2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merak etme yaşıcan ilk günü miss sabret:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ben ilk bunlardan mı başlasam hep diyorsunuz ya çeyiz al diye kaydirigubbakcemile3

missim gülse mi?aşk olsun :( G_ M_E

merak etme yaşıcan ilk günü miss sabret:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hayirlisi zuzucum,bekliyoz bakalim..kaydirigubbakcemile3Bu arada gecen haftalarda arkadasim evlendi,olmamis kizlar ya o malum is..

yalnış gülse değil lülükaydirigubbakcemile3
yaaaaa hatirlayamadim ama..:bbo:

ben ilk bunlardan mı başlasam hep diyorsunuz ya çeyiz al diye kaydirigubbakcemile3

missim gülse mi?aşk olsun :( G_ M_E
ooo GAMZEEEEE...

hadi hadi jean evlenince sende yaşıcan üzülme:)))))))))))))))))))))))))) ay koptum ya kız çok güldürdün beni jean

heh sonunda missim kankinin adını hatırlayamadın yahu jean diye öğrendin beni:)
ilk gece olmamış mı
ben kuzenime sormadım valla çekindim ama olmuştur kesin
durex gördüm 2 paket bayanssulusmile

aaaa misss niye olmamıl kasmışmı kendini acaba

heh sonunda missim kankinin adını hatırlayamadın yahu jean diye öğrendin beni:)
ilk gece olmamış mı
ben kuzenime sormadım valla çekindim ama olmuştur kesin
durex gördüm 2 paket bayanssulusmile

yaa sormayin kizlar hala olmamisti en son konustugumda..Bizim kiz biraz tutucu idi bu konularda..Tırstim ole duyunca..
ya jeanim ama sen bana hic soylememistin sanki adini yaaa yoksa gamze ismini hatirlardim ben severim cunku ben bu ismi..

özelde söylemiştim missim tanıştığımızda demiştim ama doğru :(
tanıştığımızdan beri bi sürü zaman geçti yanii doğaldır ama yazmayı unutma bak sevdiğin isimmiş bide :ecrin_bebek:

yaa sormayin kizlar hala olmamisti en son konustugumda..Bizim kiz biraz tutucu idi bu konularda..Tırstim ole duyunca..
ya jeanim ama sen bana hic soylememistin sanki adini yaaa yoksa gamze ismini hatirlardim ben severim cunku ben bu ismi..

ya ne alaka lülü yaaa nasıl tutucu sonuçta evlenmiş kocası yani ne tutuculuğu sevgili değilki

bu işler karışık biraz önceden konuşulmalı
yani çiftin böyle mevzuuları aşmış olması gerek bence

özelde söylemiştim missim tanıştığımızda demiştim ama doğru :(
tanıştığımızdan beri bi sürü zaman geçti yanii doğaldır ama yazmayı unutma bak sevdiğin isimmiş bide :ecrin_bebek:
hmm ilk tanistigimzda ise dikkat etmemis olabilirm tatlim yaa..Unutmam artikin..:teselli:

ya ne alaka lülü yaaa nasıl tutucu sonuçta evlenmiş kocası yani ne tutuculuğu sevgili değilki
ya sorma zuzu ya nikahlari once olmustu ama hani dini dusuncelerinden oturu dugunden once yakinlasmaya karsiydi arkadas..Oyle olunca da olmamis..

tövbee aklinialirimsmile
öncesinde bol bol öpüşün koklaşın sonra diğeri o zaman acımaz imza Haydar dümen :hulya:

Back