bebğimi kaybettim kızlar
cok umitlenmistim ve cok heveslenmistim kizlar
test negatif cikti aksama yada yarin bir tane daha yapicam buyuk ihtimal oda negatif cikar haftaicide doktora gidicem neden adet olmadigim hakkinda bilgi alicam 12 gun gecikme bana pek normal gelmio
kizlar buarada ben hala adet olmadim bugun 15. gun
kizlar buarada ben hala adet olmadim bugun 15. gun
Kızlarrrrr bende hamileyimmmm :) enimsecim inşallah sende hamilesindir Allah gönlüne göre versin cnm
Kızlarrrrr bende hamileyimmmm :) enimsecim inşallah sende hamilesindir Allah gönlüne göre versin cnm
enimsecim senin için de hayırlısı olsun canım, :81:bilmiyorum kizlar gecen gun ikinci testi yaptim oda negatif cikti pazartesi yada sali doktora gidicem kan testi yaptircam bakalim ne cikicak
cnm tebrik ederimm seni cok sevindim senin adinaKızlarrrrr bende hamileyimmmm :) enimsecim inşallah sende hamilesindir Allah gönlüne göre versin cnm
ayy inanmıyorum canım hadi bakalım hamişlerde çoğalıyor:))hoşgeldin aramızaaaa:))
enimsecim şaşırdım kıs sana bak bize erken diyodun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..
enimsecim senin için de hayırlısı olsun canım, :81:
çok istiyosunuz bebiş anladığım kadarıyla, inş hamilesindir
Teşşkür ederim kızlar bende katıldım hamileler kervanına... Enimsecim benim hemen çıkmıştı evde yaptığım testte hadi hayırlısı olur inşllah seninde :) doktora gittim ama daha çok küçük tam gözükmüyor 10 gün sonra bir daha gel dedi 6 haftalık falan heralde daha bebişim teyzeleriiiii
oh ohh gelinler bir bir geliyor ne guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?