2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

nasılsınız kızlar? Artık pe buraya bakan yok sanırım, facebooktaki grubta öyle kaldı. Kimse ilgilenemiyor sanırım artık böyle şeylerle. :)

kızlara katılıyorum kimse gelmiyo artık ne buraya ne face ( önceden bu asaatlerde dolu olurdu buraları

kızlar undomiel yuvaya geri döndü

hoşgeldin tatlım ama hemen çıkmışınn

napiosunuz bakalimmmmmm

asıl sen napıyon oralarda

Günaydın gelinciklerim (bunu demeyi çok özlemişim ) sizlerle sohbet etmeyi çok özledim kızlarr ama biliyorum ki hepiniz evlerinizde kurduğunuz düzeninizde hatta kiminiz çekirdek olan ailenizi biraz daha büyütüp büyük bi aile olmak için gün sayıyo allah hepinizin mutlluluğunu arttırsın kızlar sizleri tanımasamda zor zamanlarımda yanımda oldunuz iyiki tanımışım sizi ...

yuvarlanıyorum derken kilo mu aldın enimse amerika yaradı diyorsun

evet tatlim birazcicik aldim turkiyeye gidince gelinligimi giyme hayilini kurarken simdi nasil icine gircem diye dusunuyorum dugun zamani baya bi kilo vermistim daraltmistik hep gelinligi neyse saglik olsun kocacigim benim bole tontis seviyo:) o yuzden bende takmiorum kafama artik gun saymaya basladim 15 haziranda ucak biletim ins 16 haziranda turkiyedeyim

selam kıssslaaaar:))bizde geldik..Ayağımızı mı sürüdük ne herkes hamile kalmış bizden sonrabenimki 22haftalık oldu bakalım baya büyüdü yani..Baya bi badireler atlattık hastanede yattık düşük tehlikesi vs..Ama şimdi iyiyiz çok şükür...İşten kurtulacağım günleri sayıyorum artık
Sizlerde ne var ne yok??Size bi tavsiye çocuk yapmadan biraz gezin derim iyi düşünün yani hamile ve çalışan bi bayansanız çok zor çoook...Gezmeye vaktiniz kalmıyo,sonra herşeyde tereddüt ediyosunuz bebiş yüzünden...Bazen diyorum biraz daha mı bekleseydik diye..Hayırlısı tabiki...

olsun canım bebişinle çıkarırsın sende evliliğin tadını allahım hayırlısıyla kolaylıkla doğmasını nasip etsin sağlıklı sıhatli

inş kötü şeyler yaşanmaz bi daha canım
sağlıkla gelsin yavrucak
evlendikten hemen sonra yapmamak gerek burda haklısın
ama olunca da aldırmamak lazım yanii

canım sen yazalı baya olmuş ama çok saol iyiyim çok şükür. bugün kursum bitti yarın staja başlıyorum yoğunlukla geçiyor evlilik.

kolay gelsin canım

Günaydın herkeseee

günaydın zuzum

eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiii kızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın

hayrlısı ile kucağına al cnm . bende 21. haftama girmiş olcaktım bugün ama kısmet olmadı maalesef 19. haftamda kaybettim. herkes şanslı olmuyor. bende arada biraz dahamı bekleseydik diyrodum ama ölyle deilmiş evlat hiç bişeye değişilmiyor

Gülse canım çok üzüldüm ALLAH bide böyle bi acı yaşatmasın.......üzülme yine olur canım

ayy canım inanmıyorum çok üzüldüm neden peki olmuş söledilermi?
hastaydı zaten bebeğim cnm bi buçuk ay uğraştık hastanelerde amniyosentez falan yaptılar. hidrops ve kstik higroma vardı bebeğimde. sonra amniyosentez sonucunda kötü geldi kromozom bozukluğu çıktı turner sendromu çıktı. doğsada hasta bi kız çocuğu olcaktı boyu uzamıcaktı çocuğu olmcaktı kalp yetersizliği olabilirdi vücudundaki ödemden dolayı. ilk ortaya çıktığında 13 haftalıktı yaşamaz demişti dr larım. konsey kararı ile sonlandrma çıktı ve büyük olduğu içinde suni sancı ile normal doğum yaptım. kan uyuşmazlığıda var bizde ama ilk gebelikte sorun olmaz demişlerdi sonrada yüzde bir ihtimalde olsa bazen böle olabiliyor diyiy fakültye sek ettiler. atlatmaya çalışıyorum çok zor bişey
Gülse canım çok üzüldüm ALLAH bide böyle bi acı yaşatmasın.......üzülme yine olur canım
amin cnm inş bi daha yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…