Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bitanem ekledim senii:lepi:
Tatlım çok sevindim yaa, bak tüm aksilikler halloluyor bi şekilde yaşasınn
Ayyy bolcum inanamıyorum yaa ne kadar çabuk geçti zamannkaydirigubbakcemile2 İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir
Kızlar ikinizi de yazıcam ben deeolumunekankayizsmile
Ozycim senin de çok az kalmış yaa çok heyecanlanıyorum ben herkes içinn:hulya:
sirkenciiim, benim mahalle kuaförümü merkezi bi yerden arabayla alıp evine getirtebilirsin, ben öyle yapıyorum tanıdığım olduğu için de saçımı 100e yapıyor ve adam becerikli de.. prova yaptık bu haftasonu ama ben çiçek almıştım o modele çiçek hoş durmadı bugün gittim taç aldım o yüzden. İşte provanın da faydasıguclubacismile Hangi gündü senin tatlım telini verebilirm bulamadı isen kuaför
Canım bence de lens al, hatta ben senelerdir lens kullanan biri olarak marka da önerebilirim sana konfor için
Selam dilekçimm çok güzel durcaına eminim makyajının canım ben sana foto koyucam şimdi az beklesositososito
canım senin nikah saçın çok güzelmiş onu düşünebilirim ense topuzunu . düğünde yaptıracağım canım geçen resim eklemiştim onu yaptıracağım. burada spreyi basıp duruyorlar sanki kafanda saç değil emanet taşıyorsun gibi duruyor nefret ediyorum doğal dursun istiyorum düğünün sonunda kına yakılacak bindallı giyeceğim onunlada kullanacağım rahat bir saç olsun istiyorum tatlım senin nikah saçın hoş ama ben taç kullanmasam nasıl olur hani asi dizisinde asinin duvağı varya aynı öyle olsun istiyorum çokmu doğal durur
bu arada sayılar çıkmamış luxxor bizim iki yerde düğünümüz olacak 2. de ense topuzu dediğin modelden yaptıracağım
işte duvağım böyle olsun istiyorum kızlar çok mu basit
http://i64.servimg.com/u/f64/12/54/97/16/normal10.jpg
Sağol bitanem ekledim senii:lepi:
Tatlım çok sevindim yaa, bak tüm aksilikler halloluyor bi şekilde yaşasınn
Ayyy bolcum inanamıyorum yaa ne kadar çabuk geçti zamannkaydirigubbakcemile2 İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir
Kızlar ikinizi de yazıcam ben deeolumunekankayizsmile
Ozycim senin de çok az kalmış yaa çok heyecanlanıyorum ben herkes içinn:hulya:
sirkenciiim, benim mahalle kuaförümü merkezi bi yerden arabayla alıp evine getirtebilirsin, ben öyle yapıyorum tanıdığım olduğu için de saçımı 100e yapıyor ve adam becerikli de.. prova yaptık bu haftasonu ama ben çiçek almıştım o modele çiçek hoş durmadı bugün gittim taç aldım o yüzden. İşte provanın da faydasıguclubacismile Hangi gündü senin tatlım telini verebilirm bulamadı isen kuaför
Canım bence de lens al, hatta ben senelerdir lens kullanan biri olarak marka da önerebilirim sana konfor için
Selam dilekçimm çok güzel durcaına eminim makyajının canım ben sana foto koyucam şimdi az beklesositososito
Canım sayılar çıkmamış ne demek anlamadım onu? Bence duvak güzel, benim tarzım değil ama hoş görünüo bazısına çok yakışıyor. Zaten böyle bi duvağa taç olmaz gibibilmiyorumkismile
Kızlar ben gözlüklüyüm. Sizce nikahta gözlüğümümü takayım yoksa lens mi alayım? çıkaramam 4.25 her iki gözüm de
Canım ben bağdat caddesinde MEK kuaföre gidicem.. Kadıköydeki tüm kuaförleri biliyorum ama öyle övebiliceğim güzel yapan bir yer yok.. Göztepede UĞRURKAN var düşünürsen..
açık saça pek yakıştıramadım ben ama sen bilirsin
bencede bu daha güzeldilekçim bak http://www.husniye.com.tr/evlilikalisverisi_com/resimler/buyuk/657131373.JPG aslında duvakla böyle topuz daha hoş duruyor ama yine de sen bilirsin
ya kızlar benim yüzümü inanılmaz sivilce basmaya başladı çok dert ediyorum şurda 12 günüm kaldı ve fondötenle bile kapatmaya çalışsan hep belli olucak böyle giderse kabarcık kabarcık ilaçlı sabun da kullanıyorum ama geçmiyo. Bugün bi sabun adı daha aldım onu denicem ama çok canım sıkılıyo. Aciil bi çözümü var mı bildiğiniz?
kızlarr selamm işte ayrıldığımadn berigiremeim geçmişide okuyamdım ama anladığım kadrı herkes çok yoğunn düğün bayram derken zaman geçiyoo :))) hafta sonu mobilyamı aldım çarşamba koltuklarımı alıcambayram sonu falan gelicek beyaz eşyalarım geliğimi verdimm bugün evimi temizledim :)))