mrb arkadaşlar nasılsınzz
bi sorum olacak ben pek takip edemiyorum sizleri çok istiyorum ama nasip olmuyor
hastane çantanızı ayarlarladınzmı içersine neler koyacaz yada bu konuyu konuştuysanz geçmişde var deyin bakarım ben
bugun bıldıgın seyımın ıcınde sıpa aklım cıkıo bole olunca gıdıp yatıorum hemen..sagı solu bellı olmuokı hergun bı baska bolgemı tepıyo
benm tembel oglum hala yan yatıyo karnımda sağdan genelde ya kafası ya poposu dikiyo biyerlerini yamuk karınla dolaşıyorumsoldanda habire tekme durumunda.
en son kontrolde doktora sordum cok hareket ediyo tedirgin oluyorum dedim o da maşallah de biz bol hareket eden cocugu severiz dedi.karnımın içinde fok balığım benm die seviyom ben de:)
arkadasım dogum yapmısssssssssssssss sımdı annesı aradı ...dun gece ruyamda gormustum normal yaptı dogumu..sabah aradım evdeyım tık yok dedı
ogleden sonra gıtmıslerrr ayyyyy cok mutluyum yaaaaaaa tam gununde geldı bıde Kuzey bey
bu arada bebişleriniz nereye vuruyor benim hemen göbek altım hele dün akşam sürekli vurdu 5 dakika boyunca bir yerde okumuştum hıçkırık tutuyor diye acaba oğluşumu hıçkırıkmı tutmuştu
su iç oğlum suuu diyip durdum:90:
günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....
günadyın sabah kımse yazmamısssss foruma nerde millet_? bu arada Kütahya depremi hepimize geçmiş olsun. az hasarla atladıldı. Allah daha buyuklerınden korusun
günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....
evet açlık şekerim 90
hba1c bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...
evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...
evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...
evvettttt üşengeçlikte son nokta
bacağımın birini temizledim diğeri duruyorrrr:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?