-----2010 KASIM hamişleri----

selam kislar biz geldik doktorumuzdan,,,bebisim cok iyimis kocaman olmus kilosunuda soyledi nasil colduysa tam 1600gr dogumu yapicagim hastahaneyide konustuk ama gecen gittigimizde bebisin kafasi asagidaydi simdi yukari cikmis oturur pozisyondaydi insallah doner tekrar boyle yani hersey cok guzel

bize her gün çalışmak malesef neysee az kaldı az şu önümde ki 2 haftayı atlattım mı gerisi birşey değil......

Aman aman bi an önce bitirin de kurtulun....

Ne güzel haberler bunlar böle....

Bebişler yeri geniş diye, bi o tarafa bi o tarafa dalış yapıyor anlaşılan

owww maşallah kilosu çok iyiymiş yaaa ne çabuk büyüyorlar..............
inş dönerde sağlıcakla doğum yaparsın..........

owww maşallah kilosu çok iyiymiş yaaa ne çabuk büyüyorlar..............
inş dönerde sağlıcakla doğum yaparsın..........

valla bana nedense kilosu az gibi geliyodu soyleyince sasirdim normalden buyuk dedi..
normal dogumu cok istiyorum doktorum suan boyle olmasi normal dedi 4 hafta sonra donmezse sorun olur dedi

benim bebeşimde her ay bir başa pozisyonda bakalım doğuma ne denk gelecek

bu arada bizde geldik doktordan ama dahiliyeden çok hastayım kızlar işe gitmedim sabahtan beri yatıyorum doktor öksürük hapı minoset ve düşük dozda bir antibiyotik verdi boğazlarımı fena üşütmüşüm ama 2 gün içinde iyileşmezsem antibiyotiğe başlayacağım hemen başlama dedi. bakalım iyileşmeyi bekliyoz off kışın hasta olmadım şimdi oldum yaaa

maşallah iyi beslemişsin sen tosunu

dikkat et geçmiş olsun gnlcüm...

teşekkürler kızlar bu arada 30. haftayıda sağlıcakla gösteren rabbime şükürler olsun.
kaldı 10 hafta sağlıcaklada doğumlarımızı yapıp bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. normal sezeryan farketmez biz ve bebişlerimiz iyi olsun yeter.

maşşah canım ya allah analı babalı büyütüsün ben de inş anne olmak istiyorum ama
eşim 2 kez ameliyat oldu ilki varikosel diğeri sağ dan hidrosel ve şimdide soldan hidrosel ameliytı olcak bid de yumurtalığında pirinç tanesi büyüklüğünde bişi var onu alcklar inş bizde çok istiyoruz allah herkese nasip etsin

MAŞALLAH CANIIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CİNSİYETİ BELLİ Mİ,ALLAH KORUSUNBİZDE ÇOK İSİTYOZ BEBİŞ AMA ŞUAN EŞİM AMELİYAT GEÇİRDİ 2 KEZ VE ŞİMDİDE AMELYAT OLCAK İNŞ BİZDE OLURUZ ALLAH HERKESE NASİP ETSİN CANIM

oyh masallah tosuna bukadar oldularmı ya masallaah 41 kere
hay Allahım ya nerden ıktı sımdı bu bakmıomusun sen kendıneee
zencefıllı bal ye bogazı yakıo ıyı gelıo

40 haftaları gorelım ınsallaaahhhhhh

amanda aman maşallahhhh tosun olmuş

burda da bi güneş bi bulut şimdi yağmur çişeliyor......
benim hepsini ondan götürüyor.....

Ohh götürsün Canımız saolsun

sen nıye evdesın

4-5 gun havalar boyleymıs bknz:dmi.gov.tr

ben okadar alıstımkı artık annem gelıpde evını sey goturuyo demedıgı surece rahatsız olmuyorum :122::122::122::122:

Bugün buranın pazarı vardı sabahtan oraya gittik, gelincede hava kapalı die canımız istemedi

Annemde elinde çamaşırsuyu şişesiyle geziyor

Ayy maşallah tosuna

Geçmiş olsun

ıste oyle annelerın kızları boyle oluyo
ayy şu doğum öyküleri okumaktan içime gına geldi ağlıcam bea:2:
okurken aglamıomusun aaaaaaaaaaa ben krız gecırıyorum resmen

Ayy ben de panik oluyorum onları okuyunca, az kaldı yaa
aynen ya az kaldı valla... birbirimizi yüreklendirelim kızlar burdan.. bu iş böyle olmayacak hiç o taraklarda bezimiz yok gibi duruyorz kenarda köşe de...
ıste oyle annelerın kızları boyle oluyo

okurken aglamıomusun aaaaaaaaaaa ben krız gecırıyorum resmen

hepsine ağlamıyorum. çok aşırı derecede etkilendiğim hikayelerde ağlıyorum, anlatma şeklide önemli tabi... bakalım bizler nasıl anlatacağız...

Aynen yaa, sanki ben doğurmayacam da, kargoyla eve göndercekler çoçuku gelişim tamamlanınca

agustos annelerınden bırıde hastanedeymıs erken dogum rıskı yuzunden :18::18:

ben yarın dr a gıdıcem :95:

Hadi yaf :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…