bize her gün çalışmak malesef neysee az kaldı az şu önümde ki 2 haftayı atlattım mı gerisi birşey değil......
selam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil colduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel
selam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil olduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel
owww maşallah kilosu çok iyiymiş yaaa ne çabuk büyüyorlar..............
inş dönerde sağlıcakla doğum yaparsın..........
selam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil colduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel
maşallah iyi beslemişsin sen tosunuselam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil colduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel
benim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek
bu arada bizde geldik doktordan ama dahiliyeden çok hastayım kızlar işe gitmedim sabahtan beri yatıyorum doktor öksürük hapı minoset ve düşük dozda bir antibiyotik verdi boğazlarımı fena üşütmüşüm ama 2 gün içinde iyileşmezsem antibiyotiğe başlayacağım hemen başlama dedi. bakalım iyileşmeyi bekliyoz off kışın hasta olmadım şimdi oldum yaaa
MAŞALLAH CANIIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CİNSİYETİ BELLİ Mİ,ALLAHteşekkürler kızlar bu arada 30. haftayıda sağlıcakla gösteren rabbime şükürler olsun.
kaldı 10 hafta sağlıcaklada doğumlarımızı yapıp bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. normal sezeryan farketmez biz ve bebişlerimiz iyi olsun yeter.
TurkuazM ve Selina bugünde mi patronlarınız sizi çalıştırıyorrr
hay Allahım ya nerden ıktı sımdı bu bakmıomusun sen kendıneeebenim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek
bu arada bizde geldik doktordan ama dahiliyeden çok hastayım kızlar işe gitmedim sabahtan beri yatıyorum doktor öksürük hapı minoset ve düşük dozda bir antibiyotik verdi boğazlarımı fena üşütmüşüm ama 2 gün içinde iyileşmezsem antibiyotiğe başlayacağım hemen başlama dedi. bakalım iyileşmeyi bekliyoz off kışın hasta olmadım şimdi oldum yaaa
teşekkürler kızlar bu arada 30. haftayıda sağlıcakla gösteren rabbime şükürler olsun.
kaldı 10 hafta sağlıcaklada doğumlarımızı yapıp bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. normal sezeryan farketmez biz ve bebişlerimiz iyi olsun yeter.
burda da bi güneş bi bulut şimdi yağmur çişeliyor......
benim hepsini ondan götürüyor.....
sen nıye evdesın
4-5 gun havalar boyleymıs bknz:dmi.gov.tr
ben okadar alıstımkı artık annem gelıpde evını sey goturuyo demedıgı surece rahatsız olmuyorum :122::122::122::122:
benim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek
ayy şu doğum öyküleri okumaktan içime gına geldi ağlıcam bea:2:
ıste oyle annelerın kızları boyle oluyoOhh götürsünCanımız saolsun
Bugün buranın pazarı vardı sabahtan oraya gittik, gelincede hava kapalı die canımız istemedi
Annemde elinde çamaşırsuyu şişesiyle geziyor
Ayy maşallah tosuna
Geçmiş olsun
okurken aglamıomusun aaaaaaaaaaa ben krız gecırıyorum resmenayy şu doğum öyküleri okumaktan içime gına geldi ağlıcam bea:2:
aynen ya az kaldı valla... birbirimizi yüreklendirelim kızlar burdan.. bu iş böyle olmayacak hiç o taraklarda bezimiz yok gibi duruyorz kenarda köşe de...Ayy ben de panik oluyorum onları okuyunca, az kaldı yaa
ıste oyle annelerın kızları boyle oluyo
okurken aglamıomusun aaaaaaaaaaa ben krız gecırıyorum resmen
aynen ya az kaldı valla... birbirimizi yüreklendirelim kızlar burdan.. bu iş böyle olmayacak hiç o taraklarda bezimiz yok gibi duruyorz kenarda köşe de...
hepsine ağlamıyorum. çok aşırı derecede etkilendiğim hikayelerde ağlıyorum, anlatma şeklide önemli tabi... bakalım bizler nasıl anlatacağız...
agustos annelerınden bırıde hastanedeymıs erken dogum rıskı yuzunden :18::18:
ben yarın dr a gıdıcem :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?