2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

amannn enimse cim yeni yıl dediğin ne ki.öenmli olan sevdiğinle yan yana lman.güzelliklere bir vesile olması değil mi????
ben de 8.30 a kadar fln annemlerdeydim.sonra eşim geldi aldı beni.geç geldi diye çıkmadı zaten oradan bi yerde yemek yedik 10 gibi eve geçtik sora öle tv izledi azıcık dans ettim zıpladım ben sıla nın şarkılarıyla.12de uyudum zaten
ben yıllarca okurken her yılbaşında proje çizmekte oolurdum ertesi güne teslimimiz olurdu çünkü o yüzden çok bişi ifade etmiyor bana yeni yıl.sadece umut tazeliyorum
muckkk herkeseeeeeeeeeeeee

enimsecim güzelmiş valla :)
bu seferlik böyle olsun diğer zamanlar güzel geçer umarım
ne güzel sende eşine yardım ediyorsun çok sevindim canımcım

ozzym de aynı benim gibi geçirmiş bende aynıydım

jean cim hiç şaşırmadım senle aynı geçirdiğimize biizm senle maşallah birçok şey aynı oluyor.zevkler falan heheheheeee

gunaydinnn uykucu gelinlerrrrr nasilsiniz bakalimmm
banada iyi geceler yatiyorumm simdi siz kalkiosunuz ben yatiyorumm uzun uzun dedikodu yapmayi ozledim

ozzym gel beraber yaşayalım
ben evliyim artık ist. a gelemem sen gel o zaman ankaraya hahahaaaaa

gunaydinnn uykucu gelinlerrrrr nasilsiniz bakalimmm
banada iyi geceler yatiyorumm simdi siz kalkiosunuz ben yatiyorumm uzun uzun dedikodu yapmayi ozledim
iyi uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmmmmmmm.ne iyiydi eskiden bol bol erkekleri çekiştiriyorduk demi ama

selam luxorcum,enimsecim iyi uykular

ankarada açık yok kanka işsiz kalırım valla
bana da mimarlık işi verirsin artık

Arkadaşlar Ankarada olan kaç kişi var? Şöyle uygun bi günde buluşsak görüşsek ne dersiniz? Eylül-Ekim ve dahi Kasım gelinlerinin Ankara ayağı olarak bi toplaşsak tanışsak?

ben evliyim artık ist. a gelemem sen gel o zaman ankaraya hahahaaaaa

iyi uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmmmmmmm.ne iyiydi eskiden bol bol erkekleri çekiştiriyorduk demi ama

valla sorma ya hasret kaldim sizee
ee ankarada kac kisi var bilmiom
ama amerikada kac kisi var burdada bulusalim

Arkadaşlar Ankarada olan kaç kişi var? Şöyle uygun bi günde buluşsak görüşsek ne dersiniz? Eylül-Ekim ve dahi Kasım gelinlerinin Ankara ayağı olarak bi toplaşsak tanışsak?
cnm ben ankaradayım ama benimki forumda sadece okuyucu olduğumu düşünüyor dedikodularımı okur yoksam o bilmediğinden buluşma olsa da herhalde katılamam

mrb kızlar nasılsınız
bende 2010 ekım gelını olucam dye beklerken
aksılıkler sonucu epey ertelemek zorunda kalmstk
ama smdı kesın tarıhımızı belırledık salonumuzu tuttuk
2 nısan 2011
ıns bnde sızn gbı evlılık kervanına katılıcam
pff zaman cabuk geçsnnnn

aaa çok çok sevindim canımmmmmmmm zaman o kadar çabuk geçiyor ki daha dün gibi burada berabe beklediğimiz günler 2 ay hazırlıklarla öle çabuk gececek ki sen hiç merak etme.bi ev sorununuz vardı dimi sizin sanırm.
Allah şimdiden mesut etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm ben ankaradayım ama benimki forumda sadece okuyucu olduğumu düşünüyor dedikodularımı okur yoksam o bilmediğinden buluşma olsa da herhalde katılamam

Anladım canım, evet öyle bi tehlike olabilir. Benimki de sordu geçen gün bu KKda erkek yok mu die, yok dedim biri kadın gibi girse kim nerden anlicak dedi ben de yazışmalarından anlaşılır dedim ay ttuturdu anlaşılmaz die merak ediyorlar burayı

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım

hayırlısı olsun canım
kiracı çıktı demek evden
nisan ayını çok severim ben
size de uğur getirir inş tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…