2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kıslar kına kıyafeti olarak ne düşünüyorsunuz nasıl modeller mesela abiye tarzımı yoksa daha mı abartılı ben abiye tarzı deil de tam olarak biraz şatafatlı olsun gelin olduğum belli olsun istiyorum ama kabarık falan istemiyorum hiç sevmiorum öle varmı kafada bişiler hiç araştırdınızmı

Canım çok güzelmiş valla bindallın, ben de renk olarak kırmızı ve gümüş işlemeli istiyorum, onu düğünü yapacağımız nişanlımın memleketinde alacağız kısmetse, çünkü gelinliğimi burda diktiriyorum, ayakkabımı gügmş rengi aldım hem kına abiyemin (kendisi mor, ve telefonum bozulduğu için resmini çekip yollayamadım henüz size) hem bindallının hem gelinliğin altına tek ayakkabı olarak buradan aldım. Kayınvalideme ayıp olmasın bari onu ordan alalım diye bindallıyı bekletiyorum. Ama modeli güzelmiş cidden. Yeşili daha güzel dururkaydirigubbakcemile5

kızlar akşamki menüüm

islim_kebabi.jpg

kıslar kına kıyafeti olarak ne düşünüyorsunuz nasıl modeller mesela abiye tarzımı yoksa daha mı abartılı ben abiye tarzı deil de tam olarak biraz şatafatlı olsun gelin olduğum belli olsun istiyorum ama kabarık falan istemiyorum hiç sevmiorum öle varmı kafada bişiler hiç araştırdınızmı

ah bi fotosunu çekebilsem benimkinin, öyle güzelki eteği tüllü müllü ama kabarık da değil çok, gösterişli. Haftaya pzt. telimi alıyorum fotosunu çekip koyacağım ilk işbilmiyorumkismile

evet cnm onumuzdekı ay mutlaka halledın bebegım
evet cnm 2mızde aynı kafayız haızr model konusunda bende ısrarcıyım bende goze alamıorm vlla dıkım olayını
bence sen onumuzdekı ay gelınlıge bakmayada basla bebegm tmmmı
bu arada senın nısanlıgın var ya bu topıkte 2 gelınımızın kına kıyafetı hemide aynı renk blıomusnn :))) bende aynısını ıstıorumm yaaa sen 150 tl demıstın beraber bakarız ona dımı tatlm oda fatıhteydı dımı

ayy gerçektenmi çok sevindim arkadaşlar o zaman ben nişandan birkaç fotomu ekliyeyim sizlere diğerlerine de fikir olur belki ben çok beğenerek giydim elbisemi satmayı düşünüyorum düşünen olursa yardımcı olabilirim... Aslıcım ne zaman istersen gidip bakarız canım benim opuyorumnanaktan

[URL=http://img822.imageshack.us/i/79011839.jpg/] [/URL] [URL=http://img541.imageshack.us/i/57656094.jpg/] [/URL]

jasmin çok hoşmuş seninki de canım pek yakışmışşş, ayy ne kadar güzel dimi böyle süs püss. ıyi ki erkek doğmamışızz

kızlar akşamki menüüm

islim_kebabi.jpg

off süper bayılırım bu menüye vallaa acıktım şimdi baak cokacimcoook

ah bi fotosunu çekebilsem benimkinin, öyle güzelki eteği tüllü müllü ama kabarık da değil çok, gösterişli. Haftaya pzt. telimi alıyorum fotosunu çekip koyacağım ilk işbilmiyorumkismile

merakla bekliyorum hayatım modelinin resmini :1hug:

Canım çok güzelmiş valla bindallın, ben de renk olarak kırmızı ve gümüş işlemeli istiyorum, onu düğünü yapacağımız nişanlımın memleketinde alacağız kısmetse, çünkü gelinliğimi burda diktiriyorum, ayakkabımı gügmş rengi aldım hem kına abiyemin (kendisi mor, ve telefonum bozulduğu için resmini çekip yollayamadım henüz size) hem bindallının hem gelinliğin altına tek ayakkabı olarak buradan aldım. Kayınvalideme ayıp olmasın bari onu ordan alalım diye bindallıyı bekletiyorum. Ama modeli güzelmiş cidden. Yeşili daha güzel dururkaydirigubbakcemile5

doğru sölüosun hayatım ben de nişanda ayakkabımı altın rengi almıştım onu giyicem bindallımın altına kına elbisemin altına da bulurum bir ayakkabı şimdi 3 çeşit ayakkabı aldırmıim dedim ben de ağır olur o kadar da zorlamayalım yeşili evet çok daha ağır gösteriyor bu modelin hayatım beğenmene sevindim çok teşekkürler a.s.

lepimm bebikiimm hoşgeldin... yine günün özlü sözünü söledin yeeeevruumm

:)) daha ben de ne sözler varda ciddi değiller bunun gibi:3:

ayy kızlar ağlıcam şimdi...:sinifsinif: bence süprizi benim ondan istediğim şeye rezervasyon yaptırması olurdu.. hiç istemediğim yerlerde balayı yapmak diil..alsanaalsanasmile neyse bekliorum.. bu arada hangi oteli istediğimi bile hatırlamıyormirmirmirmir ben buna kızıyor ve üzülüyorum... yoksa bana süpriz yapması elbette güzel bişi...

hımm ozaman haklısın kuzum
biz otel için birlikte araştırmıştık
en son 3 4 otel kalmıştı beğendiğimiz
muhtemelen onlardan birini seçti nişanlım
sen hatırlat ozaman
ben bu konuda hiç utanmam:))

kızalr buarada süpürge almayanlara tavsiyem var
ben bugün aldım kargoyla geldi
philips 8915
gayet ergonomik hafif ve emiş gücü yüksek
aksesuarları da baya bol tavsiye ediyorum oyüzden

canım ben kına da daha önce ablamın düğününde giydiğim bi elbisem var onu giyeceğim. daha sonra da kına yakılırken bindallımı giyicem.. profilimdeki albüme koyuyorum kızlar elbisemin fotografını bakın bakalım.. nasıl beğenecek misiniz???

sağol cnm.amin inş senin de hbrletini alırız

inşallah bitanemmmmmmm :Saruboceq:

kızlar akşamki menüüm

ağzım sulandı kızz cokacimcoook

ayy gerçektenmi çok sevindim arkadaşlar o zaman ben nişandan birkaç fotomu ekliyeyim sizlere diğerlerine de fikir olur belki ben çok beğenerek giydim elbisemi satmayı düşünüyorum düşünen olursa yardımcı olabilirim... Aslıcım ne zaman istersen gidip bakarız canım benim opuyorumnanaktan [URL="http://img541.imageshack.us/i/57656094.jpg/"][/URL]
canım madem satmak istiyorsun neden söylemedin ben seninkini alırım o zaman valla :)))

jasmin27 canım bende daha önce kınada giyeceğim elbisemi eklemiştim ya, senin elbisenin aynısından rengide aynı :D

Bu arada kızlar dün annemle marketten dönerken şu anki evimize çok yakın bi kiralık gördük gezdik içini filan, benim içime çok sindi umarım orası olur. Yarın nişanlıma da göstermeye gideceğiz tekrar o da beğenirse tutmak istiyorum. Bir tek banyosu çok kötü yapılması gerekiyor. Bir de mutfak dolaplarının kapakları filan eski. Onlar yapıldıktan sonra çok güzel. 2+1 500TL kirası. Sahibinden. Ankarada olanlar bilir semt Dikmen. Kira o kadar uygun ki:1: Aaa ayrıca yarın davetiyelerimiz basılmış onları alacağızz

undo, çok haklısın sinirlenmekte..
ama kızların dediği gibi düşünmesi bile güzel..fazla yüklenme tatlım, akşam yemeğiniz harika geçer inş, kırgın, dargın çıkmayın iş yerindenn olumunekankayizsmile
Bizim düğün 23 ekimde olacağı için, cumartesi nişanlım diyo ki "kışın balayı mı olur, seneye gideriz yazın"
hiiiç kusura bakmasın, seneye gideceğimiz balayı gibi olmaz..normal tatil olur..
kar bile yağsa gidicem ben bir-kaç günlüğüne biryerlere :delphin:

ayy kıslaar ben bindallımı aldım bu arada durun resmini bulursam ekliim bakalım beğenecekmisiniz ama benimkinin rengi değişik bir yeşil işlemeleri de altın sarısı o kadar hoşkiiiiMirage modeli Mor Yasemin K-599 umarım açılır kıslar
ayy süpermiş bu gerçekten, nerden aldını canım..bir de fiyatını öğrenebilir miyim? :))))

ozzy_mim hayırlı olsun canım olumunekankayizsmile

jasmin27, nekadar güzel olmuşsun öyle..ok yakışmış elbisen canım opuyorumnanaktan

Back