- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
meltem canım sen dikkat ediosun ya ondan gözüne batıo
ama senin gibi dikkat ettiğimde
o öndek dantelin ortasını azaltmaları gerekiomuş gibi gördüm
canın sağolsun o da nazar boncuğun olsun
miss canım annene geçmiş olsun
Allah sağlık sıhhat hastalığına derman versin
siz güçlü olun onu da güçlendirin inşallah
kızlar benim de kınam oldu
Annem uzaktn gelenler zorlanmasın diye bi hafta evvel yapalım demişti
kınadan sadece bi foto koydum o da profilimde:)
yok ben dantellerden pek rahatsiz olmadim umarim islenince karman corman kalabalik olmaz ben sadece sekline takildim kuzum yaa
insallah benim gozume batiyordur
meltemre tatlım sacmalama cok guzel olmus ben bayıldım ustunede cuk dıye oturtmuslar valla cok beyendım ben ayakkabılarında şahane
oyle mi diyosun kizz
ayy valla siz begenince benim de icim rahat ediyor
cok sagolll kuzucuumm :içelim:
Selam kizlaaar:)Miss sonunda geldin haa hos balayindaymssniz ama:)Allah mesut etsin,
Bir yastikta kocatsn insallah:)
Meltemre butun samimiyetimle soyluyorum cok guzel gorunuyor gelinligin,islemeleri nasil bilmiyorum ama..
Hatta aski kismini bende tam boyle istiyordum gelinlikcime bunu gosterecegim simdi normalinde straplez
Aslinda gelinligim:)Benim gozume carpan hic kotu bisey yok.Ustune cok guzel oturmus iyice yakinlastirdm ama
Yine bisey goremedim.Bence sakin oynatma mukemmel gorunuyor cuk oturtmuslar ustune..
Ayakkabilarim benimde o kadar topuklu sanirim..Bide uzunum ki off nasil olcam bilmiyorum:))
Bende aksam koyayim fotosunu canim cekti:))Valla hersey guzel canim hic moralini bozma dugun yakin ya
Illa biseylerden memnuniyetsiz oluyor insan,kulp takacak bi yer buluyor..Bos yere uzme kendini bence cok guzel olmus..
ayy ne kadar sevindim bu kadar begenmis olmaniza
dogru diyorsun canim ya
insan illa kulp takacak bisey ariyor :kedi:
gercekten memnun kaldim gelinlikcimden bu arada
tek takildigim nokta oydu
anliyorum ki benden baska takilan yok
benim boyum 1.70 canim senin kac
benim bocegin boyu 1.87-88 falan onu gecmem icin baya kabarik bi sac yaptirmam lazim :roflol:
opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM
SAĞOL pelerinli seninle tanışamadık sanıırm.
meltemrecim bence de gelinliğin çok hoş olmuş. güle güle g
cok tesekkur ederim canimm opuyorumnanaktan