• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

herkese günaydın:)

birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo:1:

pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.

Güle güle kullan canım :21:

oooo maşallah kocaman olmuş kız göbişin....:nazar::nazar:

Büyüyoruz Nevin teysesi :69::69:

:9::9::9::9::9: Allah iyiliğini vermesin. :9: gerçi sende haklısın.ama rada beyaz ve kırmızılar da vaR 1-2 TANE:9::9:

:9::9::9::9::9:

Dal gibi nasıl anne olunur işte canlı örneğiiii:46::46:

:54::54::54:

Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:

çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın zorlamaz seni. Bol c viteminiiiiiiiii:16:

kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var mı rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....:1:

Son düzenleme:
kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....:1:

1 bardaktan azsa o gelen sıvı önemsemicekmişsin :60: doktorumu aradım da şimdi :60:

oda dediki zaten kendin problemsin bide problemli arkadaşların mı var :86::86:

no panicc :1:

kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var rengi akışkanlığı konusunda....

Canım bak burda son paragrafta anlatmış
Amnios svs, amniyon amnios svs, bebein suyu, bebein su kesesi patlamas e-gebelik.net

Bi de kimdi hatırlamıom birinin dr u 1 çay bardağının geçerse akıntı hemen ara dediydi :26: O kadar değil galiba senin, terdir dediğin gibi :44:

Son düzenleme:
Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:

Gem çok geçmiş olsunnn... Kıslar dikkat edin kendinizee... Bolbolll meyve yiiyin buara yine salgın varmışş :14::14:

1 bardaktan azsa o gelen sıvı önemsemicekmişsin :60: doktorumu aradım da şimdi :60:

oda dediki zaten kendin problemsin bide problemli arkadaşların mı var :86::86:

no panicc :1:

hamileliğimin başından beri en az sorunu olan benim lütfen yani....
bu çay bardağımı yoksa su bardağımı.....:60::60::60::60::60::60::60:
yok az kenarlardan ortaya doğru oluyor ter herhalde bütün gün kıç üstü oturuyorum...

Canım bak burda son paragrafta anlatmış
Amnios svs, amniyon amnios svs, bebein suyu, bebein su kesesi patlamas e-gebelik.net

Bi de kimdi hatırlamıom birinin dr u 1 çay bardağının geçerse akıntı hemen ara dediydi :26: O kadar değil galiba senin, terdir dediğin gibi :44:

sağolasın canım bende araştırmıştım ama bulamadım sorayım size dedim....

Son düzenleme:
herkese günaydın:)

birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo:1:

pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.

Canım iyi günlerde giyin cicilerinii.. Ohh miss gibi yazlık yerde yaşamakkk bende istiyorummm deniiizzzze girmekkkk:41:

Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz :53:

Back
X