• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bende yıkamadım daha eşyaları erkenmiş gibi geliyor bana. Gecelik ve sabahlık aldım bir de pijama takımım var ama o uzun kolluymuş o nedenle pijama almam gerekecek yada altını giyip üstüne başka birşey giyerim. Normal olursa 1 gece kalacağız çok şeye ihtiyaç olur mu ki ya?

kestırmeeeeeeeeeeee:53:
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum :10:

dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa :54:

Kestirdim bilem :12: Hemide kısacık :12: Sıcaklarda uğraşamıcam rapınzel gibi saçlarla :27:

Güneş kremimizi de sürdük, kaynak ustaları gibi koca gözlüklerimizi de taktık :82:

Bana basket topu yutmuş gibisin dediler :53:

azaldı sayılır, giysi dolabını ara ara olmak üzere toplamda 4 kere sildik,koku felan kalmadı. ütülediklerimi de yerleştirdim. temmuz gibi yatağını kurarız,önümüzdeki haftalarda ne olur ne olmaz doğum çantasını hazırlarım. iş beklemeye kalır :49: darısı hepimizin başına inşallah

sizin frekanslar karışmış :60::1:

sıhhatler olsun :3:

ben 2 hafta önce kestirdim rahat ettim. aslında kafama takılan bir hurafe buydu ama annem ve kayınvalidem yok böyle birşey dedi. forumlarıda okudum. yumurtaya can veren Rabbim saç kestimekle mi ömür biçecek dedim gittim kestirdim.

Evet bizde bi tuhaflık var :86::86:

Saol canım :54: Bende hiç hurafe takıntısı yok, üşengeçliğimden böyle saç baş karıştı :86:

bende yıkamadım daha eşyaları erkenmiş gibi geliyor bana. Gecelik ve sabahlık aldım bir de pijama takımım var ama o uzun kolluymuş o nedenle pijama almam gerekecek yada altını giyip üstüne başka birşey giyerim. Normal olursa 1 gece kalacağız çok şeye ihtiyaç olur mu ki ya?
pıjamanın kollarını kestır :23: aldıgım uzun kollu tısortlerın hepsının kollarını kestırttım ben :32:
Kestirdim bilem :12: Hemide kısacık :12: Sıcaklarda uğraşamıcam rapınzel gibi saçlarla :27:

Güneş kremimizi de sürdük, kaynak ustaları gibi koca gözlüklerimizi de taktık :82:

Bana basket topu yutmuş gibisin dediler :53:

Evet bizde bi tuhaflık var :86::86:

Saol canım :54: Bende hiç hurafe takıntısı yok, üşengeçliğimden böyle saç baş karıştı :86:
ooh rahatlamıssındır gusel oldunmu pıkı :37:
basket topu adar olduysan ne gusel:46:
ama duurrrrrr senınkı kız ole olmaması lasım kiiii:53:

hamılelık oncesı ayakkabılarınızı gıyebılıyormusunuz kıslar benımkıler olmuyoooooo :84:

ben çorap giymezsem karnım ağrır o yüsden çok sıcaklar dışında hep giyerim

sabahları giyiyorum da akşamları nedense sıcak basıyor beni, gece de sadece popomu örtüyorum. ben yanmaya başladım yaz sıcakları gelmeden bir de temmuz da en ağır halimle ne yapacaksam:37:

ben artık kaçayım, yürüdüm geldim tekrar pc başına oturdum oturdukça yorulduğumu anlıyorum.. bebişlere ve kendinize ii bakın hanımlar.

mrhb anneler okudugum kadariyla herkes iyi msllh :54:
gobekler buyuyor benim karpuz gibi olmus:31:ve cokda hareketli :nazar:
havalar isinmadi burda halen ayni yagmurlu ruzgarli cok SIKICI:63:
gunler yaklastikca heyacan fazlalasiyor:66:bakalim hangi gun gelecek bunlar:69:

:52::52::52::52:aaaaaa kocalara bak yaaa delı olcam maşşşaallaaahhhhh
bende benım kocaya anlatıyım bakıyım ne tepkı vercek ahahaha[/QUOTE]

benim kocamda seninkine cok benziyo ayiptir soylemesi yemek konusunda cok becerikliyimdir cok duzenliyimdir takintiliyimdir ama esim malesef tam tersi yemek konusunda oda cok iyi ama tertip duzen sifir mutfaga bi girer ciktiginda savas alanina doner arti cokta uyusuktur beni kanser eder evde o onde ben arkada hep arkasini toplarim ama hamile kaldigimdan beri allah var ne dersem yapti (ole utu temizlik falandeil )

mrhb anneler okudugum kadariyla herkes iyi msllh :54:
gobekler buyuyor benim karpuz gibi olmus:31:ve cokda hareketli :nazar:
havalar isinmadi burda halen ayni yagmurlu ruzgarli cok SIKICI:63:
gunler yaklastikca heyacan fazlalasiyor:66:bakalim hangi gun gelecek bunlar:69:
bayadır eklemedık gobuslerı :23:
ısınmasın cıgtanem bosver valla cekılmıyo sıcaklar serın serın olsun ıstıyorum ben hep
benim kocamda seninkine cok benziyo ayiptir soylemesi yemek konusunda cok becerikliyimdir cok duzenliyimdir takintiliyimdir ama esim malesef tam tersi yemek konusunda oda cok iyi ama tertip duzen sifir mutfaga bi girer ciktiginda savas alanina doner arti cokta uyusuktur beni kanser eder evde o onde ben arkada hep arkasini toplarim ama hamile kaldigimdan beri allah var ne dersem yapti (ole utu temizlik falandeil )

yok yemek fılanda gelmes elınden hıcbısey beceremezde ıste getır gotur kaldır tası onları yapıo eksık olmasın :31:
bıkere tansıyonum dusmustu gece kalkmıs tostla ayran yapmıs(yapmaya calısmıs) garıbım ertesı gun soylene soylene temısledım mutfagı o dısardan soylemeyı pek becerıyo zaten :23:

pıjamanın kollarını kestır :23: aldıgım uzun kollu tısortlerın hepsının kollarını kestırttım ben :32:

ooh rahatlamıssındır gusel oldunmu pıkı :37:
basket topu adar olduysan ne gusel:46:
ama duurrrrrr senınkı kız ole olmaması lasım kiiii:53:

Ohh dünya varmış :12: Kadına benzedim :37:

Göbişimi erkeğe benzeten çok :37:
Çok büyümesinden değil de, şişlik falan yok, karnımdan başka yerime kilo almamışım sözde, aslında belim çok kalınlaştı :44:

Son düzenleme:
mehtap, ege1281, pur geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.

purcum bugune kadar 1 günlük grip 3 günlük bel agrısı, 1 kere kasık ağrısı
vucut anca dayanabildi. hatta ilk defa gripsiz bi kış gecirdim:66:

ama bu hafta sonu hepsine değdi. neyseki bugun hiççççç ateşlenmedim.
parolda içmedim. antibiyotiğe başladım. bikaç gün devam...
bende bu kan hapına gıcıkım yaaaa!!! sabah süt içiyorum öğlen çay akşamda süt yada yoğurt kan hapı içecek vakit bulamıyorum:50:

elevıt ve progestan ıcıyorum ..progestan 32. haftaya kadar ıcıcem..elevıt emzırırken de ıcılıyor bırakıcagımı sanmıyorum demedı bısey dr
ay benı pazar gecesı bı tutttu bıde dısardaydık kıvrandım durdum :17:
bısı yapmıorum kendı kendıne gecıyor ama zor oluo bayaaa
Keramos cooooooook gecmıs olsun..dıs agrısını cok cektım hamılelıkte berbat bıse cekılen dısım bıle oldu..apsemı varkı antıbıyotık ıcıyorsun..cekelım dedıgıne gore curuk onada antıbıyotık care etmez dogru bı tedavı gıbı gelmedı bana :26:
bıde mınoset ıcılebılıo hamılelıkte onun ates dusurucu ozellıgı var aklında olsun :34::34:

sağol canım...
:60:bu kadar güzel tarif edilebilir:60: sadece devl hast var. doktorlarına yorum bile yapmıyorum
ilçede doktor mu var sanki???
eşimin gönlü olsun diye gittim... çalışıyoruz diye ile de gitmedik...
dişlerime tek tek vurdu ağrı varmı dedi. yoktu.
çürük bi tane var.kurcaladı acı var mı dedi. yoktu.
ama ben hala inatla sol üst 20liğin yarısının çıkmadığını düşünüyor ve hissediyorum.
zaten sol yanağıma ve gözüme de ağrısı vuruyor...
diş ağrısı ve boğazımda şiş antibiyotiki ondan içiyorum.

dualarımın kabulune ısarettır bu :66:
dogumdan sonra yaz gelsın :37:
bence de yağmurlu ve serin havalar hoş idi... 3 gündür yanıyoruz...

keramoscum geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine....
neyse biz bankaya gidiyoruz az gezicez oğlumla......:3::3::3:
saol canım...bende nasıl ve neden hasta oldum anlamadım:50:

hamılelık oncesı ayakkabılarınızı gıyebılıyormusunuz kıslar benımkıler olmuyoooooo :84:
dar kalıplılar olmuyor. ama sporlar rahat şimdilik...
terlik almalıyım ama...

eşim olmayınca mecburen ben giyiyorum da tosul tosul ötüyorum giyerken. çorap kısmında şuan sıkıntılıyım ayaklarımın altı çok yanıyor çoraplarımla aramda şiddetli geçimsizlik var.:41:
nie yaaa!!! ben oturarak ayakımı diğer dizime koyarak çorap giyebiliyorum

amaaa ayak tırnaklarını kesmek tam bi işkence:52:

kızlar yarın atama sonuçları acıklanıyorrrrrr
uyku da tutmaz beni bu geceeee
oyyy oyyy oyyyyyyyyyyyy:64:

Back
X