2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar selam benıde alın aranıza dugunum 17 ekımdee daha evı tutamadık sadece beyaz esya ve ceyız var ortada gerıısı allaha havale

kızlar h.içi oldu gelirsiniz topike
kuaför olayını ben de soruyorum
istanbul kadıköy yakasında tanıdığını bildiğiniz eli yüzü düxzgün kuaför aranıyor duyurulur:))

buarada bizdede gerginlik yok maşallah derken
gerilmeye başladık sonunda:)
genel olarak ben çıkarıyorum tartışmayı
ama damarıma basıo biraz tamam abartıorumdur ama basmassın diorum anlamıo:)
amaan
geçsin şu günler eski cici günlerimize döneriz
önemli olan kalpler bir olsun tartışmalar uzamasın:)

sirken cim ben ayarladım ama benim mahalledki kuaförüm 150 lira saç makyaj manikür pedikür öle işte.ama dediğim gibi mahalle kuaförüm :) ben memnun kalırım diye düşünüyorum ama tanıdık diye tercih ettim kendimi rahat hissederim orda

Ben de gelinlikçimin önerdiği bir kuaföre gittik baktık nişanlımla tunalıda. Benim gözüm tuttu iyi gibi ama nişanlım beğenmedi. bir de bizim düğün mekanımıza trafik olarak uygun değil o taraflar. Cumartesi günü bir makyöz bulmştum onu aradım o da bana bir kuaför önerdi ama o da Esatta. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. ozzy benle kuaför bilgilerini bir paylaşabilir misin?

sirkencim inanmayacaksın ama ben esatta oturuyorum ve benim kuaförüm de esatta.yani benim düğün senden önce sanırım.seninki hangi gündü bilemedim?eğer memnun kalırsam önereyim adını vereyim.

Kızlar ben gözlüklüyüm. Sizce nikahta gözlüğümümü takayım yoksa lens mi alayım? çıkaramam 4.25 her iki gözüm de

Canım ben bağdat caddesinde MEK kuaföre gidicem.. Kadıköydeki tüm kuaförleri biliyorum ama öyle övebiliceğim güzel yapan bir yer yok.. Göztepede UĞRURKAN var düşünürsen..

sirken canım bende kuaförü ayarladım y.mahallede daha evvel gidip memnun kaldığım bi yer var oraya yaptıracağım provada yapacak... yalnız makyajı dışardan çağırdığı 3 bayan varmış onlardan birini çağırıyormuş... makyaj konusunda kafam karışıyor...

bide bayram sonrası hemen röfle yaptıracağım bakalım inşallah iyi yapar yoksa mahvolurum...

selam kızlar dün makyaj provam vardı gri tonlarda karar kıldık ama bende gri ton çok uçuk mavi gibi durdu güzeldi ama 1 düğünde saçımı nasıl yapacağım bilemiyorum halen kızlar bana fikir verin lütfen rahibe duvak olacak saçlarımın açık olmasını istiyorum sizlerde resim varsa eklermisiniz kızlar

meltem inşallah güzel olur eğer beğenmezsen değiştirmek için zamanın var değiştirirsin canım

luxorcum hayırlı olsun ,ben bakamadım görmek isterim ..teklıf yolladım sana

Sağol bitanem ekledim senii:lepi:

Tatlım çok sevindim yaa, bak tüm aksilikler halloluyor bi şekilde yaşasınn

Ayyy bolcum inanamıyorum yaa ne kadar çabuk geçti zamannkaydirigubbakcemile2 İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir
bolcum,ozzycim,soulmatecim hepinizi öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan

adımı yazın he en orta yere ona göre şakkıdı

Benim face var ama herkes ekli değil. Herneyse Deniz yazarsınız işte, ortalara doğru yazında çabuk silinsin.

Kızlar ikinizi de yazıcam ben deeolumunekankayizsmile
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seni de yazayım mı ayakkabı altına 1 hafta soraaaa

Ozycim senin de çok az kalmış yaa çok heyecanlanıyorum ben herkes içinn:hulya:

Kızlar içinizde Ankarada olanlar kuaförünü ayarladı mı?

sirkenciiim, benim mahalle kuaförümü merkezi bi yerden arabayla alıp evine getirtebilirsin, ben öyle yapıyorum tanıdığım olduğu için de saçımı 100e yapıyor ve adam becerikli de.. prova yaptık bu haftasonu ama ben çiçek almıştım o modele çiçek hoş durmadı bugün gittim taç aldım o yüzden. İşte provanın da faydasıguclubacismile Hangi gündü senin tatlım telini verebilirm bulamadı isen kuaför

Kızlar ben gözlüklüyüm. Sizce nikahta gözlüğümümü takayım yoksa lens mi alayım? çıkaramam 4.25 her iki gözüm de

Canım bence de lens al, hatta ben senelerdir lens kullanan biri olarak marka da önerebilirim sana konfor için

Selam dilekçimm çok güzel durcaına eminim makyajının canım ben sana foto koyucam şimdi az beklesositososito

bak bu benim nikah saçım gittim taç aldım bugün hususi, çiçek düşünmüştüm ama bu modelle gitmedi provada

bunlar açık modeller elimdeki bi de rahibe duvak ile düşük ense topuzları da güzel durur onlardan da vereyim bikaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…