tühh şimdi canın balkon çekerse bütün sorumlusu ben olmayayımbalkon keyfi yapmak için önce bı balkonun olması lasım(((((((((((((((
balkonun varsada once temızlemen lasım
sen nerdesın bursada ben ertugrulkentteyım hıc ole keyflık hava yok
yaasık ama ya kalleş patronlar :88:birde selina biz iki kadersiz....
tühh şimdi canın balkon çekerse bütün sorumlusu ben olmayayım
balkonum varda, önceden temizlyecek bir babayiğit yok
birde selina biz iki kadersiz....
yaasık ama ya kalleş patronlar :88:
gercı bende ayrılmasaydım ısten bugun calısıyor olacaktım
pazar gunu koce yıkamıstı bıda yaparmı bu hareketın aynısını acaba :97:
valla benim kocam şuan dünya yıkılsa o önündeki notlarda kalkıp da ne oluyor diye bakmaz? zaten kendi kendime havaya da nazar ettim, kapandı ne olduysa
sen bu pazar kocanı bir daha dürt bakalım...:82:
hem calısıyo hem okuyomu ne dersı calısıyo :26:
benımkıde hayatta bı ıs yapmaz elınden gelmes yanı hele balkon yıkıcak ınsanlar onu gorcek
sen suyu dok ben sıyırırım dedım pazar gunu kayacaksın ddı 10 kere ozmn gel kendın yap dıdım ole yaptı zaten
BURSA yarın yamurlu ,cmtsı kapalı ,salıya kadar hep bulutlu ..gelmıcek bu yaz :97:
biz eşimde üniversite de tanıştık. bölümlerimiz farklıydı. daha 2. sınıftayken biz o devlet memuru olarak atandı, okul da öyle yarım yamalak kaldı. fen bilgisi öğretmenliği okuyor. son 2 dersi kaldı çok şükür bu hafta bitimine mezun ediyoruz onu da... aynı zaman bu hafta içinde kurum içinde kadro yükselme sınavı var. ve bu sınav çok önemli, hem kadrosu yükselecek hem de maaşı... sınav da biraz zor bir sınav. final sınavları ile yükselme sınavı aynı hafta içine denk gelince benim ki otomatiğe bağladı. normalde pek çalışmaz ben zekiyim ayağında dersleri geçer ama iş sıkıya binince zeka para etmiyor...
bazı erkeklerin gerçekten elinden gelmiyor yapamıyorlar ama bazıları da becerebildikleri halde miskinliğe alışmış oluyorlar ve yapmıyorlar ya onlara işte uyuz oluyorum... ama senin ki balkon yıkamış şimdi yiğidi öldürelim ama hakkını da yemeyelim.
ay oğlunuzun sansına kısmetıne hepsını halleder ınsallah Allah yardımcısı olsun...
hıc bısı yakısmaz elıne benımkının bulasık makınasına tabak koymuslugu bıle yoktur
banada kıyamıyo ama kendı elındende gelmıyo bısekılde ıdare edıyoruz
hakkınızda en guzelı lsun ınsallaahh..inş... ağustos ayında da eşimin öğretmenliğe geçişi ve atamam söz konusu... sanki bebeğimiz bize geniş geniş kapılar açıyor gibi... Allahın lutfü işte, her yarattığının kısmetini de beraberinde gönderiyor.
yapmak için uğraşması bile yeter gemcim... gerçekten, ben öyle erkekler tanıyorum ki; bir de eşi çalıştığı halde. kadının görevi o işler diyor... ee o zaman kadın neden çalışıyor çalıştırma karını diyoruz kendi istiyor, istemezse çalışmasın o kısmı beni ilgilendirmez ama ev işleri onun sorumluluğu ahkamı kesiyor. insanın kafasını gözünü dağıtası geliyor...
benim eşimin eline ver unu suyu, hamur dahi yoğurur açar... kız kardeşlerinden çok daha marifetlidir. ev işi yapmayı da sever. 15 yaşından beri hep yalnız kalmış onun da verdiği bişi bir de Allah bilmiş bence benim gibi marifetsiz bir hanıma düşeceğini evin hali harap olmasın demiş vermiş kocama yetenek
Evde Eşine Yardım Eden Erkeklere Efendimiz(s.a.v)'den Müjde!!!
Sofuzade Seyyid Hasan Hulusi Efendi, Mecma'ul Adab isimli eserinde kocanın karıs...ına karşı davranışlarında uyması gereken adabı anlatırken şu noktaya da dikkat çeker:
"Erkek, ev işlerinde hanımına yardım etmelidir.Nitekim bir hadis-i şerifte:"Bir kimsenin karısına evde yardım etmesi Allah'ın gazabını kaldırır.Hayırlarını ve derecesini artırır.Evinde hizmet görüp, bundan utanmayan kimsenin adı şehitler defterine kaydedilir.Gece ve gündüz Cenab-ı Hak ona şehit sevabı ihsan eder.Her bir adımı başına bir hac bir umre sevabı verilir ve vücudunda bulunan tüylerin sayısınca cennette ona bir şehir ihsan olunur." buyulur. Efendimiz diğer bir hadislede ev işlerinde karısına yardım edenlere Allah Teala'nın peygamberlerden Eyüp(a.s),Davut(a.s), Yakup(a.s) ve İsa (a.s) sevapları kadar sevap ihsan edeceği haber verir.
kızlar bunu okutun eşlerinize....
o zmn yardım ederler....
Selamlar ciciş anneler
Ne biçim hava bu yaa1 saat önce günlük güneşlikti :97:
Benim balkonum tertemizTam sefalık
Evin içi bişey götürüyor ama
Selamlar ciciş anneler
Ne biçim hava bu yaa1 saat önce günlük güneşlikti :97:
Benim balkonum tertemizTam sefalık
Evin içi bişey götürüyor ama
rize hep yagmurlu turkuaz
hayırrrrrrrrrrrr 4 -5 gündür güneşliydi bugün yağdı şimdi..........şimdi bu yağmurda evde olup uyuyacaksın ohhhhhhhhhh ne mis ne missss.....
aaaaaa
morgüller sen bu vakitte uyanır mıydınn??
TurkuazM ve Selina bugünde mi patronlarınız sizi çalıştırıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?