Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sirken cim ben ayarladım ama benim mahalledki kuaförüm 150 lira saç makyaj manikür pedikür öle işte.ama dediğim gibi mahalle kuaförüm :) ben memnun kalırım diye düşünüyorum ama tanıdık diye tercih ettim kendimi rahat hissederim orda
kızlar h.içi oldu gelirsiniz topike
kuaför olayını ben de soruyorum
istanbul kadıköy yakasında tanıdığını bildiğiniz eli yüzü düxzgün kuaför aranıyor duyurulur:))
buarada bizdede gerginlik yok maşallah derken
gerilmeye başladık sonunda:)
genel olarak ben çıkarıyorum tartışmayı
ama damarıma basıo biraz tamam abartıorumdur ama basmassın diorum anlamıo:)
amaan
geçsin şu günler eski cici günlerimize döneriz
önemli olan kalpler bir olsun tartışmalar uzamasın:)
Kızlar ben gözlüklüyüm. Sizce nikahta gözlüğümümü takayım yoksa lens mi alayım? çıkaramam 4.25 her iki gözüm de![]()
Kızlar ben gözlüklüyüm. Sizce nikahta gözlüğümümü takayım yoksa lens mi alayım? çıkaramam 4.25 her iki gözüm de![]()
Neden gözlüklerini çıkartmayı düşünüyorsunki ?
sirken canım bende kuaförü ayarladım y.mahallede daha evvel gidip memnun kaldığım bi yer var oraya yaptıracağım provada yapacak... yalnız makyajı dışardan çağırdığı 3 bayan varmış onlardan birini çağırıyormuş... makyaj konusunda kafam karışıyor...
bide bayram sonrası hemen röfle yaptıracağım bakalım inşallah iyi yapar yoksa mahvolurum...
luxorcum hayırlı olsun ,ben bakamadım görmek isterim ..teklıf yolladım sana
hu huu kimse yok muu. öncelikle herkesin kandilini kutluyorum eşlerimizle nice kandiller nasip olur inş.. gelelim dünyevi işleree.. :) halılarım geri gitmişti hatırlarsınız onun yerinde aynı renklerde yeni halılar geldi allah tan renk farkı olmadı o iş halloldu. veee normalde cuma günü kına gecesinde olacak imam nikahı daha rahat olurus gerekçesiyle yarın akşam olacakk.. yarın akşam dinen evleniyorum yaniii.. heycanlı gergin bir bekleyiş bu... artık bir sayfa kapanıor yeni bir sayfa açılıyor. bu yeni seyfa mutluluk getireceği kadana zorluklar da getirecek bu yüzden biras gerginimm.. yarın geçsin olan biteni yazarım yine gelincikler.. hepinizi öpüroum benden şimdilik bu kadarr
kızlar günaydın son 5 gün artık cumartesi evleniyorum:) ama hala tartışmalarımız bitmiyo maalesf sıkıldım ve yoruldum artık aslında bir an önce hayırlısıyla atlatsak başka bişe istemiyorum yani.
bolcum,ozzycim,soulmatecim hepinizi öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan
adımı yazın he en orta yere ona göre şakkıdı
Benim face var ama herkes ekli değil. Herneyse Deniz yazarsınız işte, ortalara doğru yazında çabuk silinsin.![]()
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seni de yazayım mı ayakkabı altına1 hafta soraaaa
![]()
Kızlar içinizde Ankarada olanlar kuaförünü ayarladı mı?
selam kızlar dün makyaj provam vardı gri tonlarda karar kıldık ama bende gri ton çok uçuk mavi gibi durdu güzeldi ama 1 düğünde saçımı nasıl yapacağım bilemiyorum halen kızlar bana fikir verin lütfen rahibe duvak olacak saçlarımın açık olmasını istiyorum sizlerde resim varsa eklermisiniz kızlar
Kızlar selaam geçmişe göz atıp geliyorum hemen