bende 27 yim.benimki hep der yaşın 30 a dayandı bebeki çok ertelemeyelim diyo
25 sonrası arkidişler hiçte kartlaşmadık yafff tam zamanında evleniyoruz bikerem değilmikaydirigubbakcemile3
ayy benide şu el öpme muhabbeti hiç sarmıyo biz o işi yaptık verin elinizi öpeyim der gibi
ay evet sukut ya ne saçma bişi walla kıslar büyük ihtimal ben düğünümde rengli olacam
hayır canım biz o hap işine girmedik
istemedik yani nişanlımda bende bulacaz bir yöntemini artık :)
Valla benim planlarıma göre 22imde evleniodum ama bu işler planla programla olmuyor:umursamaz: Bu arada Sukut, bizde kayınlarını her gördüünde elini öptüğün için anlaşılmaz kanaatimcekaydirigubbakcemile3 Ben kendi annemin babamın elini bile bayramdan bayrama öperdim maşalla her seferinde yalapşap öpüozz
Ayy çok güldüm ii geldi canım yaa :) valla bende öyle öpüşme faslını pek sevmiorum hele de takıda milyon tane insanı öpcem pff yandık valla :)
canım fazla kabarık deil ama çok ta yogun olmaz yani
evet seninki kabarık ve çok güsel canım bende cuma gidecem provaya kısmt olursa
eheheh evet valla paulgirlcüm aynen dediğim gibi, bi de şimdi annem dio ki kınada da düğün gibi masaları dolaşıp hoşgeldiniz beş gittiniz dememiz öpmemiz gerekiomuş, bizim kına da düğün salonunda olacak karışık bayan-erkek. Offf Allahım yardım et dudaklara kuvvetkaydirigubbakcemile3
aynen cnm şehir dışı misafirlerimiz de geldia rtıkdüğün modundayızzzz:))) allahımm yardım etttBu akşam ev hengame olacak bizim herkesler geliooeyvahedigeldismile
Hoş geldiniz beş gittinizmi :))) Allahım çok güldürdün beni çok saol valla :)) Hani bide yaşlı teyzeler öperken sımsıkı sarılırlar arkanı sıvazlarlar ya ayy düşünsene öyle sıvazlarken duvak bi düşüyo :)) Ayyy Allahım yaa..delikafadulden
aynen cnm şehir dışı misafirlerimiz de geldia rtıkdüğün modundayızzzz:))) allahımm yardım ettt
Evet arkadaşlar zaman geldi çattı yarın nikahım var sabah 11 de bana şans dileyin.. Evlenicek olan tüm arkadaşlara ve evlenmiş olan tüm arkadaşlara mutluluklar diliyorum umarım hep mutlu oluruz.. Veeee darısıda tüm bekarların başına diyorum.. Hepimizin bundan sonraki yeni yaşantısında umarım hep güzel şeyler bizi bekler.. Birlikte şafak saydık anlattık paylaştık. hepinize çok teşekkür edip tekrar mutlulukla diliyor ve diyorum kii şafak nekadar zengin olursa olsun bir gün iflas etmeye mecburdur :) hepiniz Allaha emanet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?