2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

noldu biliyo musun jean..Ben forumda bi konu acmistim..Antalyada foto ve kuafor onerileriniz die...Orda birisi benim gittim fotocuyu kotulemis bayaga..Neyse ben de gecende adamin yanina gittim,soyledim siz bole bole yapmissiniz die..Sonra msjin atildigi tarihten ve yazilan yorumdan cikarak fotocum kim oldugunu buldu ve aradi musteriyi yanimda...Yaaa inanamadim..Kiz abicim abicim die konusuyodu fotocumla..O da soyledi sen kulupte beni kotulemissin,ben sana soyle boyle yapmadim mi dedi..Kiz bi utandi utandi sorma..

noldu biliyo musun jean..Ben forumda bi konu acmistim..Antalyada foto ve kuafor onerileriniz die...Orda birisi benim gittim fotocuyu kotulemis bayaga..Neyse ben de gecende adamin yanina gittim,soyledim siz bole bole yapmissiniz die..Sonra msjin atildigi tarihten ve yazilan yorumdan cikarak fotocum kim oldugunu buldu ve aradi musteriyi yanimda...Yaaa inanamadim..Kiz abicim abicim die konusuyodu fotocumla..O da soyledi sen kulupte beni kotulemissin,ben sana soyle boyle yapmadim mi dedi..Kiz bi utandi utandi sorma..

ay inanmıyorum yani biz inanamayacak mıyız burda yazılanlara
övenler reklam oluyor yada sahipleri gelip övüyor
yerenlerde ne yapıyor yazık yahu :olmaz:

tamam hannecim görüşürüz öptüm
kayınvaliden var nasılsa git elini öp :ecrin_bebek:

Kayınvalidemin, kayınpederin, halaların ve diğer sülalenin bayramlarını tek tek kutladım canım ama telden, ellerini de ordan öptüm şimdilik:). Daha sırada halalar, amca anneanne ve diğerleri var :dance:

ya ben hannemin de adini bilmiyorum bak..:uhm:Ozzy ile adas olduklarini biliyorum ama..

Kulaklarım çınları geldim.:)Aaa ne kadar ayıp Misskaydirigubbakcemile3Biz senin adını unutuyor muyuz hiçkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 unutkanlık var anlaşılan canım
kaydirigubbakcemile3

Vay beeee diyorum sadece. Neden kötülediki o zaman iş yapmasını mı istemedi acaba?

ya cnmcm kodlamam lzm yoksa kalmaz bende pek..sahi hannecimin adi neydi..
kaydirigubbakcemile3

Bak jean unutmamış:olmaz:kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum yani biz inanamayacak mıyız burda yazılanlara
övenler reklam oluyor yada sahipleri gelip övüyor
yerenlerde ne yapıyor yazık yahu :olmaz:
simdi soyle cnm ben bu fotografciyi kulup sayesinde buldum..Genelde herkes memnun..Fotografcim da bana nerden buldun bizi diyince kulubu soyledim o da bana sira disi bisi duyarsan soyle demisti..Ben de hemen soyledim..Adam bi takti takti kafaya sorma..Bayaga bi arastirdi,etti ve hakkaten buldu musteriyi...Musteriye telde sen burdan memnun ayrilmistin,ben uzuldum bu yorumu duyunca dedi.kiz basladi kem kum etmeye..İnkar etmedi yani..

Kayınvalidemin, kayınpederin, halaların ve diğer sülalenin bayramlarını tek tek kutladım canım ama telden, ellerini de ordan öptüm şimdilik:). Daha sırada halalar, amca anneanne ve diğerleri var :dance:

Kulaklarım çınları geldim.:)Aaa ne kadar ayıp Misskaydirigubbakcemile3Biz senin adını unutuyor muyuz hiçkaydirigubbakcemile3

Vay beeee diyorum sadece. Neden kötülediki o zaman iş yapmasını mı istemedi acaba?
ya benim adim ortada cnmcm davetiyemde her yerde pek bi desifre ediyom kendimi...kaydirigubbakcemile3
Ben kayinvalidemi aradim ama duymadi snrm..Evde takiliyorum kizlar ve açım biliyo musunuz..Burda bayramin ilk gunu ekmek olmaz ve ben unutmusum istanbul gibi dusundum..

abow missim nasıl memleket ora kız mayala bi hamur :ecrin_bebek:
ben seni nette de buldum gülüm eğer o sensen kısa saçlıydın gözlük vardı
veletler etrafında bi proje mi ne yapmışsınız sen yazı yazmışsın flan eğer sensen tabii

Back