Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supper olmusssss....
gülse....
hayirlisi zuzucum,bekliyoz bakalim..kaydirigubbakcemile3Bu arada gecen haftalarda arkadasim evlendi,olmamis kizlar ya o malum is..merak etme yaşıcan ilk günü miss sabret:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yaaaaa hatirlayamadim ama..:bbo:yalnış gülse değil lülükaydirigubbakcemile3
ooo GAMZEEEEE...ben ilk bunlardan mı başlasam hep diyorsunuz ya çeyiz al diye kaydirigubbakcemile3
missim gülse mi?aşk olsunG_ M_E
aaaa misss niye olmamıl kasmışmı kendini acaba
heh sonunda missim kankinin adını hatırlayamadın yahu jean diye öğrendin beni:)
ilk gece olmamış mı
ben kuzenime sormadım valla çekindim ama olmuştur kesin
durex gördüm 2 paket bayanssulusmile
ayakkabim bi gelsinnnnn,yazcam hemen tatlicim..missim en çok silinen yere Gamze yazıver unutma bak sengözlerimebaksanab
yaa sormayin kizlar hala olmamisti en son konustugumda..Bizim kiz biraz tutucu idi bu konularda..Tırstim ole duyunca..
ya jeanim ama sen bana hic soylememistin sanki adini yaaa yoksa gamze ismini hatirlardim ben severim cunku ben bu ismi..
hmm ilk tanistigimzda ise dikkat etmemis olabilirm tatlim yaa..Unutmam artikin..:teselli:özelde söylemiştim missim tanıştığımızda demiştim ama doğru
tanıştığımızdan beri bi sürü zaman geçti yanii doğaldır ama yazmayı unutma bak sevdiğin isimmiş bide :ecrin_bebek:
ya sorma zuzu ya nikahlari once olmustu ama hani dini dusuncelerinden oturu dugunden once yakinlasmaya karsiydi arkadas..Oyle olunca da olmamis..ya ne alaka lülü yaaa nasıl tutucu sonuçta evlenmiş kocası yani ne tutuculuğu sevgili değilki
bu işler karışık biraz önceden konuşulmalı
yani çiftin böyle mevzuuları aşmış olması gerek bence
tövbee aklinialirimsmile
öncesinde bol bol öpüşün koklaşın sonra diğeri o zaman acımaz imza Haydar dümen :hulya: