burda herkes doğurcak ben daha oturcam
tickerlara bakıomda
allahım heryerde dışlanıom ya :82:
Canım benim eninde sonunda sende doğurcann sonuca bak senn bboş ver gerisiniii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda herkes doğurcak ben daha oturcam
tickerlara bakıomda
allahım heryerde dışlanıom ya :82:
herkese günaydın:)
birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo
pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.
oooo maşallah kocaman olmuş kız göbişin....![]()
Allah iyiliğini vermesin.
gerçi sende haklısın.ama rada beyaz ve kırmızılar da vaR 1-2 TANE
![]()
Dal gibi nasıl anne olunur işte canlı örneğiiii![]()
Günaydıınn
Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:
Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim
Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için![]()
çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın zorlamaz seni. Bol c viteminiiiiiiiii![]()
kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....![]()
kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....![]()
huheee çok beennnddiiiimmm maşallahh
gribine geçmiş olsun teysemmm![]()
al buda geçmiş olsun çiçeğin![]()
1 bardaktan azsa o gelen sıvı önemsemicekmişsindoktorumu aradım da şimdi
oda dediki zaten kendin problemsin bide problemli arkadaşların mı var :86::86:
no panicc![]()
Günaydıınn
Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:
Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim
Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için![]()
Mersi çüçükcüğüm
Demek senin dr du o :13:
no panicc![]()
belalı müşteri
![]()
no panicc![]()
Canım bak burda son paragrafta anlatmış
Amnios svs, amniyon amnios svs, bebein suyu, bebein su kesesi patlamas e-gebelik.net
Bi de kimdi hatırlamıom birinin dr u 1 çay bardağının geçerse akıntı hemen ara dediydi :26: O kadar değil galiba senin, terdir dediğin gibi :44:
herkese günaydın:)
birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo
pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.
Gem çok geçmiş olsunnn... Kıslar dikkat edin kendinizee... Bolbolll meyve yiiyin buara yine salgın varmışş![]()
Yok daha önce sormamıştım :86: şimdi aradı sesin çıkmıyo die tesadüf yazıyı okumuştum arada soruverdim :81: