Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...
Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3
Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım neler yapıosunuz?
Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...
Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3
Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım neler yapıosunuz?
buarada hepinize günaydiiiin
merhaba kızlarr kına gecesi için aklınızda olan müzkleri yazabilrmisinz?:1rolleyes:
Kızlarrr evlenen gelin artık yahuuuu :ecrin_bebek:
evlenenler de gelsin kulaklarını çekicem alsanaalsanasmile
geldimmm iştee:)
jean geldik iştee burdayız sen nerdesin?
umarım yağmaz elcintih, ama hava raporlarına bakılırsa yağışlı olucak hafta sonukıslar dua edin yağmur yağmasın yarın akşammm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?