- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de oyle dusunduk cnmcm ya,baktim hosuma giden bi fon yoktu salon icin riske atmayalim dedik sonra yaptirirz die dusunduk..Ya yemek takiminda evet vardi cnmcm sehpa gibi bisi ama bizim otuma odasi krem salondaki ise beyaz...O yuzden mecburen ayri bi tane almamiz gerekicek tatlicim..
orta sehpayi da verceklerdi salon icin cnmcm ama model secmedik daha o artik sonraya kalicak..
selam kızlaaarr iyi bayramlaar a.s.
ne var ne yok gelemedim bi kaç gündür :kedi: nasılsınız
Slam canım iyiyiz sen nasılsın?iyi bayramlar bu arada.
sana da iyi bayramlar cnm..Nolsun ya kaynatiyoruz iste..hazirliklar malum..Sen nasilsin..selam kızlaaarr iyi bayramlaar a.s.
ne var ne yok gelemedim bi kaç gündür :kedi: nasılsınız
Allah yardımcımız olsun tatlım ya zor işler bu işler.maddi manevi yük valla.
sana da iyi bayramlar cnm..Nolsun ya kaynatiyoruz iste..hazirliklar malum..Sen nasilsin..
amin cnmcm yaaa,zor hakikaten..Sen neler yaptin bakalim yerlestirdiniz mi evi..
Arkadaslar bu yazdıgınız msjları yenı gordum ve bı acıklama yapmak ıstıyorum sıze takıldıgınız yer fotografcı bayanmı erkekmı erkekse topıkde durması yanlıs olur dogum kontrolunden bahsedıyoruz dıye dogum kontolu gızlı bı konu degıl bunu bılen bısuru erkekde var ayrıca fotografcı bayan profıl resmınden anlasılmıo sanırım onuda gecın dugun fotograflarınızı bayan cekse nolcak erkek cekse nolcak kaldıkı bunuda gecdık dogum fotograflarını ceken erkek dogum fotografcılarda var google gırıp erkek dogum fotografcılar dersenız bı suru ısım cıkar herseyı gecın dogum ve dugun fotografcılarından cınsıyet ayrımı yapan arkadaslara son sozumde yarın obur gun evlendıkden sorada dogum doktorlarınızıda ozellıklede bayandan secersınız bence sadece komık. TOPIKDEN yazısdıgım kısılerede ozelden msj attım maılde fıyattada verdım gerı donus yaparsınız uygun olursa meltem sanada enson maılde yazdım dedııgn gıbı bayramdan sora gorusurz lepı sanada ornek cekımlerden fotolar attım tlfnumuda yazdım msjı okudugunda ulasırsınız herkese ıyı bayramlar ve gelın adaylarına sımdıden mutluluklar dılıyorum
sana da iyi bayramlar cnm..Nolsun ya kaynatiyoruz iste..hazirliklar malum..Sen nasilsin..
amin cnmcm yaaa,zor hakikaten..Sen neler yaptin bakalim yerlestirdiniz mi evi..
slm kızlarrrr herkesın bayramı mubarek olsunn
yarındn sonra düğünüm var cokk heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi bayramlarrr
bu ailelerimizle son bayramımız aynı çatı altında
bak gene son son diye beynim yemeye başladı benii((
TUYA görüşemeyiz belki Allah mutlu mesut etsin gülerek git gülerek dön
tek ağlaman evden çıkışında olsun inşallah
iyi bayramlar gelinciklerim Tuyacım mutluluklar opuyorumnanaktan
11inde düğünü olan kızlarrrrrrrrrrrrrrrr şimdiden mutluluklar
benim de 13 eylül şans dileyin bana
canım ozzy'cim sağolasın.. tabiki önemli olan sağlık.. başka bişe diyemiyorum zaten.sağlık herşeyden önemli undo cum.Allah şifa versin anneciğine herşey yolunda gider merak etme sen.Allah yardımcınız olur canım.yüreğini ferah tut sen
canım lepimm sağolasın arkadaşım..undo ALlah büyük canım
annen sağlığına bira evvel kaznır inşallah
dua et bol bol
sağol canım.. inşallah iyileşir anneciğim de hep yanımızda sağlıklı mutlu olur.Undocum Allah acil şifalar versn anneciğine...Umarım bir an önce iyileşir...
Sağlıklı mutlu nice bayramlar nasip etsin Allah hepimize kızlar...Bayramınız mübarek olsun
kızlar selam hepinize. acayip moralim bozuk. salı gününden beri hastanedeyim. annem hastalandı ve şu anda hastanede yatıyor.. 10 gün kaldı düğünüme ve annem belki amelliyat olabilir. nasıl bir kötü şanstır bu benim üstümdeki anlamadım bir türlü