Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel bi heyecaan
Allah yardımcın olsun herşey sorunsuz geçsin inşallah :Saruboceq:
vereliniortak
canım beniimm ay gel gel sakın ihmal etme buraları
herşeyin sorunsuz olsun inşallah :Saruboceq:
seviyorum seni unutma aklinialirimsmile
canım çok kocamaan geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
sana da çok büyük geçmiş olsun inşallah
benim de ananem 15gündür hastane de
noluyoruz yaa yaşlıların hassas zamanı mıdır nedir :çok üzgünüm:
daha 1 ay var ama ben de yazayım mı gamze kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şok etkisi yapmıştır aşırı heyecan bana sınavlarda geliyo bu duygu bakalım evlenirken ne gelecek bana -tatlicadiarzu-
Allah yardımcın olsun herşey sorunsuz masal gibi olsun inşallah canımm Şeniz
Günaydın gelinciklerim ,bugün evlenen arkadaşlarımıza mutluluklar
18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah
18 Eylül 2010 gul1984 Düğün
18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün
18 Eylül 2010 sedaemra Düğün
18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah
18 Eylül 2010 luxxor Nikah
BEN DE SENI SEVIOMM GELDIM AMA YOKSUNNboshayallersmile
selam kızlar uzun zamandr evlilik hazırlıklarınızı takip ediyordum ama kısmet bgneymiş yazmak için bende ekim geliniyim.evi yerlestrdik cok şükür ama gelinliğimi almadım daha inş içime sinen bişey bulabilirimeyvahedigeldismile
selam arkadaşlar. düğüne 1 hafta kaldı ama ben çok stresliyim.nedense bir durgunluk geldi... gerçi bunda hafta başı kayınvalidemle yaşadıklarımın etkisi var sanırım. biz düzeldik ama annemler dahagörüşmedi hiç.içim bir buruk inşallah her şey düzelir...
hayırlı olsun canımmm opuyorumnanaktan
ama ufak ufak hızlandır bence eğer diktireceksen
zamanın azalmış çünkü vereliniortak
düğün öncesi insan allak bullak oluyor bu hal ondandır canımm
ama ne oldu kayınvaldenle hayırdır :1ninca:
yaa kızlar bi de ben hepinize bişey sorucam
şu damatlık denen şey orta karar bişey olursa ne kadara mal oluyor ayakkabısıyla
nerelerden ne kadara aldınız bana da bi el atsanız diyorum sempatiksalakcinni
Bugünkü gelinlerimize mutluluklarrrrrrrr
19 Eylül 2010 undomiel Düğün
19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün
19 Eylül 2010 elvin06 Düğün
19 Eylül 2010 sereia Düğün
19 Eylül 2010 Honest Düğün
19 Eylül 2010 asiasena Düğün
19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün
19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün
19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah
19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah
19 Eylül 2010 hanne54 Düğün
19 Eylül 2010 ysmnmawi Düğün
19 Eylül 2010 PauLGirL Düğün
19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün
Herkese meraba kızlar, Allaha çok şükür 3 heyecanın 2sini atlattık. Kına ve nikahım geçti ikisi de çok güzeldi. Nikahımız çok etkileyici olmuş öyle öylüyorlarolumunekankayizsmile Şu anda resmen evliyim yaniii, ama kocacıımla aynı evde kalamıyoruz malesef son düğün de bitmeden. öümüzdeki çarşamba günü Denizliye gidiyoruz, cumartesi de orada düğünümüz var. İnşallah bi aksilik çıkmaan hepsi biter de bi başbaşa kalablirizopuyorumnanaktan Bu arada kına ve nikah fotoğraflarımı albüme koymaya başlıyorummmmmbayanssulusmile
Günaydın jeancim ne çok gelin varmış bugün dekaydirigubbakcemile2 bu arada senin adını yazdım ben ayakkabıma silinmişşş
selam kızlar uzun zamandr evlilik hazırlıklarınızı takip ediyordum ama kısmet bgneymiş yazmak için bende ekim geliniyim.evi yerlestrdik cok şükür ama gelinliğimi almadım daha inş içime sinen bişey bulabilirimeyvahedigeldismile
selam arkadaşlar. düğüne 1 hafta kaldı ama ben çok stresliyim.nedense bir durgunluk geldi... gerçi bunda hafta başı kayınvalidemle yaşadıklarımın etkisi var sanırım. biz düzeldik ama annemler dahagörüşmedi hiç.içim bir buruk inşallah her şey düzelir...
merhaba kızlar bende 25 26 eylülde evleniyorum çok güzel bi duygu ama bi o kadarda burukum içimden bişeyler kopuyor ya ne zor şeymiş evinden ayrılmak mafoldumben
merhaba kizlarr nasilsiniz hazirliklar nasil gidio cok sukur ben atlattim s'md' tat'l yapiorus kocamla. umarim sizin dedugun tatil super gecerr
BEN DE SENI SEVIOMM GELDIM AMA YOKSUNNboshayallersmile
Evet ayakkabıdan silinmek güzel bişi bence dee.)) daha yavaş yavaş ekleniyor lepicim fotolar, ben bitince haber vereyim burdan topluca bakarsın
tamam lepcim kaydirigubbakcemile3
editte yok kaldı öyle