- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tamamda düğün olmuş artık onu diyorum yani artık evli daha ne tutumu onu anlamadım ben
ya cnmcm aci cekecegini dusunuyo ve bu yuzden de kasiyo bence...
cnmcm su anda 2 atama yapilicak,once yeniden atama basligi altinda kurumlar arasi bi yerlestirme olucak sonra da kalan kontenjanlara ilk atama olucak..İlk atamayi da sinava gore yapicaklar.Baraj 60,2 yillik ortmen olma sarti vardi yanilmiyosam bi de sicil notun en az iyi derecede olucak..ilk atananlarda puanla giriyor mu anadoluya yoksa 4 yıl tecrübe sonra sınavla alım mı missim?
insallah cnm ya...sen tayin istemiştim dimi merkeze gelebilirmişin flan okuduydum onu canım inş olur kaydirigubbakcemile5
yetistirilme tarzi ile alakali olabilir zuzucum..ya neden bu kadar korkarlar bir türlü anlamam ben cidden yaa
öyle ya da böyle ben ilköğretimde kesin çalışacağım bu belli düz lise istemiyorum yahu ilk başta ilköğretim istiyorum 2 yıl flan o ara yüksek lisans yapmayı planlıyorum sonra ya akademik ya da anadoluya girme çabası inş istediğim olur opuyorumnanaktan
ya neden bu kadar korkarlar bir türlü anlamam ben cidden yaa
olabilir ilk defa yasayacak bi erkekse hele,stresli olur..Malesef bazi erkekler bunu gurur meselesi yapiyo yapamadiklari zaman..valla ya sanki o adam sevgilisi kocası değil de başkası öcü sanki
ve ben eminimki erkeklerde bi o kadar heyecanlı,tedirgin,şaşkın ne bileyim omuzlarında çok büyük yük var kızlar bunu düşünüp bir az anlayışlı olmalı bence sonuçta mesela biz ikimiz içinde ilk olacak
yap bakalim cnm,kolay gelsin..ay neyse ben şekerparemi yapayım
sana da jeanim..opuyorumnanaktaniyi bayramlar şimdidennnnnnnnnnn
valla ya sanki o adam sevgilisi kocası değil de başkası öcü sanki
ve ben eminimki erkeklerde bi o kadar heyecanlı,tedirgin,şaşkın ne bileyim omuzlarında çok büyük yük var kızlar bunu düşünüp bir az anlayışlı olmalı bence sonuçta mesela biz ikimiz içinde ilk olacak