• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar.....

şöyle bir dünümü özet geçeyim....:9:
sabah 9 da aman allahım kayınpeder aradı anan gelcek evde misin evdeyim 10 da kapım çaldı uyku muyku hak getire kaynanamla 12 ye kadar oturduk felan sonra temizlik ve ütüye giriştim.....

bu ütü işi çok zormuş yaa çok zaman alıyor ve ayakta olduğumuz için sürekli yorucuda yada ben çok titizleniyorum ütü konusunda ağırlaşmadan yıkama ve ütü işini halledin bence.....

gem güzel haberler aldı herhalde gününü gün etti hiç gelmemiş yaaa......bizde yarın gitcez doktor abimize......:1::1::1::1: oğlumu çok özledim......:69::69:

bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım.....

Turkuazz senin yine iyi bari haber verip de geliyorlar :66: benimkiler kvalide kpeder yakın oturuklarından çat kapı gelmelleri mümkün oluyorr.. Gerçe yakınız ama hergünde gelmiyorlar allahh için çalıştığım için arada sırada ama öle telefon edip haber vermiyorlar :50:
Yavv bende bu haftasonu başliyim diyorum çamaşırları yıkayıp ütülemeyee yoksa dediğin gibi bu halde birde sıcaklarda bastırdıkca zor olacak sonrda yetişmeyecekkkk .....:66:Buarda kıyafetleri yıkarken nelere dikkat ettiniz??? Bazı badileriniinin boya verecebilecekleri duymuşdumm olabiliyormuu??

günaydın kızlar.....

sabah 9 da aman allahım kayınpeder aradı anan gelcek evde misin evdeyim 10 da kapım çaldı uyku muyku hak getire kaynanamla 12 ye kadar oturduk felan sonra temizlik ve ütüye giriştim.....

bu ütü işi çok zormuş yaa çok zaman alıyor ve ayakta olduğumuz için sürekli yorucuda yada ben çok titizleniyorum ütü konusunda ağırlaşmadan yıkama ve ütü işini halledin bence.....

gem güzel haberler aldı herhalde gününü gün etti hiç gelmemiş yaaa......bizde yarın gitcez doktor abimize......:1::1::1::1: oğlumu çok özledim......:69::69:

biz kayınvalıdemlere yaylaya gıttık hafta sonu. cumartesı iş çıkışı gıttık akşamda orda kaldık. ertesı gunde bahçe sefası vardı.. Bahar geldi bol bol yayla sefası yaparız biz artık. benım kayınvalıdem cok dusuncelıdır ayrıca. ben davet etmezsem gelmez bıle. gelecek olsada arar sorar napıyorsunuz musaıtmısınız diye..
Ben ütü işini oturarark yapıyorum valla. tv karsına gecıyorum. koltuga gore ayalrıyorum utu masasının boyunu tw ızleyip bı yandanda ütümü yapıyorum:9: yorucu da olmuyor hem

Turkuazz senin yine iyi bari haber verip de geliyorlar :66: benimkiler kvalide kpeder yakın oturuklarından çat kapı gelmelleri mümkün oluyorr.. Gerçe yakınız ama hergünde gelmiyorlar allahh için çalıştığım için arada sırada ama öle telefon edip haber vermiyorlar :50:
Yavv bende bu haftasonu başliyim diyorum çamaşırları yıkayıp ütülemeyee yoksa dediğin gibi bu halde birde sıcaklarda bastırdıkca zor olacak sonrda yetişmeyecekkkk .....:66:Buarda kıyafetleri yıkarken nelere dikkat ettiniz??? Bazı badileriniinin boya verecebilecekleri duymuşdumm olabiliyormuu??

benimde yıkama gerekiyor artık.işten cıktıgımda yapsam cok gec olur gibi sanki. karar veremedim. bide siz hangi deterjanı aldınız kızlar. ben bide civilimden bebegın esylarını yıkama ıcın fıle aldım mınık mınık esyaları makınanın içinde kaybolmasın diye.. e yıkarken bırde renk ayrımı yapmak gerek muhakkak diye düşünüyorum ben. beyazları bir yıkarım renklileride ayrı yıkarım. beyazlar boyanmasın. önlme almak gerek canım.

Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

günaydın kızlar.....

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:

Günaydınnnn tatlış tombişş anne adaylarııı.. Yine in cin top oynuyorrr.. Geçmişe bi bakıp geliyorummm..:66:

Güsel anneler ve cicişş bebişleriii günaydıınnnlar iyi haftalarr...

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

Pazartesi pazartesi kimse uyanamadı mı_?:47:

günaydınlarrrr annişlerrrr :42::42::42:

ben uyanıktım biraz oyuna daldım biraz hamaratlıkla birkaç hamur mayaladım :65:

çamaşırları topladım evi toparladım ....

şimdi biraz yatıp dinlenipppp sora mayası gelenleri pişricem ve soraaa :56::56::56: yiceeeemmm:89::89:

Nasılısnnızz bakalım bugünn.. Nasıl geçti haftasonunuzz :66:

günaydın kızlar.....

biz kayınvalıdemlere yaylaya gıttık hafta sonu. cumartesı iş çıkışı gıttık akşamda orda kaldık. ertesı gunde bahçe sefası vardı.. Bahar geldi bol bol yayla sefası yaparız biz artık. benım kayınvalıdem cok dusuncelıdır ayrıca. ben davet etmezsem gelmez bıle. gelecek olsada arar sorar napıyorsunuz musaıtmısınız diye..
Ben ütü işini oturarark yapıyorum valla. tv karsına gecıyorum. koltuga gore ayalrıyorum utu masasının boyunu tw ızleyip bı yandanda ütümü yapıyorum:9: yorucu da olmuyor hem

ohhh nevinciiimm işleri kolayladın yani :86:

verseydin kaynananın eline ütüyü :82:

çikolatam vala bende biraz ayakta biraz yerde biraz oturarak yapıyorum ütü işini :87:

ama sanki eskisi kadar iyi ütüleyemiyorum formdan düşmüşüm :90:

benimde yıkama gerekiyor artık.işten cıktıgımda yapsam cok gec olur gibi sanki. karar veremedim. bide siz hangi deterjanı aldınız kızlar. ben bide civilimden bebegın esylarını yıkama ıcın fıle aldım mınık mınık esyaları makınanın içinde kaybolmasın diye.. e yıkarken bırde renk ayrımı yapmak gerek muhakkak diye düşünüyorum ben. beyazları bir yıkarım renklileride ayrı yıkarım. beyazlar boyanmasın. önlme almak gerek canım.

Seninkilerin hepsi mavi zaten, renk ayrımına gerek yok :60::60:

gelme sebebi bebeğe birşeyler almış felan onları getirmekti ama o kadar erken beklemiyordum....:9:
öyle bende çağırmadan gelmezler.....
bencede başla canım....benim hiç birşeyim boya vermedi ama kırmızılara dikkat et onların ne yapacağı belli olmaz....:27:

başla canım bence biran önce sende.....hacışakir matik al bebekler için makinede kıza programa at ama 2 kere durula çok köpürüyor az koy deterjanı....

Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:

geçmiş olsun canım yaaaa alacağı varsa alıyor işte grip.....
valla benim kaynanamda dedi ütülüyeyim diye ama ben istemedim kendim özene özene ütüleyecem.....çok yorucu oluyor ama zevk alıyorum.......

Başka bişi alma bence, kullanma klavuzunu iyice oku, belki transformırs hastane çıkışıdır :86::86:
Cııırttt bebek arabası, cııırrttt nevresim takımı oluyordur belki :60::60:

aaaaaaaaaaaaaaaaa :28::28:

bu nasıl bnm aklıma gelmedi hemen bakıcam :28::28:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

29+2 deki halimiz :49:
$DSCF0194.webp$DSCF0193.webp

herkese günaydın:)

birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo:1:

pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.

herkese günaydın:)

birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo:1:

pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.

güle güle kullan cicilerini......
ayy ne güzel deniz kumsal güneş ühüüüüü burda hala yağmur yağıyor yaaaa....

:9::9::9::9::9: Allah iyiliğini vermesin. :9: gerçi sende haklısın.ama rada beyaz ve kırmızılar da vaR 1-2 TANE:9::9:

mavi yeşil sarı bunları bir yıka....
beyazları tammiyle ayrı yıka....
kırmızıları tek başına yıka az iseler elde yıka yoksa boya veriyorlar ne kadar iyi olursa olsun....

Back
X