-----2010 KASIM hamişleri----

mrb arkadaşlar nasılsınzz

bi sorum olacak ben pek takip edemiyorum sizleri çok istiyorum ama nasip olmuyor

hastane çantanızı ayarlarladınzmı içersine neler koyacaz yada bu konuyu konuştuysanz geçmişde var deyin bakarım ben

yakın bı gecmıste ben lıste eklemıstım..

cıkmam lasım sımdı bulamazsan yaz bana yollarım

herekese ıyı aksamlaarrrr:80:

bugun bıldıgın seyımın ıcınde sıpa aklım cıkıo bole olunca gıdıp yatıorum hemen..sagı solu bellı olmuokı hergun bı baska bolgemı tepıyo

genelde hep göbek altıma tekme mi elmi neyse oraya geliyo

fok balığı heee aynen bizimkide öyle bende dün akşam panik yaptım 5 dakka durmadan vurulurmu hiç annelerini düşünmüyor bunlar dayak manyağı oldum

Ayy ne güsell
Darısı başımıza :97:

Benim bebiş göbek deliği çevresinde çoğunlukla da çok az üstünde hareket ediyor, tekmelemekten çok dönüyor..
Çoçuum iki kat nası tekmelesin
Bazen hıçkırdığında zıpladığını hissediyorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....

günadyın sabah kımse yazmamısssss foruma nerde millet_? bu arada Kütahya depremi hepimize geçmiş olsun. az hasarla atladıldı. Allah daha buyuklerınden korusun

günaydın kızlar nasılsınız
ben ara ara geliyorum hatırladınızmı
kızıma bebefixten bebek odası takımı gördüm hem uygun hem güzel almayı düşünüyorum ama sonuçta onca para güvenilirmi acaba diye arştırırken site hakkında büssürü şikayet gördüm. :26::26:aklım karıştı ya bildiğini zbaşk agüvenilir bi site yokmu

evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...

hadi gözün aydın canım. Tatlı olayını cokda abartma sen yine

maşallah maşallah

Günaydıınn

Hadi gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…