Günaydın canım naber?
neler yapıyorsun?
selam herkese,
kızlar 12 günde uçuk geçer mi..stresten dudağım uçukladı, birde böyle kocaman
eczaneden aldığım uçuk ilacını sürüyorum 4 gündür hiiç bir işe yaramadı((((
kızlar selammmmm:)))size güzel haberlerle geldim çok şükür....Allah razı olsun dualarınız yerini buldu babamın kötü birşeysi yokmuş:))Hastalığı nüksetmemiş yalnızca ameliyat sonrası yemek borusunda bi darlık olmuş..Onuda basit bir yöntemle açacaklarmış...Nasıl sevindim anlatamam Allah sizden razı olsun hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah....
Hazırlıklardan başımı kaldıramıyorum artık...Bide grip olmasaydım..Bende de uçuk,sivilce,alerji...Hepsi bi arada mevcut:)))İnşallah düğüne kadar nektarcım ikimizinkide düzelir...Shewallim gördüm onlinesın düğündaşım:)nasıl gidiyo hazırlıklar???
canim allah razi olsun..
cok sükür atlattik..allahim herkeze önce sifa ve agiz tadi versin insallah..
tatlim ne güzel seyler bunlar birlikte cay demlemek, dizi izlemek,muhabbet etmek..canim allah muhabbetinizi ve huzurunuzu bozmasin hic insallah..opuyorumnanaktan
darisi bize insallah:asigim:
selam herkese,
kızlar 12 günde uçuk geçer mi..stresten dudağım uçukladı, birde böyle kocaman
eczaneden aldığım uçuk ilacını sürüyorum 4 gündür hiiç bir işe yaramadı((((
kızlar selammmmm:)))size güzel haberlerle geldim çok şükür....Allah razı olsun dualarınız yerini buldu babamın kötü birşeysi yokmuş:))Hastalığı nüksetmemiş yalnızca ameliyat sonrası yemek borusunda bi darlık olmuş..Onuda basit bir yöntemle açacaklarmış...Nasıl sevindim anlatamam Allah sizden razı olsun hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah....
Hazırlıklardan başımı kaldıramıyorum artık...Bide grip olmasaydım..Bende de uçuk,sivilce,alerji...Hepsi bi arada mevcut:)))İnşallah düğüne kadar nektarcım ikimizinkide düzelir...Shewallim gördüm onlinesın düğündaşım:)nasıl gidiyo hazırlıklar???
Aa süpeeer hemen bakıyoruuumm:lepi:foto isteyenler albümee
Nektarcım geçmiş olsun canım stresten mi oldu ki?
Hepinizi çok özledim kızlar, bundan sonra sıkça gelirim artık internetimiz bağlandı. wınn var ama kanser olmamak için kullanmıyordum. Öpüldünüz hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?