• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bana da öyle geliyor canım
tşk ederim opuyorumnanaktan
tarkan asla da yıllardır düğünümüzde bunla dans etcez dediğimiz parça o yüzden nikahtan sonra da onla edelim bari

evet canım iyi fikir ben zaten popüler şarkıları pek sevmem eski şarkılarla dans etmek isterim ama ne olabilir henüz araştırmadım :ecrin_bebek:

düğün günümüz nişanlımın doğum günü o yüzden pasta şarkımız kesin tuğba özerk doğum günü ama bu ikisinde kararsızdım yardımınla netleşti canım sağol ayakkabımda orta yer sana ait olumunekankayizsmile

ben de ayakkabımı aldım bugun,cok cok icime sinmemekle beraber kac zamandır bakıp gorup begendigim tek ayakkabı oldu.ben de yazacagım insallah ismini canımmm.

tabiki yazarım jean ımm :) gmz :) hannecim bizim de toplamda 1100 davetiye olmuş dağıtılan bakalım nasıl sığcaz şaka maka geldi o günler işte 3 gün sonra kınam var hepimize en büyüğünden mutluluklar versin rabbim

Ne çok davetiye dağıtmışsınız siz öyle canım ya.bizim dagıttıgımızın 3 katı neredeyse.

canım bi de çok seçerek dağıttık küçük yer herks tanıdık mecbur veriosun vermesen bizi ayırdın oluyor

Ooo bayağı olmuş canım ya. Bu sadece sizin misafirlerse bir de erkek tarafı varsa ohooo... Salon kaç kişilik tatlım? Ben de son zamanlara bıraktım ama pek karar da veremedim.

Evet ya az kaldı.eyvahedigeldismileAmin canım cümlemize.
cnmcm salon 750 kisilk artik extra sandalye cikarttiricaz bi de takiyi cok ertelemiycez..

düğün günümüz nişanlımın doğum günü o yüzden pasta şarkımız kesin tuğba özerk doğum günü ama bu ikisinde kararsızdım yardımınla netleşti canım sağol ayakkabımda orta yer sana ait olumunekankayizsmile
aaa benim de dugun gunum,dogum gunum..Biz de mi ole yapsak acaba..
tabiki yazarım jean ımm :) gmz :) hannecim bizim de toplamda 1100 davetiye olmuş dağıtılan bakalım nasıl sığcaz şaka maka geldi o günler işte 3 gün sonra kınam var hepimize en büyüğünden mutluluklar versin rabbim

ayy senle ayni kaderi paylasiyoruz cnm,ben de dusunuyorum kara kara..Bizim o kadar diil cnm 500 kadar toplamda davetiye..

kizlar ben de bugun hastaneye ananemi ziyarete gittim kayinvalidemle..Ordan evimize gittik kayinvalidemle,esim ve abisi lambalarimizi takmislar..Sonra aksam da esimle biraz alisveris yaptik evimize sebzelik,banyoya raf falan aldik...Ordan aksam esim,kayivalidem davetiye dagittik eve yeni girdim..

iyi geceler kızlar bayramınız kutlu olsun geçmişi tam okuyamadım yarın kına gecesi veya düğünü olan arkadaşlar enimse bol damla tuya tebrikler Allah bir ömür mutluluk nasip etsin düğününüz dilediğiniz gibi harika geçer inşallah undocum çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir annen canım hepinizi öpüyorum gelincikler

cnmcm salon 750 kisilk artik extra sandalye cikarttiricaz bi de takiyi cok ertelemiycez..

aaa benim de dugun gunum,dogum gunum..Biz de mi ole yapsak acaba..

ayy senle ayni kaderi paylasiyoruz cnm,ben de dusunuyorum kara kara..Bizim o kadar diil cnm 500 kadar toplamda davetiye..

kizlar ben de bugun hastaneye ananemi ziyarete gittim kayinvalidemle..Ordan evimize gittik kayinvalidemle,esim ve abisi lambalarimizi takmislar..Sonra aksam da esimle biraz alisveris yaptik evimize sebzelik,banyoya raf falan aldik...Ordan aksam esim,kayivalidem davetiye dagittik eve yeni girdim..

hayırlı olsun canımm

1100davetiye mi ohaoldumsmile
bizim 3katımızdan da fazla akannehir

ben de ayakkabımı aldım bugun,cok cok icime sinmemekle beraber kac zamandır bakıp gorup begendigim tek ayakkabı oldu.ben de yazacagım insallah ismini canımmm.

güle güle kullan canım inşallah opuyorumnanaktan

düğünde pasta geldiğinde önce kalpli sürpriz bir pasta glecek. nişanlımın doğum gününü kutlayacağım sonra düğün pastamızı keseceğiz. tuğba özerk doğum günü çalacak. sizce hediye alayım mı bu bile yeter mi?

tesekkur ederim miss'im,meltememre canim.gosteririm size ayakkabimı sabah.miss tatlım gule gule kullanın aldıklarınızı.dilsad canım bence hediyeni daha sonra ver basbasayken.

düğünde pasta geldiğinde önce kalpli sürpriz bir pasta glecek. nişanlımın doğum gününü kutlayacağım sonra düğün pastamızı keseceğiz. tuğba özerk doğum günü çalacak. sizce hediye alayım mı bu bile yeter mi?
bence yeter cnm,sen ona kendini hediye ediyosun bence...yerimseniben

tesekkur ederim miss'im,meltememre canim.gosteririm size ayakkabimı sabah.miss tatlım gule gule kullanın aldıklarınızı.dilsad canım bence hediyeni daha sonra ver basbasayken.

canım hediye alıp almamakta kararsızım bakalım alırsam başbaşayken vryim haklısın hm orda kaybolabilir telaş+kalabalıktan
ayakkabını güle güle giy canm

Back