2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar çok tşk ederim sevdiğin adamla uyuyup uyanmak çok güzel yeni evlenen arkadaşlarımıza çooook büyük mutluluklar nasip olsun. evleneceklere kolaylıklar ve mutluluklar dilerim...

kaydirigubbakcemile3 olsun tekrar giycen gelinliğini
bu kez çıkarınca kot yerine cicilerini giyersin aklinialirimsmile

çok çok çok güzel bi gelin olmuşsun luxxor cuğum....
hep mutlu olursun inşallah :asigim:

Teşekkürler aslıcım sen de inşallaholumunekankayizsmile jeancim umarım şu bir hafta çabuk geçer diyorum o yüzden hayırlısıylaopuyorumnanaktan

kızlar çok tşk ederim sevdiğin adamla uyuyup uyanmak çok güzel yeni evlenen arkadaşlarımıza çooook büyük mutluluklar nasip olsun. evleneceklere kolaylıklar ve mutluluklar dilerim...

Dilsadcım tekrar tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum tatlım, sevdiğin adamla heep yanyana sevgi dolu aşk dolu kalırsınız inşallahh, Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve mini mini yavrular versin size

amin diyorum a.s.

bugün gelinliğimi teslim aldım kızlarr
şirin güzel bi gelnliğim var artık tam karşımda asılı durmaktaopuyorumnanaktan

ne mutlu güzel şeyler duymak.benim de yarın son provam var inş çarşamba alacağım gelinliğimi. bu arada sağolsun sorunumu soran arkadaşlar olmuş.kayınvalidem çok alıngan.şu dönemde yani düğüne 6 gün kala bile benden ilgi,şımartılma bekliyor.annemlerle olan diyaloğumu bile kıskanıyor sanırım.o yüzden ortam şu an gergin 5-6 gündür annemle de görüşmediler.düğünümün güzel huzurlu geçmesini diliyorum. siz de bana şans dileyin lütfen.herkese kolay gelsin

en çok konuşanlar yakın zamanda evlenecek olanlar demek ki
koşturmacadan girememişler
kaç gün giremedim sadece 2 sayfa birikmiş
önceden olsa ooooo

Günaydın canım forumda okuduğum kadarıyla
ve mağazalarda gördüğüm kadarıyla
sarar ve damatta kampanya vardı
genelde 500-700 arası tutuyor tatlım
indirim bulursan tabii olumunekankayizsmile

çok sağol canım Şeniz
kolaya kaçmışım ben foruma bakmak yerine buraya bakıp kaçmışım kaydirigubbakcemile3

Eveet arkıdişlerim 18 eylül gelini olarak, nikah ve kına fotolarım albümde hazır bulunmaktadır. Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

çook güzel olmuşsun maşallah yaaa
prenses gibi tam :asigim:
gelinliklerimiz az da olsa benziyor
ay inşallah ben de senin gibi güzel olabilirim

laf değil icraat görelim hani resim hani resim -tatlicadiarzu-
şaka bi yana cidden merak ettiğim evlerden biri de seninki
ama ondan çok gelinliğini merak ediyoruumm
görebilecek miyiizz :kedi:

teşekkr ederim canım hazır alıcam ben,nişsnlımla ayrı yerlerde oldugumuzu için son dakikaya kaldı bakalım önümüzdeki hafta sonu alıcaz inşkaydirigubbakcemile2

o zaman rahat rahat yetişir canım telaş yok :lepi:

bebişlerrrrrrrrrr napıyosunuzzzz unuttunuz demi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben de daha elime geçmedi albm fotografları fln.gelince eklerim alırım yorumlaınızı
güzel haberlerinizi bekliyorum herkesinnn

ayyy ne güzel ya kızlar bir bir gitti de resimleri ekliyolar
bunları okuyunca içim bi garip oluyo
cidden diyorum az kaldı o günlere
onun dışında neden bilmem bi algı problemim var
3 hafta sonra o evde o eşyalarla yaşayacak ben değilmişim gbi kafamçokkarıştı

ayyy ben de en çok kısmına bayılıyorum bu işin
yani bayılıcam o zaman
sana da kocamaan mutluluklar canım

bugün gelinliğimi teslim aldım kızlarr
şirin güzel bi gelnliğim var artık tam karşımda asılı durmaktaopuyorumnanaktan

resiiiimmm istiyorum been :tomato:

şaka yapıyorum jean m.herkesin telaşları var çok yoğundurlar.kasımda msore da evlendirip açarız topicimizi :)
Ozzyymmmm naptın canım nerelerdesin yahu valla o kadar çok evlenip evlenip gelen var ki insan karıştırıyor artıkkaydirigubbakcemile3

bu arada bu saatte online olanlar var yaşasınnnolumunekankayizsmileselam kızlaaar...

Luxxorcum nişanlımla baktık fotoğraflarınıza bugün...Valla onun ve benim yorumlarım gerçekten çok olumluopuyorumnanaktançoook yakışmışsınız...Ayrıca ne güzel gülmüşsün sen öyle valla benim hemen dikkatimi çekti kızlarda aynısını söylemişler..
Gelinliğin ve saçını ve de özellikle tacını çoook beğendim çok çok yakışmış..Bindallıyla ayaktada bi foton yokmu??Onu da merak ettim doğrusu...
Vel hasıl kelam Allah mutlu etsin inşallah ve bir yastıkta kocatsın...Güya albüme yapacaktım yorumu ama valla burada çenem düştükaydirigubbakcemile3

Darısı bizlere inşallah...Özellikle jean ve zuzu bir an önce onlarada nasip etsin Rabbim hayırlısıyla tatlı telaşları...Allah bizleride utandırmasınn...Gece gece duamıda ekledikten sonra susayım artık...Daha bişeyler hatırlarsam eklerimm...Kocaman öpüldünüz güzel gelinler...Topiğimizin gelinleride maşallah çok güzellermiş yahu...

kızlar merhaba... siteye girme cesaretini ancak bugün bulabildim hazır değilmişim demekki sizi görünce yine gözyaşlarımı tutamadım.. çok kötü şeyler yaşandı evide tutmuştuk ama ramazanın başında bitti çok zor günler geçiriyorum hiç gücüm kalmadı artık hayırlısı böyleymiş demekki çok yanlış bir insanı sevmişim ben bukadra şeyi haketmemiştim... Allah'a havale ettim bana yaptığı hiç bişey yanına kalmıycak inanamıyorum... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.. bize nasip değilmiş...

resmimiz duruyor hala orda... yaşadıklarıma inanamıyorum... Allahından bulsun...

canımm her işte bir hayır var şu an bu sözler seni ne kadar teselli eder bilmiyorum..Bende bugün arkadaşlarıma bakarken seni merak ettim açıkçası ve resminiz durduğu için dedim heralde herşey normal..Ama biliyorsun baya huzursuz dönemler yaşadın.Zararın neresinden dönersen kar derler demekki seni haketmemiş.Ne zamandır sen hep töleranslı davrandın ama sonuç olarak bu...Çok üzücü ama inan evlenip çocukların falan olsaydı bu çok daha zordu senin için..Yinede dua et Allah büyük..Emin ol daha güzel bir gelecek seni bekliyor...Nasıl bir problem yaşadınız bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun çiğdem..Ne zaman istersen biz burada seni dinlemeye hazırız..Allah yardımcın olsun...

caanımmmm senin haberlerini aldık bi arkadaşla face den msj laşmıssınız.biz seni merak edince o söyledi.canım benim sana daha iyileri nasip olacak merak etme.çünkü sen hep hayırlısı olsun diye dua ettin.hayırlısı buymuş.sakın kendini bırakma.

Kızlar günaydın...

Luxxor tatlım çççooookkkk güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız çok doğal çıkmışsın ne güzel hiç heyecan panik felan yok gibi duruyor...

Çiğdem canım hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin diye dua ederiz böylesi daha hayırlı demekki... İnşallah herşey daha güzel olur...

veee saçımı boyattım yani röfle yaptırdım ama pek beğenmedim artık yapacak birşey yok en iyisi sarı bi postiş alayım diyorum anca öyle içim rahat edecek....

saçımı boyayan da gelin saçımı yapacak kişiydi pek memnun kalmadığımdan gitmek istemiyorum şimdi bi de kuaför arayışına girecem herhalde...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
luxxorcum tebrik ederim tatlım bu arada.
kuaför zor bi seçim bende korka korka gittim ama herşey muhteşem oldu herkes bayıldı saçıma,makyajıma gelinliğime çok mutlu oldum bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…