Günaydıınn
Geemmm! Nerdesin ??:44::44:
Benim de 77..
Ehh işte son atamaya kadar şansımızı deniyelim![]()
Bende düz 100 :90::90:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıınn
Geemmm! Nerdesin ??:44::44:
Benim de 77..
Ehh işte son atamaya kadar şansımızı deniyelim![]()
Göbeğim kaptan mağara adamının göbeğine dönmüş![]()
herkese günaydın ve ii pazarlar:)
yaa ben de görmüş oldum sayende ilanı knmhtp:) pur senin puanın kaç, benm 75 acaba şansım olabilir mi die merak ediyorum:44:
kızlar ya doğum için gecelik pijama olayını naptınız ne alıcaksınız yanınıza lohusa takımlarını sordum fiyatlar çok pahalı geldi ne düşünüyosunuz bu konuda
Kızlar biz artık 9.ayımızdan gün almaya başladık :)) Yarın 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp bir de oğlumda son durumlar neler ona bakacağız ayrıca 10 kilo aldım ( boyum 1,68 )doktor iyi diyo ama bilmiyorum,göbişim uzadı gitti:))
buralar pek sakin bugün...
biz bugün oğlumla yalnızız. babası yarın sabah erkenden sınava girebilmek için şehir dışına çıktı. oğlum seni korur dedipek babasını dinlemiyor ama korumak şöyle dursun tekme tokat dalıyor
![]()
bir düşünelim bakalım pur teyse,,, sen beni ne sandın, bir şekere kanar mıyım ben hiç?![]()
bölüm ne ege senin? iktisat işletmeden biri isi şansın daha yüksek. bir de merkezi alım sonrası baya bir sözleşmeli personel alımı bekleniyor. ilanları takip edin.
Güsel anneler ve cicişş bebişleriii günaydıınnnlar iyi haftalarr...
günaydınnnnnnnnnnnnnn canımmm![]()