kestırmeeeeeeeeeeee
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum
dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa
azaldı sayılır, giysi dolabını ara ara olmak üzere toplamda 4 kere sildik,koku felan kalmadı. ütülediklerimi de yerleştirdim. temmuz gibi yatağını kurarız,önümüzdeki haftalarda ne olur ne olmaz doğum çantasını hazırlarım. iş beklemeye kalırdarısı hepimizin başına inşallah
sizin frekanslar karışmış
sıhhatler olsun
ben 2 hafta önce kestirdim rahat ettim. aslında kafama takılan bir hurafe buydu ama annem ve kayınvalidem yok böyle birşey dedi. forumlarıda okudum. yumurtaya can veren Rabbim saç kestimekle mi ömür biçecek dedim gittim kestirdim.
pıjamanın kollarını kestırbende yıkamadım daha eşyaları erkenmiş gibi geliyor bana. Gecelik ve sabahlık aldım bir de pijama takımım var ama o uzun kolluymuş o nedenle pijama almam gerekecek yada altını giyip üstüne başka birşey giyerim. Normal olursa 1 gece kalacağız çok şeye ihtiyaç olur mu ki ya?
ooh rahatlamıssındır gusel oldunmu pıkıKestirdim bilemHemide kısacık Sıcaklarda uğraşamıcam rapınzel gibi saçlarla
Güneş kremimizi de sürdük, kaynak ustaları gibi koca gözlüklerimizi de taktık :82:
Bana basket topu yutmuş gibisin dediler
Evet bizde bi tuhaflık var :86::86:
Saol canımBende hiç hurafe takıntısı yok, üşengeçliğimden böyle saç baş karıştı :86:
eğilip giydiren olursaben giyebiliyorum.
ben de...
çoraplarımı eşim giydiriyo
eşim olmayınca mecburen ben giyiyorum da tosul tosul ötüyorum giyerken. çorap kısmında şuan sıkıntılıyım ayaklarımın altı çok yanıyor çoraplarımla aramda şiddetli geçimsizlik var.
ben çorap giymezsem karnım ağrır o yüsden çok sıcaklar dışında hep giyerim
eğilip giydiren olursaben giyebiliyorum.
bayadır eklemedık gobuslerımrhb anneler okudugum kadariyla herkes iyi msllh
gobekler buyuyor benim karpuz gibi olmusve cokda hareketli
havalar isinmadi burda halen ayni yagmurlu ruzgarli cok SIKICI
gunler yaklastikca heyacan fazlalasiyorbakalim hangi gun gelecek bunlar
benim kocamda seninkine cok benziyo ayiptir soylemesi yemek konusunda cok becerikliyimdir cok duzenliyimdir takintiliyimdir ama esim malesef tam tersi yemek konusunda oda cok iyi ama tertip duzen sifir mutfaga bi girer ciktiginda savas alanina doner arti cokta uyusuktur beni kanser eder evde o onde ben arkada hep arkasini toplarim ama hamile kaldigimdan beri allah var ne dersem yapti (ole utu temizlik falandeil )
pıjamanın kollarını kestıraldıgım uzun kollu tısortlerın hepsının kollarını kestırttım ben
ooh rahatlamıssındır gusel oldunmu pıkı
basket topu adar olduysan ne gusel
ama duurrrrrr senınkı kız ole olmaması lasım kiiii
elevıt ve progestan ıcıyorum ..progestan 32. haftaya kadar ıcıcem..elevıt emzırırken de ıcılıyor bırakıcagımı sanmıyorum demedı bısey dr
ay benı pazar gecesı bı tutttu bıde dısardaydık kıvrandım durdum
bısı yapmıorum kendı kendıne gecıyor ama zor oluo bayaaa
Keramos cooooooook gecmıs olsun..dıs agrısını cok cektım hamılelıkte berbat bıse cekılen dısım bıle oldu..apsemı varkı antıbıyotık ıcıyorsun..cekelım dedıgıne gore curuk onada antıbıyotık care etmez dogru bı tedavı gıbı gelmedı bana :26:
bıde mınoset ıcılebılıo hamılelıkte onun ates dusurucu ozellıgı var aklında olsun
bence de yağmurlu ve serin havalar hoş idi... 3 gündür yanıyoruz...dualarımın kabulune ısarettır bu
dogumdan sonra yaz gelsın
saol canım...bende nasıl ve neden hasta oldum anlamadımkeramoscum geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine....
neyse biz bankaya gidiyoruz az gezicez oğlumla......
dar kalıplılar olmuyor. ama sporlar rahat şimdilik...hamılelık oncesı ayakkabılarınızı gıyebılıyormusunuz kıslar benımkıler olmuyoooooo :84:
nie yaaa!!! ben oturarak ayakımı diğer dizime koyarak çorap giyebiliyorumeşim olmayınca mecburen ben giyiyorum da tosul tosul ötüyorum giyerken. çorap kısmında şuan sıkıntılıyım ayaklarımın altı çok yanıyor çoraplarımla aramda şiddetli geçimsizlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?