2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canım yaa yetişir aslında her şey bi şeklide olup bitio zaten içinde yaşarken rüya gibi geçtiğinden hiiç bişi anlamıosun:)) sıkıntıya girme bak geçicek en güzel şekilde

Hayırlı olsun mavi pericimhihoyyyt

Kolay gelsin tatlım, üzülme ağlama ama ailenin yanında onlar da kötü olur sonra

gelinciklerimmmm nasilsiniz?opuyorumnanaktan
uzun zamandir yazamiyordum..yogunum baya..cumartesi günü ilk kinam olcak kismetse..müzikler..yemek..temizlik terken yogun geciyor günler..
kizlar yüzümü sivilceler basti korkunc bir durum ohaoldumsmile
insallah hepiniz iyisinizdir..son günlerde evlenen arkadaslarimiza mutluluklar diliyorum..hazirlik icinde olan arkadaslarimizada kolay gelsin..opuyorumnanaktan

Perikızı hadi bakalım sen de atlatacaksın sonunda çok şükür, bol şanslar diliyorum bu günler sizin için tadını çıkarmaya bakın strese girmeyin ve de gelin olunca böyle herkese naz yapabilirsin bunu da unutma örnek "onu da ben mi düşüncem" "çok stresliyim şu anda yapamam istediğiniz şeyi" gibi ehehehe:)9)

Kızlar selam

bende kınamı düğünümü yaptım anca gelebildim... herşey güzeldi özellikle kına daha bi güzeldi bindallım çok güzel oldu...

gelinliğim son anda felakete dönüştü sormayın yaa... straplezdi yaa en son denemede cuk diye oturduydu anam düğün günü kuaförde giydim öle oturmadı yok zayıflamışsındır felan dediler ama ölede gezemezdim ki hemen annemi arayıp acil yardım talebinde bulundum sağolsun teyzem süslü şeriti ile askılı bişey yaptı iki dakka da öle rahat ettim hem gözede çok batmadı...

ama ben evlilikten pek bişey anlamadım yeni bi eve alışmak çok zor annemi de çok özlüyorum (

keşke biraz daha uzatsaymıştım demeden edemiyorum bu evlilik işini...herkes aynı şeyi düşünmüyor ama bana böle bi etki etti evlilik...

elcintih, mutluluklar diliyorum..herşeyin güzel geçmesine sevindim
yağmur olayı ne güzel denk gelmiş, kınada yağmamış.. benim de kabusum oldu , yağar mı yağmaz mı..
inş benim kına gecemde de yağmur olmaz, yoksa evin içine tıkılmak zorunda kalıcaz
aileden ayrı kalmak bastırıyo sadece yeni evli olmanın heyecanını galiba :/ umarım sık sık görüşürsünüz

luxxorcum, inşallah dediğin gibi olur canım sıkıntısız ve güzel geçer her şey :))
albümüne baktım, resimleriniz çok güzel.. saçlarına topuz yaptırmamışsın ve bu haliyle harika olmuş, çok cici..
Allah bir ömür boyu mutlu mesut yaşamayı nasip etsin :1hug:

Son düzenleme:
yaa kızlar bu arada balayına gidemedik bizimki pek üstelemedi sonra hava yağışlı olacak nasıl olsa dedik bu hakkımızı güzel bi otelde yazın kullanırız dedik ama iyi mi yaptık bilemedim... nese olan oldu artık...10 günlük evliyiz artık balayı için çokkk geeççç :))

bu arada herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım bende...

Hoşgeldin meltemcim, valla gelinlik krizine gerçekten iyi çözüm bumuşsunuz, insanın son anda çıkan aksiliklere acayip canı sıkılyıor. Bizde de ne oldu biliyo musun? Kına gecesi, kocama şirket normalde araba veriyor bir kaç ayda bir, o yepyeni arabasını düğün salonuna girişte bi sürttüü of yamuldu valla hem salon girişi hem araba:)) artık nazar çıktı dedik ama acayip moralimiz bozuldu ona

Sağol canım benim, topuz da yaptırdım ama dağınık topuz, onu da düğünde kullandım yani her iki modeli de denemiş oldumalkisalkisalkis

hannemmmmmmmmm adaşım çok özledim seniiiiiiiiiiiiiii benim albümde footlar var baksana sen de koyyyyyyyyyy muck merak ediyrorum gelinliği
Ben de seni çooook özledim adaşım benim. Hemen bakıyorum fotolara, merak içindeyim. Ben de müsait bir zamanda koyuyorum fotoları canımmm. Karşılaşalım bir an önce nette inş. Öptüm seni.

Bu arada herkese mutluluklar, Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah. Geçmişi okuyamadım henüz, neler olup bitti bilmiyorum ama umarım olumsuz şeyler yaşanmamıştır.

günaydin kizlar..
dügün öncesi olacak sy mi simdi bu..
nisanlimla dün telefonda tartistik..cok kirdi beni ya..o böle degildi ama cok incindim..gözyaslarima engel olamadim..hickira hickira agladim..onun bana böle ddavranamasina dayanamiyorum..
maddiyat konusunu ben takmiyorum..o takiyor ve hirs yapiyor..bu sefer bana patliyor.

isin kötüsü annemgil duymus dün..
annem geldi kizdi kapatin su telefonu falan..baban icerde sizii dinliyo dedi..
uyandim babam yüzüme bakmiyoo(
ya kizlar cok kötüyüm gözler sis annem babam böle yaptikca dahada kötü oluyorum
ben nasil hislerime dur diyebilicem???
bu son kavga olmicak..elbet evlilikdede kavgalar olacaktir..ama ben biktim herseye bukadar üzülüp aglamaktan..
babamda büyük bisey var zannediyor..ya bana öle kötü kötü bakmasin noluurr(((

benim nişanlımda ağlatmakta uzmandır böyle tel konuşmalarında beni...
babamla annemde duyar sonra surat beş karış olur hep..
6ay var daha düğüne nasıl dayanırım bilmiyorum
merak etme bu konuda tek değilsin canım benim :çok üzgünüm: mafoldumben

suan kendimi okadar caresiz hissediyorum ki...nisanlimla konusmak istemiyorum..yolun sonunda olmasak belki ayrilmayi bile düsünürdüm..
ailemin böle yapmasi beni dahada yipratiyor..
biktim onlara aciklamakdan ne oldugunu...ortada aslinda birsey de yok..ama benim gözüm yükseklerde ve cok anlayissizim ((öle diyo
suan odadan cikmiyorum..cikamiyorum..korkuyorum soracaklar diye ne oldu ne bitti..yine aglicam..aglamak istemiyorum..daha güclü olmak istiyorum..biktim aciz insanlar gibi herseye aglamaktan((

cnm herşeyi ailene anlatma bence neden anlatıyorsunki ben okadar olay yaşadım tek birini bile anlatmadım onlara.

cnm herşeyi ailene anlatma bence neden anlatıyorsunki ben okadar olay yaşadım tek birini bile anlatmadım onlara.

canim ben anlatmiyorum ki(
anladilar mi biseyler kapinin etrafindan ayrilmiyolar..e malum ben sulugöz gözlerim sisene kadar aglayinca anliyorlar biseyler..ama ben anlatmiyorum anlatmamda((

Canım yaa dert etme sen de ne olur artık sinirden oluyor böyle şeyler hem az kaldı öyle düşün, zamanın akışına bırak. Ailen de haliyle seni öyle gördükçe kötü oluyor hem bak biş dicem böyle gördükçe onlar seni, nişanlına kızar ona hırslanırlar kızımızı üzüyor diye. Evliliğinde de bu yönden içleri ısınmayabilir ona. O yüzden hiç değilse ailenin yanında ağlama. Ne bileyim canın çok sıkılırsa çık dolaş dışarda birazolumunekankayizsmile

kızlar yeni fotolar ekledim bakmak isteyeni albüme davet ediyorumm

biz de aynı durumdayız
küsüz şu an konuşmuyoruz
ve haftaya düğünümüz var yani
maddi şeyler yüzünden küsmek en çok acıtıyo insanın canını.
Anlayışsızsın, memnuniyetsizsin demesine çok kırıldım ben de.. düşünmeden konuşmasına..
Düğün stresi diyo kuzenim, biz de yaşadık aynı şeyleri diyo ama düğüne bukadar az kala böyle saçma şeyler yüzünden kırgın olmak insanın tüm hevesini kaçırıyo
üzme kendini, ve kızların dediği gibi ailene yansıtmamaya bak :/
inşallah düzelir her şey canım

tskler tatlim..ben yanlarinda aglamiyorum ama dedigin gibi onlar hemen anliyor..haklisin..zaten annem bastan istememistim pek..simdi her ufak birseyde üzülüyor ve kiziyor..destegin icin tskler cnm

tatlim ayni kelimeleri bende duydum..beni en cokta üzen..benim nasil biri oldugumu biliyor..biz yaklasik 7 senedir birlikteyiz..onu nekadar sevdigimi..maddiyata hic önem vermedigimi biliyor..
dogru diyorsun..insanin hevesi kiriliyor..canim hic birsey yapmak istemiyor..üstelik sanirim hastalaniyorum..
canim sende fazla dert etmemeye bak..insallah hersey yoluna girer hepimizde..
daha dün bir arkadasla konusmutuk..bu evlilik arefesinde seytan sürekli is basinda olur, cok dikkat edin demisti (

Günaydın kızlarzemuszemus

kızlar yeni fotolar ekledim bakmak isteyeni albüme davet ediyorumm

Canım baktım fotolara yorumumu da yaptım ama bir de şahitler önünde sözlü olarak söyleyeyimkaydirigubbakcemile3 Çooookk güzel olmuşsuuunn

tskler tatlim..ben yanlarinda aglamiyorum ama dedigin gibi onlar hemen anliyor..haklisin..zaten annem bastan istememistim pek..simdi her ufak birseyde üzülüyor ve kiziyor..destegin icin tskler cnm

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…