- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ikinize de yıldönümü hediyesi olmuuş
Sağlıkla gelsin bebik, mutluluğunuzu arttırsın inşallah yuvanızda
yine kimsecikler yok ama ben müjdemi vereyim teyze oluyorsunuz kızlar
amin canım senin bebişinin aramıza gelmesine az kaldı. hayırlısıyla hemencecik anneciğini zorlamadan doğsun inşallah.
eşine söyledin mi? ay çok heyecanlı yaa, darısı başıma inş seneye.. eylül ekim gelinlerinin bebiş konusunda en tembellerinden biri de benim galibaamin canım. öğrendiğimden beri daha yeni ağlıyorum bhr la sana cevap yazarken :)
nektar sen ne zaman düsünüyorsun ikimiz mi kaldık sona
amin canım. öğrendiğimden beri daha yeni ağlıyorum bhr la sana cevap yazarken :)
eşine söyledin mi? ay çok heyecanlı yaa, darısı başıma inş seneye.. eylül ekim gelinlerinin bebiş konusunda en tembellerinden biri de benim galiba
canım biz seneye düşünüyoruz mayıs-haziran gibi başlarız çalışmlaranektar sen ne zaman düsünüyorsun ikimiz mi kaldık sona
evet canım. eniştem beceremiyo musunuz falan diyordu hemen eniştemi aramış hava yapmış falan :) çok değişik bi duygu ya :)
canım biz seneye düşünüyoruz mayıs-haziran gibi başlarız çalışmlarasiz nezaman düşünüyosunuz? :)
ay hemen söylemeseymişş, nazar değmesin bebişe
bencede cnm elini çabuk tut artık sende:)
ya bu eşine söleme olayı hiç insanın hayal ettiği gibi olmuyo gerçi ben şok geçirdiğim için belkide istediğim gibi olmamıştı
ben eşimi bebiş konusunda hiç çözemiyorum zatencanım hatırlar mısınız bilmiyorum ben okurken evlenmiştim ya bu sene 4düm bitmesi gerekiyordu ben bi sene daha uzattım okulu gercı 2.dönem cok yogun değil ama bakalım yılbasında veya sevgililer gününde baslayalım calısmalara diyorduk bide biz sekizinci yılımızda evlendiğimiz için eşim ben sana doyamadım daha diyo ilginin bölünmesini ve evdeki özgürlüğünün kısıtlanmasından çekiniyo sanırım
yine kimsecikler yok ama ben müjdemi vereyim teyze oluyorsunuz kızlar
canım hatırlar mısınız bilmiyorum ben okurken evlenmiştim ya bu sene 4düm bitmesi gerekiyordu ben bi sene daha uzattım okulu gercı 2.dönem cok yogun değil ama bakalım yılbasında veya sevgililer gününde baslayalım calısmalara diyorduk bide biz sekizinci yılımızda evlendiğimiz için eşim ben sana doyamadım daha diyo ilginin bölünmesini ve evdeki özgürlüğünün kısıtlanmasından çekiniyo sanırım
DÜN AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRDIK BEBİŞİM 5 HAFTALIK
Ayy maaşallah hayırlısı olsun canım
Sağlıkla gelsin canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?