Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorcam kızlar bebek bakım kremlerini, şampuanı falan filanları aldınız mı? ya ben sanki şimdiden alırsam bekleye bekleye etkinliği azalcakmış gibi saçma bi fikre kapıldım. mustelanın ürünlerini inceledim cok hosuma gitti kullanan arkadaslarımda memnun onlardan alıcam.
ayy şu doğum öyküleri okumaktan içime gına geldi ağlıcam bea:2:
agustos annelerınden bırıde hastanedeymıs erken dogum rıskı yuzunden :18::18:
ben yarın dr a gıdıcem :95:
bende mustela dusunuyorum ama onlara glene kadar daha cooook eksık var..acele etme bence..gırıp eczaneden alıcaksın nasılsa
ben bi ara öyle sarmıştım ki onlara hepsini okudum 2 güne.....
biz zamanımızda doğurcaz inş.......
hayırlı haberlerle gelcen inş.....
bende tahlil yaptırcam sabahtan öğleye kadar çıkar sonuçları herhalde......
ınsallah canım ya ınsallaah
almadımkı randevu henuz yarın aksam 7 den sonra ordaymıs koce gelsınde bakalım cmtsı gıderım muhtemelen
ne tahlılı yaptırcan sen
Eki Görüntüle 196589
bu otururken ki halimmmm..............
Eki Görüntüle 196590
bu da ayakta ki şişko halim....telefonla aynasız anca bu kadar oldu...![]()
selam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil colduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel![]()
benim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek
bu arada bizde geldik doktordan ama dahiliyeden çok hastayım kızlar işe gitmedim sabahtan beri yatıyorum doktor öksürük hapı minoset ve düşük dozda bir antibiyotik verdi boğazlarımı fena üşütmüşüm ama 2 gün içinde iyileşmezsem antibiyotiğe başlayacağım hemen başlama dedi. bakalım iyileşmeyi bekliyoz off kışın hasta olmadım şimdi oldum yaaa
maşşah canım ya allah analı babalı büyütüsün ben de inş anne olmak istiyorum ama
eşim 2 kez ameliyat oldu ilki varikosel diğeri sağ dan hidrosel ve şimdide soldan hidrosel ameliytı olcak bid de yumurtalığında pirinç tanesi büyüklüğünde bişi var onu alcklar inş bizde çok istiyoruz allah herkese nasip etsin
arkadasım dogum yapmısssssssssssssss sımdı annesı aradı ...dun gece ruyamda gormustum normal yaptı dogumu..sabah aradım evdeyım tık yok dedı
ogleden sonra gıtmıslerrr ayyyyy cok mutluyum yaaaaaaa tam gununde geldı bıde Kuzey bey![]()
gobuuussssss
gozum yollarda kaldı sana bı tarıf sormam lasım![]()
hele ben de eksik cok doru diosun :) ama aklıma esen şeyleri alıyorum bugün banyo malzemelerini aldım :) ateş ölçerleri inceledim.
hımmm ıyı cıkar ya bı sorunun yokkı ...bence baska seyı sorman lasım dr ahemogram
başka birşey daha var onun ne olduğunu bilmiyorum sormayıda unuttum doktora....
diğerinide togiye sordum 3 aylık vucudumda ki şekeri ölçmek için kan alcaklar inş normal çıkar.....
tahmın ettım guzelım hatta gelmenı beklemıyordum tadını cıkar tatılın :97:nevincim maşallah çok tatlısınız
canım maşallah oğluşuna
geçmiş olsun canım,acil şifalar olsun
Allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza
canım tatil olunca anca vakit buldum. geçmişi okudum. sor tatlım
hımmm ıyı cıkar ya bı sorunun yokkı ...bence baska seyı sorman lasım dr a
tahmın ettım guzelım hatta gelmenı beklemıyordum tadını cıkar tatılın :97:
face den yazdım sorumu![]()
oğlum olacak canım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun en yakın zamanda istediklerin olurMAŞALLAH CANIIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CİNSİYETİ BELLİ Mİ,ALLAHKORUSUNBİZDE ÇOK İSİTYOZ BEBİŞ AMA ŞUAN EŞİM AMELİYAT GEÇİRDİ 2 KEZ VE ŞİMDİDE AMELYAT OLCAK İNŞ BİZDE OLURUZ ALLAH HERKESE NASİP ETSİN CANIM
oyh masallah tosuna bukadar oldularmı ya masallaah 41 kere
hay Allahım ya nerden ıktı sımdı bu bakmıomusun sen kendıneee
zencefıllı bal ye bogazı yakıo ıyı gelıo
40 haftaları gorelım ınsallaaahhhhhh![]()
Ohh götürsünCanımız saolsun
ballı ıhlamur içiyoz gem teyze zencefil berbat bişey bakıyorum kendime ama yaza girerken hep olur bu bende polenler çıktımı böyleyim ben alerjik galiba
Bugün buranın pazarı vardı sabahtan oraya gittik, gelincede hava kapalı die canımız istemedi
Annemde elinde çamaşırsuyu şişesiyle geziyor
Ayy maşallah tosuna
Geçmiş olsun![]()
canım ben sebamed aldım 2013 e kadar süresi var bence indirim felan görürsen al kaçırma bişey olmazbişey sorcam kızlar bebek bakım kremlerini, şampuanı falan filanları aldınız mı? ya ben sanki şimdiden alırsam bekleye bekleye etkinliği azalcakmış gibi saçma bi fikre kapıldım. mustelanın ürünlerini inceledim cok hosuma gitti kullanan arkadaslarımda memnun onlardan alıcam.
evet yanı sen bıyerden basla artık bencede
ben tesadufen benzınlıkten puanım yanmasın dıye atesolcer almıstım ekım ayında kasım ayında hamıle kaldım çoçuuumun ılk esyası o olmus oldu
sonradan farkettım dogum yapan arkadaslarım ondan almıs hep...fıkır olsun sızede
Braun Thermoscan Kulaktan Ateşölçer 3020 - e-bebek.com
oğlum olacak canım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun en yakın zamanda istediklerin olur
canım ben sebamed aldım 2013 e kadar süresi var bence indirim felan görürsen al kaçırma bişey olmaz
TURKUAZ göbişede maaşallahbenimde oldu o kadar yaaa toplamda aldığım kilo şuan itibariyle 10 bakalım daha ne kadar daha alacağız
bu arada bebişleriniz nereye vuruyor benim hemen göbek altım hele dün akşam sürekli vurdu 5 dakika boyunca bir yerde okumuştum hıçkırık tutuyor diye acaba oğluşumu hıçkırıkmı tutmuştu
su iç oğlum suuu diyip durdum:90:
aaa ben de bundan almak için gittim aslında görümcem kullanıyo braun cok memnunum dedi.ama satıcı brother max die bi ürün daha gösterdi hem kulaktan hem de alından ölçüm yapıyo ve oda sıcaklığını gösteriyo ben de onu inceliyorum kullananların yorumlarına bakıyorum.ikisi arasında kaldım.
aslında girmiycektim ama sizi merak ettim. face bakayım cnm
herkese iyi akşamlar
oğlum olacak canım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun en yakın zamanda istediklerin olur
canım ben sebamed aldım 2013 e kadar süresi var bence indirim felan görürsen al kaçırma bişey olmaz
TURKUAZ göbişede maaşallahbenimde oldu o kadar yaaa toplamda aldığım kilo şuan itibariyle 10 bakalım daha ne kadar daha alacağız
bu arada bebişleriniz nereye vuruyor benim hemen göbek altım hele dün akşam sürekli vurdu 5 dakika boyunca bir yerde okumuştum hıçkırık tutuyor diye acaba oğluşumu hıçkırıkmı tutmuştu
su iç oğlum suuu diyip durdum:90:
hani mevlüt yapanlar dağıtır ya ya şeker olur ya biblo gibi falan..
ben mevlüt yapmıcam o yüsden bebişi görmeye gelenlere hatıra diye vercem![]()
benim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek
bu arada bizde geldik doktordan ama dahiliyeden çok hastayım kızlar işe gitmedim sabahtan beri yatıyorum doktor öksürük hapı minoset ve düşük dozda bir antibiyotik verdi boğazlarımı fena üşütmüşüm ama 2 gün içinde iyileşmezsem antibiyotiğe başlayacağım hemen başlama dedi. bakalım iyileşmeyi bekliyoz off kışın hasta olmadım şimdi oldum yaaa