• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bu arada ben de başak burcuyum... burç napacak içten gelmeyince... gerçi başak burcu tembelleri de her yer derli toplu temiz olsun isteyip yanındaki adamın başının etini yiyor... o yönü de var.

bak bunu da ekle pur, ben güzel yemek yaparım:51:

ahahahah başak burcları temıs tıtızdır demelerı bundanmı acaba yanındakınemı yaptırıo ıslerı hep :37:

yemek kısmını anlatmasın bence :60::60:

Biz kızımla dışarı çıkıos, saçımızı kestirces, kaş maş işine girişcez daha fazla berdan mardinliye dönmeden :27::27:

Öptük sizi cici anneler :54:

ahahahah başak burcları temıs tıtızdır demelerı bundanmı acaba yanındakınemı yaptırıo ıslerı hep :37:

yemek kısmını anlatmasın bence :60::60:

valla ikizim var benim, oda malum başak hiç bu tanıma uymuyor. kızın haftada 1 gün izin günü var kendini heba eder temizlik yapcam die canını çıkarır. ben istisnai tuhaf bir başak burcuyumdur. başak bir anneden başak bir kızkardeşinden iş yapma sırası bana gelmedi pasif başak ama iş yaptıran başak oldum. kader :62:

Biz kızımla dışarı çıkıos, saçımızı kestirces, kaş maş işine girişcez daha fazla berdan mardinliye dönmeden :27::27:

kestırmeeeeeeeeeeee:53:
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum :10:

dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa :54:

valla ikizim var benim, oda malum başak hiç bu tanıma uymuyor. kızın haftada 1 gün izin günü var kendini heba eder temizlik yapcam die canını çıkarır. ben istisnai tuhaf bir başak burcuyumdur. başak bir anneden başak bir kızkardeşinden iş yapma sırası bana gelmedi pasif başak ama iş yaptıran başak oldum. kader :62:

ebet butun sorun ıkı basagın arasında kalmanda :9::9:

canlar selamlar size herkesler iidi:34:r umarım ben de doğum için memlekete annemlere geldim şimdide doktor teleşına düştüm bakalım.benim saçlarda rapunzel oldu kestiremedim bitürlü hastane için gecelik pijama alan oldumu sabahlık almamıza gerek var mı nasıl bişeyler aldınız:49:

canlar selamlar size herkesler iidi:34:r umarım ben de doğum için memlekete annemlere geldim şimdide doktor teleşına düştüm bakalım.benim saçlarda rapunzel oldu kestiremedim bitürlü hastane için gecelik pijama alan oldumu sabahlık almamıza gerek var mı nasıl bişeyler aldınız:49:

valla annem bugün sabahlıktan bahsediyordu ii olur sabahlıklı alalım falan diodu.

yumusatıcı onermıyolar kokusu bebeklere agır gelıo cıgerlerı mınık dıye ama :26:

aman aman masallah de Allah senıde ole ypsın :27:

sana başak burcu bı kız yakısırdı vallahı :60::60::60:

:52::52::52::52:aaaaaa kocalara bak yaaa delı olcam maşşşaallaaahhhhh
bende benım kocaya anlatıyım bakıyım ne tepkı vercek ahahaha

Canım çok ağır bir kokusu yok zaten zamanla durunca uçacaktır die az bişey koydum okadar..

ben pıjama takımı aldım sabahlıklı krem rengı uzerıne desenlı ayrıca tek gecelık aldım krem aynı sabahlıkla kullanırım dıye..onun dısında 3 tane pıjama aldım sabahlık yok onlarda sıcak olcakya terledıkce degıstırmelık
emzırırken cok terlenıyormus kalkınca hemen ustune alırsın sabahlıksız olmaaaaz dıdı annemde ondan ole aldık $pıj (Medium).webp

Canım çok ağır bir kokusu yok zaten zamanla durunca uçacaktır die az bişey koydum okadar..

bılmıorumkı canım bende kokusunu fılan okuduguumu yazdım uçar zaten dedıgın gıbı ama ben almadım yumusatıcı

ben pıjama takımı aldım sabahlıklı krem rengı uzerıne desenlı ayrıca tek gecelık aldım krem aynı sabahlıkla kullanırım dıye..onun dısında 3 tane pıjama aldım sabahlık yok onlarda sıcak olcakya terledıkce degıstırmelık
emzırırken cok terlenıyormus kalkınca hemen ustune alırsın sabahlıksız olmaaaaz dıdı annemde ondan ole aldık Eki Görüntüle 202379

gemcim çok güzelmiş güle güle kullan resimdeki olan demi kaça aldın ?

calısan,calıskan ve cok marıfetlı bı anne adayı daha ıste hosgeldın sekerım :42:

ellerıne saglık sız bole anlatında belkı bızde gaza gelır baslarız dıye dusunuyorum :9:
yunluler dıyınce dustu jeton onları ben unutmustum cogu annemde duruyo :26:

hoşbulduk sağol canım, işleri öğretmekten fırsat buldukça kaçıyorum buraya,takip ediyorum.
iş başlamakta, başladın mı hevesin artıyor devamı geliyor.:10:

Ohhh canım... darısı benimde başıma ben daha dün akşam başladım oğluşumun kıyafetleri ütülemeye fazla yapmadım sırt ağrılarım arttı çünkü.. Herakşam bierazcık yapıp bitircem inşallah.. Bende dalinin sıvı deterjan ile yumuşatıcısını kullandımm...

benimde ağrıdı ama çok aşırı değil bi seferde hallettim. darısı başına. ben yumuşatıcı kullanmadım. ablamın arkadaşı deterjan sektöründe çalışıyor,dalinin yumuşatıcını göndermiş kullanmadım. 2013 kadar vakti var. en erken 6. aydan sonra başlıycam. kapağını açtım,çok güzel kokuyor o ayrı :87:

İlahi :60::60::60::60:

Oyy ne güzel azalttın işleri :21::21:

azaldı sayılır, giysi dolabını ara ara olmak üzere toplamda 4 kere sildik,koku felan kalmadı. ütülediklerimi de yerleştirdim. temmuz gibi yatağını kurarız,önümüzdeki haftalarda ne olur ne olmaz doğum çantasını hazırlarım. iş beklemeye kalır :49: darısı hepimizin başına inşallah

Ben ne kadar uyuşuksam, kocam da o kadar düzenlidir..
2,5 yıl oldu evleneli, çıkardığı çorabı -5 saniyeliğine bile- kirli sepeti harici bir yere koyduğunu görmedim :37:
Benim dolabım gün sonunda çarşamba pazarına benzer, onun dolabı mağaza rafları gibidir.
Kader işte beni ona nası yazdıysa artık :27::27: Bi yanlışlık olmuş kesin :27::27:

sizin frekanslar karışmış :60::1:

sıhhatler olsun :3:

kestırmeeeeeeeeeeee:53:
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum :10:

dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa :54:

ben 2 hafta önce kestirdim rahat ettim. aslında kafama takılan bir hurafe buydu ama annem ve kayınvalidem yok böyle birşey dedi. forumlarıda okudum. yumurtaya can veren Rabbim saç kestimekle mi ömür biçecek dedim gittim kestirdim.

Son düzenleme:
gemcim çok güzelmiş güle güle kullan resimdeki olan demi kaça aldın ?
sagol cnm evet bu canım benımkı krem bu sanırım pembe...ben 85 e aldım ama baya ındırım yaptılar..pijamadunyasi.com da 89 tl mıs..markasi Artış
hoşbulduk sağol canım, işleri öğretmekten fırsat buldukça kaçıyorum buraya,takip ediyorum.
iş başlamakta, başladın mı hevesin artıyor devamı geliyor.:10:

ben 2 hafta önce kestirdim rahat ettim. aslında kafama takılan bir hurafe buydu ama annem ve kayınvalidem yok böyle birşey dedi. forumlarıda okudum. yumurtaya can veren Rabbim saç kestimekle mi ömür biçecek dedim gittim kestirdim.

basladımmı bıtırmeden bırakmam da baslatacak ılham gelmıo bana

ya tabıkı oyle aama ne bılıım hıc kestırmedım ıyıce sıcaklardan bunalıınca kestırırım gıbıme gelıo zaten

bende bi ara uzuyormu die düşündüm ama öyle uçurum bi fark yok yani aynı seyirde uzuyor normal yani.
ben bulduğum ve çok beğenerek aldığım bi kapri ve üst aldım, üzeri düğmeli kısa kollu şık bişeydi. birde tek parça elbise bulsam ne ala. bu 2 sinden birer tane al yeter yha.. olaki bunları giyip kırletirsek yıkatana kadar evden de koyarsın uygun bikaç parça bişey yeter.
allahım sağlıklı doğumlar versin bir nefeste doğuralım

Back
X