2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

HEAVEN canım bindallın gerçekten çok güzelmiş. Vermiş olduğun sitede epey fazla çeşit var... Ankarada bu kadar çeşit bulabileceğimi zannetmiyorum senağlama

hayatım buraya gelip bakabilirsin günübirlik öle yap sen de ya da ölçülerini vertelefonla eğer kargoda yapıolarmış çünkü istersen tabi ama bence en güvenlisi deneyip almak istediğin modeli ankarada diktirebilirsin veya modaevlerine tatlım çareler tükenmez sen yeterki iste

Sağol tatlım... Bakarım artık gerçi istanbulda uzak değil hem kuzenlerimde oradalar aslında gitmek istiyorum oraya... Mobilyalar felan daha uygun diyorlar... Bakalım artık...

Konfor Mobilya : kızlar 707 ve 663 oturma odası için begendiğimiz koltuk takımı bunlar kodlu koltuk takımı kahve kremli 2renk yaptırıcaz 707 nolu koltuk takımı begendiğimizin benzeri diye ekledim yan başlıkları bizim begendiğimizn düm düz olabiliyor 3kademeli koltugun yanları arkasındada 5tane yastıgı var olarak düşündüğümüzün ama çok şık görünüyor 663 kodlu olannda bel kısmındaki yastıklar cırtcıtlı aradaki yastıklar çıkarılabiliyor

fiyat iyimiş valla
inşallah tutarsınız canım

bauarda davetye için erken mi bana mı hala uzun bir vakit varmış gibi gelio:)

kıslar bakın şu model çok hoşmuş ama dikimine çok pahalı diolar bunun yaa 1.000 dediler biryerde modaevinde

çok güzelmiş ama çok da pahalıymış

ekimin neresi kış canım ya
akdenize gittiniz mi kış mış kalmaz
gidin tabi
balayı ayrı tatil ayrı

kapalı çarşıda kaftan adlı mağazadan aldım hayatım kına tepsisi içinde toplam 270 falandı sanırım kiralık da 150 tl dedi

fiyat iyimiş ben çok beğendim güle güle giy
:))
bu dediğin hangisi ben niye göremedim:S

gulcüm ben eşyalarını göremedim kaçıncı sayfada resim ekledin mimerak ettim tatlım bakim bi

canım diğer oturma odası takımımızda futonun riva kanepesinin koltuk takımını ayıtdırdık antresit renginin üzerine taş rengi sipariş vardik yastıkları antresit 2tane 3lü 2teklisi var istersek 1tekli yerine puf da alabilcez teklilerde dahil hepsi yatak oluyor kılıfı fermuarlı çıkıp yıkanıyor

canım kesinlikle 663 :lepi: :lepi:

ben de 707 yi beğendim canım :)))

ekimin neresi kış canım ya
akdenize gittiniz mi kış mış kalmaz
gidin tabi
balayı ayrı tatil ayrı

inş dediğin gibi olur lepicim,
ama işte ekim sonu olunca hep soğuk olucak diye hazırladım kendimi
olmayacağı varsa da olur zaten, ben her gün aynı şeyi tekrarlarsam kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr ben daha yeni geldim çok işim vardı yaaa(((

hoşgeldin canım, gitmişsin gerçi olumunekankayizsmile

Hafta sonuna kadar göbeğimi biras eriteyim derken, yine saldırdım kızarmış patatese..üstüne de 1 lt kola.. Yok ya ben bu yaz şöööyle rahat rahat bikini giyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…