slmm sekerler nasilsiniz bakalimm kisa bi hatirlatma:facebookta uyeligi ve bende ekli olan arkadaslar facebooktaki grubu unuttukmu ne:) lutfen orayida bos birakmayalim arada bi bakin ne var ne yok diye suan hic bisi yok tabi kimse girmedigi icin herkes bi slm atarsa sevinirizz mumkunse kadinlar klubu nicklerimizi belirtirsek iyi olur opuyorumm hepinizii
nasılsınız kızlar? Artık pe buraya bakan yok sanırım, facebooktaki grubta öyle kaldı. Kimse ilgilenemiyor sanırım artık böyle şeylerle. :)
kızlar undomiel yuvaya geri döndü
napiosunuz bakalimmmmmm
kızlara katılıyorum kimse gelmiyo artık ne buraya ne face( önceden bu asaatlerde dolu olurdu buraları
hoşgeldin tatlım ama hemen çıkmışınn
asıl sen napıyon oralarda
napiyim tatlim yuvarlanip gidiyorum:)
yuvarlanıyorum derkenkilo mu aldın enimse amerika yaradı diyorsun
yuvarlanıyorum derkenkilo mu aldın enimse amerika yaradı diyorsun
selam kıssslaaaar:))bizde geldik..Ayağımızı mı sürüdük ne herkes hamile kalmış bizden sonrabenimki 22haftalık oldu bakalım baya büyüdü yani..Baya bi badireler atlattık hastanede yattık düşük tehlikesi vs..Ama şimdi iyiyiz çok şükür...İşten kurtulacağım günleri sayıyorum artık
Sizlerde ne var ne yok??Size bi tavsiye çocuk yapmadan biraz gezin derim iyi düşünün yani hamile ve çalışan bi bayansanız çok zor çoook...Gezmeye vaktiniz kalmıyo,sonra herşeyde tereddüt ediyosunuz bebiş yüzünden...Bazen diyorum biraz daha mı bekleseydik diye..Hayırlısı tabiki...
Dilşadcık iyileştin mi canım?
neler oluyor oralarda :)
selam kıssslaaaar:))bizde geldik..Ayağımızı mı sürüdük ne herkes hamile kalmış bizden sonrabenimki 22haftalık oldu bakalım baya büyüdü yani..Baya bi badireler atlattık hastanede yattık düşük tehlikesi vs..Ama şimdi iyiyiz çok şükür...İşten kurtulacağım günleri sayıyorum artık
Sizlerde ne var ne yok??Size bi tavsiye çocuk yapmadan biraz gezin derim iyi düşünün yani hamile ve çalışan bi bayansanız çok zor çoook...Gezmeye vaktiniz kalmıyo,sonra herşeyde tereddüt ediyosunuz bebiş yüzünden...Bazen diyorum biraz daha mı bekleseydik diye..Hayırlısı tabiki...
canım sen yazalı baya olmuş ama çok saol iyiyim çok şükür. bugün kursum bitti yarın staja başlıyorum yoğunlukla geçiyor evlilik.
Günaydın herkeseee
eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiiikızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın
eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiiikızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın
hastaydı zaten bebeğim cnm bi buçuk ay uğraştık hastanelerde amniyosentez falan yaptılar. hidrops ve kstik higroma vardı bebeğimde. sonra amniyosentez sonucunda kötü geldi kromozom bozukluğu çıktı turner sendromu çıktı. doğsada hasta bi kız çocuğu olcaktı boyu uzamıcaktı çocuğu olmcaktı kalp yetersizliği olabilirdi vücudundaki ödemden dolayı. ilk ortaya çıktığında 13 haftalıktı yaşamaz demişti dr larım. konsey kararı ile sonlandrma çıktı ve büyük olduğu içinde suni sancı ile normal doğum yaptım. kan uyuşmazlığıda var bizde ama ilk gebelikte sorun olmaz demişlerdi sonrada yüzde bir ihtimalde olsa bazen böle olabiliyor diyiy fakültye sek ettiler. atlatmaya çalışıyorum çok zor bişeyayy canım inanmıyorum çok üzüldüm neden peki olmuş söledilermi?
amin cnm inş bi daha yaşamam.Gülse canım çok üzüldüm ALLAH bide böyle bi acı yaşatmasın.......üzülme yine olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?