Ozzyymmmm naptın canım nerelerdesin yahu valla o kadar çok evlenip evlenip gelen var ki
insan karıştırıyor artıkkaydirigubbakcemile3
bu arada bu saatte online olanlar var yaşasınnnolumunekankayizsmileselam kızlaaar...
Luxxorcum nişanlımla baktık fotoğraflarınıza bugün...Valla onun ve benim yorumlarım gerçekten çok olumluopuyorumnanaktançoook yakışmışsınız...Ayrıca ne güzel gülmüşsün sen öyle valla benim hemen dikkatimi çekti kızlarda aynısını söylemişler..
Gelinliğin ve saçını ve de özellikle tacını çoook beğendim çok çok yakışmış..Bindallıyla ayaktada bi foton yokmu??Onu da merak ettim doğrusu...
Vel hasıl kelam Allah mutlu etsin inşallah ve bir yastıkta kocatsın...Güya albüme yapacaktım yorumu ama valla burada çenem düştükaydirigubbakcemile3
Darısı bizlere inşallah...Özellikle jean ve zuzu bir an önce onlarada nasip etsin Rabbim hayırlısıyla tatlı telaşları...Allah bizleride utandırmasınn...Gece gece duamıda ekledikten sonra susayım artık...Daha bişeyler hatırlarsam eklerimm...Kocaman öpüldünüz güzel gelinler...Topiğimizin gelinleride maşallah çok güzellermiş yahu
...