amannn enimse cim yeni yıl dediğin ne ki.öenmli olan sevdiğinle yan yana lman.güzelliklere bir vesile olması değil mi????oncelikle tum kadinlar klubu uyelerinin ve ozellikle eylul ekim gelinlerinin yeni yilini kutluyorummmmmmmmm
anlatiyim cnm ne demekhayatimda hic bole yeni yila girmemistimm
ben duzceliyim biliyosunuzdur burda duzceden yakin bi tanidigimiz var simdi herkes diyodur neler yaptiniz acaba diyeneyse kizlar o tanidigin burda pizza dukkani var esimde ogrenci oldugu icin okuldan kalan zamanlarda orda part time calisio.kendisi en hizli driver oluyo bende genelde her gece onunla gziyorum. delivery yapiyo yani pizzza dagitiyo evlere gelen siparisleri goturuyoo bende o dukkanda cuma ve cumartesi gunleri 4 er saat calisiyorum esime biraz katkim olsun diye mutfakta chicken wings salata falan yapiyorum yani gelen orderlari hazirliyorumm . amerikali calisan arkadaslararkadaslarr yilbasi dolayisiyla izin almislar saolsunlarr . bende o gece esim calisacagi icin onun yaninda olurum onla gezerim diye planlamistim malum evlere servise gidio bakim bakalim insanlar napiyolar yilbasinda die dusunmustumm ama arkadaslar izin aldigi icinn bana calisirmisin dediler bende calisirim dedim saaat tam 00:00 da 50 adet bonelees chicken wings i barbeku sosuyla mix yapiyodum ne kadar eglendim bilemezsiniz yeni yila calisarak girmekte guzelmis yani kizlar anlayacaginiz millet eglenirken biz onlarin yemeklerini hazirladik ertesi gun ayaklarimin ustune basamadimm 12 saat boyunca calistim ve ayaktaydimm sanirim bi daha yeni yila boyle girmek istemiyorum ee siz neler yaptiniz bakalim ben calistim yeni yila girerken yani jean cimm anlayacaginn hic bisi goremedim
enimsecim güzelmiş valla :)
bu seferlik böyle olsun diğer zamanlar güzel geçer umarım
ne güzel sende eşine yardım ediyorsun çok sevindim canımcım
ozzym de aynı benim gibi geçirmiş bende aynıydım
biz de seni seviyoruzzzzzzzzKızlar, herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu nice nice seneler. Hepinizi çok seviyorum.
ben evliyim artık ist. a gelememozzym gel beraber yaşayalım
iyi uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmmmmmmm.ne iyiydi eskiden bol bol erkekleri çekiştiriyorduk demi amagunaydinnn uykucu gelinlerrrrr nasilsiniz bakalimmm
banada iyi geceler yatiyorumm simdi siz kalkiosunuz ben yatiyorummuzun uzun dedikodu yapmayi ozledim
selam şekerrr:82::93: Selammmm
o mimar önce bi kendine iş bulsun da ayarlarız sana daselam luxorcum,enimsecim iyi uykular
ankarada açık yok kanka işsiz kalırım valla
bana da mimarlık işi verirsin artık
ben evliyim artık ist. a gelememsen gel o zaman ankaraya hahahaaaaa
iyi uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmmmmmmm.ne iyiydi eskiden bol bol erkekleri çekiştiriyorduk demi ama
ozzycim ozzycim canım ozzycim çok özledim hepinizi yav
valla sorma ya hasret kaldim sizee
ee ankarada kac kisi var bilmiom
ama amerikada kac kisi var burdada bulusalim
cnm ben ankaradayım ama benimki forumda sadece okuyucu olduğumu düşünüyorArkadaşlar Ankarada olan kaç kişi var? Şöyle uygun bi günde buluşsak görüşsek ne dersiniz? Eylül-Ekim ve dahi Kasım gelinlerinin Ankara ayağı olarak bi toplaşsak tanışsak?
mrb kızlar nasılsınız
bende 2010 ekım gelını olucam dye beklerken
aksılıkler sonucu epey ertelemek zorunda kalmstk
ama smdı kesın tarıhımızı belırledık salonumuzu tuttuk
2 nısan 2011
ıns bnde sızn gbı evlılık kervanına katılıcam
pff zaman cabuk geçsnnnn
cnm ben ankaradayım ama benimki forumda sadece okuyucu olduğumu düşünüyordedikodularımı okur yoksam o bilmediğinden buluşma olsa da herhalde katılamam
mrb kızlar nasılsınız
2 nısan 2011
pff zaman cabuk geçsnnnn
mrb kızlar nasılsınız
2 nısan 2011
pff zaman cabuk geçsnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?