2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya tamamda düğün olmuş artık onu diyorum yani artık evli daha ne tutumu onu anlamadım ben

sen tayin istemiştim dimi merkeze gelebilirmişin flan okuduydum onu canım inş olur kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:
ilk atananlarda puanla giriyor mu anadoluya yoksa 4 yıl tecrübe sonra sınavla alım mı missim?
cnmcm su anda 2 atama yapilicak,once yeniden atama basligi altinda kurumlar arasi bi yerlestirme olucak sonra da kalan kontenjanlara ilk atama olucak..İlk atamayi da sinava gore yapicaklar.Baraj 60,2 yillik ortmen olma sarti vardi yanilmiyosam bi de sicil notun en az iyi derecede olucak..

sen tayin istemiştim dimi merkeze gelebilirmişin flan okuduydum onu canım inş olur kaydirigubbakcemile5
insallah cnm ya...

öyle ya da böyle ben ilköğretimde kesin çalışacağım bu belli düz lise istemiyorum yahu ilk başta ilköğretim istiyorum 2 yıl flan o ara yüksek lisans yapmayı planlıyorum sonra ya akademik ya da anadoluya girme çabası inş istediğim olur opuyorumnanaktan

öyle ya da böyle ben ilköğretimde kesin çalışacağım bu belli düz lise istemiyorum yahu ilk başta ilköğretim istiyorum 2 yıl flan o ara yüksek lisans yapmayı planlıyorum sonra ya akademik ya da anadoluya girme çabası inş istediğim olur opuyorumnanaktan

inşallah örtmenimopuyorumnanaktan

ya neden bu kadar korkarlar bir türlü anlamam ben cidden yaa

valla ya sanki o adam sevgilisi kocası değil de başkası öcü sanki
ve ben eminimki erkeklerde bi o kadar heyecanlı,tedirgin,şaşkın ne bileyim omuzlarında çok büyük yük var kızlar bunu düşünüp bir az anlayışlı olmalı bence sonuçta mesela biz ikimiz içinde ilk olacak :utangac:

ve ben eminimki erkeklerde bi o kadar heyecanlı,tedirgin,şaşkın ne bileyim omuzlarında çok büyük yük var kızlar bunu düşünüp bir az anlayışlı olmalı bence sonuçta mesela biz ikimiz içinde ilk olacak :utangac:
olabilir ilk defa yasayacak bi erkekse hele,stresli olur..Malesef bazi erkekler bunu gurur meselesi yapiyo yapamadiklari zaman..
ay neyse ben şekerparemi yapayım kaydirigubbakcemile4
yap bakalim cnm,kolay gelsin..

evet bakalım bizde nasıl olcak :)))))))))))))))
yap bakalım şeker pareni verdiğim linklere baktınmı bende belki kalbura bastı yaparım bakalım bi eve gideyimde

evet şimdiden herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben çıkıyorum kızlar öptüm iyi bayramlar herkese jean çeyiz topiğine bak çıkmadan

Back