- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
hastaydı zaten bebeğim cnm bi buçuk ay uğraştık hastanelerde amniyosentez falan yaptılar. hidrops ve kstik higroma vardı bebeğimde. sonra amniyosentez sonucunda kötü geldi kromozom bozukluğu çıktı turner sendromu çıktı. doğsada hasta bi kız çocuğu olcaktı boyu uzamıcaktı çocuğu olmcaktı kalp yetersizliği olabilirdi vücudundaki ödemden dolayı. ilk ortaya çıktığında 13 haftalıktı yaşamaz demişti dr larım. konsey kararı ile sonlandrma çıktı ve büyük olduğu içinde suni sancı ile normal doğum yaptım. kan uyuşmazlığıda var bizde ama ilk gebelikte sorun olmaz demişlerdi sonrada yüzde bir ihtimalde olsa bazen böle olabiliyor diyiy fakültye sek ettiler. atlatmaya çalışıyorum çok zor bişey
amin cnm inş bi daha yaşamam.
canım benim cok zor cok acı bir olay ama o cennet kusuymus baksana allah sızden daha cok sevmiş yanına almıs üzülme o sana en yakın zamanda kardeşini gönderecektir emin ol o size bi sınav bi imtihan rabbim daha büyük acılar vermesin senin saglıgın nasıl iyisindir inşallah
heyyyyy milletttttttt sesimi duyan varmiiiiii:84:
slmmmm cnm nasılsnnnnnnn
enimseee ben de duydum
ikinize de yıldönümü hediyesi olmuuşyine kimsecikler yok ama ben müjdemi vereyim teyze oluyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?