocuk bana çok düşkün aslında. hiç de böyle şeyler yapmazdı. dün eşimle babsı camiden geldi böyle şımardı, herkesde bebekten konuşuyor, bebek şöyle yaapr gibisinden çocuk müthiş sinirlendi hiç beklemediğim yerden sağdan karnıma doğru tekme attı. bende şaşırdım.

çocuk işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. konu bebek üzerinde yoğunlaşınca kendince tepki verdi demek ki ama ailesinin ciddi olarak anlayacağı bir dille uyarması gerekirdi,umarım daha sonra uyarmışlardır ve tekrarlamaz.

sağolun kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın inş. iyi haberlerle gelirim ne olur dua edin bize doktor yanılmış olsun problem olmasın bebişimde sağlıcakla gelsin dünyaya
canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.
süt bendende geliyor nerdeyse 2 hafta boyunca geldi ama şimdi durdu. bayadır gelmiyor. :49:
çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:
dün akşam komşumuzun 4 yaşındaki oğlu, kıskançlık yapıp karnıma tekme attı. kocam çok sinirlendi, çocuğu az kalsık dövecekti ve annesi babası da yanımızdaydı üstelik. ben değmedi falan dedim ama değdi, baya bildiğin tekme yedi minik oğlum. sonra da gece çok rahatsızlandım. sızlandım durdum. sürekli kustum, karnımda şiddetli tanımlanamayan bir ağrı vardı. o kadar ağladım ki, kocam o çocuk vurduğu için ağrıyor dedi ama ben şimdi çocuğu gördüğü yerde sıkıştırıp pataklar falan die yok ya başka bu gaz ağrısı dedim. ne ağrısıydı bilmiyorum ama geçti işte. bebeğimde hareket ettiği için çok korkmadım açıkcası.

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa Allah korusun yavrunu, çocukların sağı solu belli olmuyor, bi daha çok dikkatli ol inşallah

Günaydıınn :3::3::3:

buralardayım da formu çok açmıyorum :61:

arada iyi haberlerinizi okuyup gidiyorum :82:

Niye açmıon :57::57:

günaydın herkese hayırlı cumalar

gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim :23:

O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış :52::52::52:

Yrın olsunda bebişlerimiz görelim, güzel haberler alalım inş :32::32::69::69:

ayy ayyy hsonu napsam????
eve temzilikçi cağarcaktım vazgectim. nasılsa tasıncam 3 ay sonraaaa:52:

evi süpürcem. halılar toplanacak yıkamayaaaaaa
perdeler yıkanacak... camlar silinecek...
kapılara el atılacak...
yıkanacak çamaşırlar var...

balkonda yıkanmalı...

ben hepsini koja göbükümle nası yapcam:52:

bebemin kangurusunu asıcam artık.
yatağını da kuracağım. havalansın. silerim zaten...

hepsini yapasım var ama gücüm neye yetcek bilmiyorum.
babamızda işte olcak...

ve ben hala bebemle benim çantamı hazırlamadım:52:

tembellik mi ettim ne??? aslında içten içe erken doğurmayacağıma inanıyorum.
ben gebeliğin basından beri kendimi yönlendirdim.
kusmıcam dedim. kusmadım. asercem dedim. yedim bol bol.
şişkolamıcam dedim sadece göbüküm çıktı.
şimdi erken doğurmıcağıma innıyorum ve gece sancılancam gibi geliyor. buralar gece serin diye:)
düşünce gücü:27:
kendini gerçekleştiren kehanet.
pıt diye doğurcağıma inanıyorum ayrıca:66:

O işleri sakın yapma :20: Ya kocan yardım etsin, ya yarım günlük falan birini al..
Düşünce gücü mücü kurtarmaz bu sefer :27::27:

dün akşam komşumuzun 4 yaşındaki oğlu, kıskançlık yapıp karnıma tekme attı. kocam çok sinirlendi, çocuğu az kalsık dövecekti ve annesi babası da yanımızdaydı üstelik. ben değmedi falan dedim ama değdi, baya bildiğin tekme yedi minik oğlum. sonra da gece çok rahatsızlandım. sızlandım durdum. sürekli kustum, karnımda şiddetli tanımlanamayan bir ağrı vardı. o kadar ağladım ki, kocam o çocuk vurduğu için ağrıyor dedi ama ben şimdi çocuğu gördüğü yerde sıkıştırıp pataklar falan die yok ya başka bu gaz ağrısı dedim. ne ağrısıydı bilmiyorum ama geçti işte. bebeğimde hareket ettiği için çok korkmadım açıkcası.

Hay allah! Geçmiş olsun canım, sen yine anormal bir durum sezersen dr a git mutlaka..
Komşunun çocuğu kimbilir niye kıskanır ve böyle şiddete başvurur, annesi babası niye kıskanmasına güler anlamak güç bu insanları :25::25:

ay çok sinirlendim ayırcaksın o veletin bacaklarını iki yana bak bir daha yapıyor mu ailesi felan dinlemez gebertirdim onu orda herhalde....neyse ki birşey olmamış canım yaaa......çok geçmiş olsun......

göğsünden süt gelen varmıııı ??

mehtapcım telaşlandığın için olmuştur allah korumuş yine de aman dikkat dualarımız birbirimizle olsun kızlarrr :82:

benim gelmedi geliyorsa da sakın sıkma göğüslerini erken doğumu tetikliyormuş aklında bulunsun canım........:3:

günaydınlar......

dün akşam rüyamda normal doğum yapmışım çok kolay ve rahattı.......oğlum kocamandı esmer birşeydi bu kadar sarışının içinden nasıl esmer oldu şaştım....aldığım mavi kıyafetlerden girdirmiştim hatta ayakkabılarını bile giydirmiştim...aldığım kıyafetler büyük bile gelmişti ona......

gemcim yeter ki sağlıklı olsunlarda kilo sorun değil.....bizi hep anlatırlar bana 7 aylık avuç kadar doğmuşuz küveze bile girmedik şuan maşallahım var....dünya ya sağlıklı gelsinlerde büyürler....:32::32::32::32:
ruyan hayra cıksın canım:31:
senmı 7 aylık avuc kadar dogmussun :53::53:masallah sana ve annene :49:
günaydın herkese hayırlı cumalar

gem,pur kontrol günlerimiz aynı yarın güzel haberlerle döneriz inşallah :87:
yağtığınız o şey ne,bana da söyleyin bende yapicim :23:
ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz :46:
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:

HAy Allah ım ya..bak ben 3 aydan berı kedı,kopek ve cocuk gordummu ellerımı gobegıme baglarım nolur nolmaz dıye bellıolmazkı onlara..Allah korusun ısıga bıle duyarllar artık kuzucuklar ...benım kocem olsa kesın dovmustu buarada :37::37:

gemcim ben ikizdim o yüzden sabredemedik erkenden çıktık melek kardeşimle....
eşi bırak ben döverdim o çocuğu.........:57::57::57::57:

Ruyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum :53:

sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım :9:
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı:50:
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:

gemcim ben ikizdim o yüzden sabredemedik erkenden çıktık melek kardeşimle....
eşi bırak ben döverdim o çocuğu.........:57::57::57::57:

oyy kıyamammmm,senın yıcek lokman varmıs demekkı ..annene ne zor olmustur..ondan senı bole beslemıs koca kız yapmıs demekkı :97:

sen kesın doverdım ahahahah gozumde canlandırdım bıle su an :41::41::41:

Hayır olsun rüyalarınız..
Kağan Kocatepenin videolarından birinde duymuştum, bu aylardan sonra rüyalarımızın bu şekilde olması normalmiş.
Ben rüya pek görmüyorum ama gece defalarca kalkıp suyum patlamış mı kanama olmuş mu diye bakmak takıntı oldu :9::9:

ay çok sinirlendim ayırcaksın o veletin bacaklarını iki yana bak bir daha yapıyor mu ailesi felan dinlemez gebertirdim onu orda herhalde....neyse ki birşey olmamış canım yaaa......çok geçmiş olsun......

benim gelmedi geliyorsa da sakın sıkma göğüslerini erken doğumu tetikliyormuş aklında bulunsun canım........:3:

sıkmıyoooommmm :18::18::18: erken doğummuu :18::18::18:

pur teyse yaaaaaaaa:84:

rüyalar bu haftalarda normal. Benim eşim bile görmeye başladı oğlumuz doğmuş burnunu tutmaya çalışıyormuş sarı birşeydi çok tatlıydı diyor :34: sürekli doğumların nasıl olacağını düşünüyoruz bu nedenle görüyoruz değişik doğum senaryoları:52: Gögüsleri sıkmak çok yanlışmış erken doğumu tetiklermiş bende duymuştum ellemeyin bakayım:47:

O şey, senin yaptığın şey zaten, sonra ben denedim ya, gemkuş un koymayı unutmuş cumbur cumbur olmuş, buzdolabında toparlancaktı kiii eşinin gazabına uğramış :52::52::52:

:9::9::9::9::9:ne gusel anlatmıssın olayı tebrıklerrrrrr:54:

senın randevu kactaa :97:

Niye açmıon :57::57:

O işleri sakın yapma :20: Ya kocan yardım etsin, ya yarım günlük falan birini al..
Düşünce gücü mücü kurtarmaz bu sefer :27::27:

Hay allah! Geçmiş olsun canım, sen yine anormal bir durum sezersen dr a git mutlaka..
Komşunun çocuğu kimbilir niye kıskanır ve böyle şiddete başvurur, annesi babası niye kıskanmasına güler anlamak güç bu insanları :25::25:
eşim de ona çok kızdı zaten, ailesinin tepki vermemesine.
canım inşalalh Allahın izniyle bişey olmayacak , cumanın hürmetine oğlunun sağlığı yerinde olsun inşallah dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah.

çok mu geliyor canım:26: ya da sıkınca mı geliyor, benden hiç süt gelmedi:26:

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa Allah korusun yavrunu, çocukların sağı solu belli olmuyor, bi daha çok dikkatli ol inşallah
sağol canım.
çocuk işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. konu bebek üzerinde yoğunlaşınca kendince tepki verdi demek ki ama ailesinin ciddi olarak anlayacağı bir dille uyarması gerekirdi,umarım daha sonra uyarmışlardır ve tekrarlamaz.
valla uyardılar mı bilmiyorum ama çocuk zaten normalde de bana aşık gibidir böyle pek bağlıyızdır bibirimize. benim aşırı çocuk sevgimin başıma açtığı işler işte.

ya ben çok sinirlenmedim çocuk işte dedim de eşim o kadar sinirlendiki komşularla aramızda gerginlik olmasın die hemen kalkıp eve geçtik.
ruyan hayra cıksın canım:31:
senmı 7 aylık avuc kadar dogmussun :53::53:masallah sana ve annene :49:

ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz :46:
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:

HAy Allah ım ya..bak ben 3 aydan berı kedı,kopek ve cocuk gordummu ellerımı gobegıme baglarım nolur nolmaz dıye bellıolmazkı onlara..Allah korusun ısıga bıle duyarllar artık kuzucuklar ...benım kocem olsa kesın dovmustu buarada :37::37:

ayy valla dövüyordu gem ya... komşumu çok seviyorum çocuğunun aptallığı yüzünden aramız bozulsun istemem açıkcası. kocama anlatamıyorum ama uzun süre eve almaz çocuğu dışarıda falan da tavır yapar. malesef!

neyse çok şükür ki geçti gitti. şuan iim aslan oğlum pek dayanıklı çıktı:nazar:

rüyalar bu haftalarda normal. Benim eşim bile görmeye başladı oğlumuz doğmuş burnunu tutmaya çalışıyormuş sarı birşeydi çok tatlıydı diyor :34: sürekli doğumların nasıl olacağını düşünüyoruz bu nedenle görüyoruz değişik doğum senaryoları:52: Gögüsleri sıkmak çok yanlışmış erken doğumu tetiklermiş bende duymuştum ellemeyin bakayım:47:
benım esımde kucagına almıs bızımkı ustune kusmus:9::9:o sıcaklıgını nasıl hıssettım dıyo..

cok enteresan geldı bana gogus ucundakı sınırler rahımı uyarıyormus bu yusden erken dogumu tetıklıyor..ancak bunun dogumdan sonra gusel bı tarafı var...bebek emıyorsa bolca emdıkce gogus uyarıldıkca rahım kasılıyor boylece kanamalar daha cabuk gecıyrmus . nasıl bır duzen ıste ınsan ınanamıyor :97:

Back
X