Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 olsun tekrar giycen gelinliğini
bu kez çıkarınca kot yerine cicilerini giyersin aklinialirimsmile
çok çok çok güzel bi gelin olmuşsun luxxor cuğum....
hep mutlu olursun inşallah :asigim:
kızlar çok tşk ederim sevdiğin adamla uyuyup uyanmak çok güzel yeni evlenen arkadaşlarımıza çooook büyük mutluluklar nasip olsun. evleneceklere kolaylıklar ve mutluluklar dilerim...![]()
kızlar çok tşk ederim sevdiğin adamla uyuyup uyanmak çok güzel yeni evlenen arkadaşlarımıza çooook büyük mutluluklar nasip olsun. evleneceklere kolaylıklar ve mutluluklar dilerim...![]()
Teşekkürler aslıcım sen de inşallaholumunekankayizsmile jeancim umarım şu bir hafta çabuk geçer diyorum o yüzden hayırlısıylaopuyorumnanaktan
Dilsadcım tekrar tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum tatlım, sevdiğin adamla heep yanyana sevgi dolu aşk dolu kalırsınız inşallahh, Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve mini mini yavrular versin size![]()
bugün gelinliğimi teslim aldım kızlarr
şirin güzel bi gelnliğim var artık tam karşımda asılı durmaktaopuyorumnanaktan
Günaydın canım forumda okuduğum kadarıyla
ve mağazalarda gördüğüm kadarıyla
sarar ve damatta kampanya vardı
genelde 500-700 arası tutuyor tatlım
indirim bulursan tabii olumunekankayizsmile
Eveet arkıdişlerim 18 eylül gelini olarak, nikah ve kına fotolarım albümde hazır bulunmaktadır. Yorumlarınızı eksik etmeyin:)
merhaba kızlarr
bugün eşyalrımım götürdük yerleştirdik
hep foto beklerdem ben ev yerleştirenlerden
ama ben unuttum foto çekmeyi
inşallah daha sonra çeker gösteririm evimi
lüxor canım senin albüme yapcam ben yorumumu:))
teşekkr ederim canım hazır alıcam ben,nişsnlımla ayrı yerlerde oldugumuzu için son dakikaya kaldı bakalım önümüzdeki hafta sonu alıcaz inşkaydirigubbakcemile2
bebişlerrrrrrrrrr napıyosunuzzzz unuttunuz demi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de daha elime geçmedi albm fotografları fln.gelince eklerim alırım yorumlaınızı
güzel haberlerinizi bekliyorum herkesinnn
bugün gelinliğimi teslim aldım kızlarr
şirin güzel bi gelnliğim var artık tam karşımda asılı durmaktaopuyorumnanaktan
Ozzyymmmm naptın canım nerelerdesin yahu valla o kadar çok evlenip evlenip gelen var kişaka yapıyorum jean m.herkesin telaşları var çok yoğundurlar.kasımda msore da evlendirip açarız topicimizi :)
resmimiz duruyor hala orda... yaşadıklarıma inanamıyorum... Allahından bulsun...
kızlar merhaba... siteye girme cesaretini ancak bugün bulabildim hazır değilmişim demekki sizi görünce yine gözyaşlarımı tutamadım.. çok kötü şeyler yaşandı evide tutmuştuk ama ramazanın başında bitti çok zor günler geçiriyorum hiç gücüm kalmadı artık hayırlısı böyleymiş demekki çok yanlış bir insanı sevmişim ben bukadra şeyi haketmemiştim... Allah'a havale ettim bana yaptığı hiç bişey yanına kalmıycak inanamıyorum... hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.. bize nasip değilmiş...
Sirken tatlım sen naptın bu arada kuaför işini...
hallettim canım hatta dün gittim görüşmemi yaptım randevu saatini ayarladık. Çok rahatladım=))