• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....

nevincim, gözün aydın güzel çıkmış sonuçlar,maşallah :65:

günadyın sabah kımse yazmamısssss foruma nerde millet_? bu arada Kütahya depremi hepimize geçmiş olsun. az hasarla atladıldı. Allah daha buyuklerınden korusun:53:

amin cnm. gece bende sarsıntıya uyandım. elbise dolabının kapakları patır-kütür ses yaptı.
Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama bütün sülalem Kütahya-Gediz'li. depremin merkez noktası ile köyümüzün arasında 45 dk. var. Babannemler geceyi köyün camiisinde geçirmiş.Birkaç evin camları kırılmış. Allah daha beterlerinden korusun.:26:

günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....

evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...:74::74::74:

hadi gözün adın canım...:46::46::46:
tatlı ziyafetini abartmaaaa!!!

nevincim, gözün aydın güzel çıkmış sonuçlar,maşallah :65:
amin cnm. gece bende sarsıntıya uyandım. elbise dolabının kapakları patır-kütür ses yaptı.
Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama bütün sülalem Kütahya-Gediz'li. depremin merkez noktası ile köyümüzün arasında 45 dk. var. Babannemler geceyi köyün camiisinde geçirmiş.Birkaç evin camları kırılmış. Allah daha beterlerinden korusun.:26:

Allah korusun yaaa!!!
Çok geçmiş olsun...

slm kıslar hepımıze gecmiş olsun akşam depreme duşta yakalandım yaaa cok korktum hala etkisindeyım resmen fayanslar uzerıme geldı gerı gitti kocacımın ve butun aılenın ödü koptu beni gorunce dunden berı ne kapı ne telefon duruyo nasılsın dıye mutlu oldum benımle cok ılgılenmezler normalde

günaydın anneler!!!
günaydın dediğimize bakmayın... biz oğlusumla erkenden uyandık...
bebemin şifonyerine ek olarak kendimin komidinlerimden birinide boşalttım.
üst çekmece bez kulak pamuğu ıslak mendil
alt cekmece bornoz havluları oldu...

bebebin son çamasırları da yıkanmıştı... ütü yapcam...

ee sora napsak???
beşiki kurup onu mu silsek?
yoksa çantalarımızı mı hazırlasak!!!:26:

slm kıslar hepımıze gecmiş olsun akşam depreme duşta yakalandım yaaa cok korktum hala etkisindeyım resmen fayanslar uzerıme geldı gerı gitti kocacımın ve butun aılenın ödü koptu beni gorunce dunden berı ne kapı ne telefon duruyo nasılsın dıye mutlu oldum benımle cok ılgılenmezler normalde

geçmiş olsun canım...
boşuna dememişler bir müsibet bin nasihattan iidir...

keramoscum,teşekkür ederim cnm.

ne güzel çoğu işleri bitirdin,darısı başımıza bende dün kıyafetlerin etiketlerini kestim. h.sonu yıkmaya başlıycam. 1-2 hafta sonra da Allah korusun öncelikle ne olur ne olmaz doğum çantasını hazırlıycam bir köşe dursun. Hepsi tatlı telaşlar.Rabbim hepimizin içine sindirsin.Sağlıkla zamanında kucaklamayı nasip etsin.Amin

günaydın anneler!!!
günaydın dediğimize bakmayın... biz oğlusumla erkenden uyandık...
bebemin şifonyerine ek olarak kendimin komidinlerimden birinide boşalttım.
üst çekmece bez kulak pamuğu ıslak mendil
alt cekmece bornoz havluları oldu...

bebebin son çamasırları da yıkanmıştı... ütü yapcam...

ee sora napsak???
beşiki kurup onu mu silsek?
yoksa çantalarımızı mı hazırlasak!!!:26:

maşallah çalışkan anne benden tembeli yok daha beşiğini bılem almakdık daha odası boyancak mobılyalar gelcek ev temızlencek cokk işim var cokkkk ben bornoz almadım ya ıkı tane havlusu var yeter bornozu nasıl kullansın kucucuk bebeemmm bu arad kıslar ben nıveanın bakım cantasından aldım nıeanın urunlerını hep beğenırım ben bide eniştem toptancısı onun 30 lıraya aldım toptan fıyatına yanı sızde alırsanız ona gore pazarlık edersınız

sağolasınız kızlar yok ya tek dilim tatlı yedim abartmadım.....:32:

geçmiş olsun kızlar neyse ki ucuz atlatıldı..............

ya kıslar şu cok amanlı banyo mınderi (filesi) varya ondan alan varmı bende almak istiyorum nerden aldınız nette bulamadım yaaa

Back
X