• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

herkese günaydın ve ii pazarlar:)

yaa ben de görmüş oldum sayende ilanı knmhtp:) pur senin puanın kaç, benm 75 acaba şansım olabilir mi die merak ediyorum:44:

bölüm ne ege senin? iktisat işletmeden biri isi şansın daha yüksek. bir de merkezi alım sonrası baya bir sözleşmeli personel alımı bekleniyor. ilanları takip edin.

kızlar ya doğum için gecelik pijama olayını naptınız ne alıcaksınız yanınıza lohusa takımlarını sordum fiyatlar çok pahalı geldi ne düşünüyosunuz bu konuda

Kızlar biz artık 9.ayımızdan gün almaya başladık :)) Yarın 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp bir de oğlumda son durumlar neler ona bakacağız ayrıca 10 kilo aldım ( boyum 1,68 ):53:doktor iyi diyo ama bilmiyorum,göbişim uzadı gitti:))

Son düzenleme:
kızlar ya doğum için gecelik pijama olayını naptınız ne alıcaksınız yanınıza lohusa takımlarını sordum fiyatlar çok pahalı geldi ne düşünüyosunuz bu konuda

ben 2 gecelik 1 pijama aldım, uygun fiyatlı olanlarda var araştır iyice. tekini 30civarı aldım.

Kızlar biz artık 9.ayımızdan gün almaya başladık :)) Yarın 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp bir de oğlumda son durumlar neler ona bakacağız ayrıca 10 kilo aldım ( boyum 1,68 ):53:doktor iyi diyo ama bilmiyorum,göbişim uzadı gitti:))

canım 32+1 yaklaşık 7buçuk ay ediyo. 9. aya biraz daha var.

buralar pek sakin bugün...

biz bugün oğlumla yalnızız. babası yarın sabah erkenden sınava girebilmek için şehir dışına çıktı. oğlum seni korur dedi :emir_bebek: pek babasını dinlemiyor ama korumak şöyle dursun tekme tokat dalıyor:35:

buralar pek sakin bugün...

biz bugün oğlumla yalnızız. babası yarın sabah erkenden sınava girebilmek için şehir dışına çıktı. oğlum seni korur dedi :emir_bebek: pek babasını dinlemiyor ama korumak şöyle dursun tekme tokat dalıyor:35:

Seni gidi yaramaz Göktuğ, uslu durursan sana şeker alcam :33::33:

bölüm ne ege senin? iktisat işletmeden biri isi şansın daha yüksek. bir de merkezi alım sonrası baya bir sözleşmeli personel alımı bekleniyor. ilanları takip edin.

canım benm bölüm uluslararası ilişkiler.tapuya bizden alım olmuyodu hiç ama bu sefer sözleşmelide varmış şaşırdım görünce.dediğin gibi işletme iktisatın şansı daha yüksek bize göre.bakalım takip etcez artık bebişimizin şansına:)

günaydın kızlar.....

şöyle bir dünümü özet geçeyim....:9:
sabah 9 da aman allahım kayınpeder aradı anan gelcek evde misin evdeyim 10 da kapım çaldı uyku muyku hak getire kaynanamla 12 ye kadar oturduk felan sonra temizlik ve ütüye giriştim.....

bu ütü işi çok zormuş yaa çok zaman alıyor ve ayakta olduğumuz için sürekli yorucuda yada ben çok titizleniyorum ütü konusunda ağırlaşmadan yıkama ve ütü işini halledin bence.....

gem güzel haberler aldı herhalde gününü gün etti hiç gelmemiş yaaa......bizde yarın gitcez doktor abimize......:1::1::1::1: oğlumu çok özledim......:69::69:

bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım.....

Back
X