2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

erkekse benim rahatsızlığımdan çok toplu olarak topikçe rahatsızlık önemli canıma.s

kızlar günaydın son 5 gün artık cumartesi evleniyorum:) ama hala tartışmalarımız bitmiyo maalesf sıkıldım ve yoruldum artık aslında bir an önce hayırlısıyla atlatsak başka bişe istemiyorum yani.

İyi diyelim, iyi olalım. :) Bazen geliyo ağlama krizleri ama, sonra geçiyo. Her geçen gün daha iyi oluyorum sanırım. Sen nasılsın canım?

olur tatlım bu dönemlerde artık yavaş yavaş atlatırsın umarım zaman alıcak tabiki ama atlatacaksın insanlar neler neler atlatıyo çaresi olmayan tek şey ölüm bak sağlığın yerinde ailen yanında en önemlisi bu bence.

Zaten bir kere atlatmıştım, yine o yine sözlüydük o zaman, askerden gelince değişti. Ayrıldık o zamanda. Sonra ben yine böyle zor bi döneme girdim, ama o zaman çıkabileceğimi ummuyodum. Şimdi daha ağırını yaşıyorum belki ama, sonunda çıkış olduğunu biliyorum. O yüzden inşallah daha kısa bi zamanda atlatırım. Tek sorunum hızla kilo veriyo olmam, doğum kontrol hapına da başlamıştım aslında ama iştah falan açmadı bende. Hatta ilk iki gün baş ağrısı harici, hiç bi yan etkisini de görmedim. 4-5 günde 3 kilo verdim, iştahım kapalı diye sanırım.

solumate canım zamanla iyi olacaksın bunuda atlatacaksın inşallah ehliyet kursuna fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum demiştin bencede en kısa zamanda git kendini çok daha iyi hissedeceksin tatlım bol canım bizde bugünlerde limoniyiz vakit daraldıkça geriliyor insan canım şu düğünü atlatsaydık hayırlısı ile bu arada 5 gün kaldı heyecan durumun nasıl

dediğin gibi canım heyecandan öte stres var aslında şuan düğün nasıl olacak hava nasıl olacak saçım makyajım bunları düşünüyorum:))

Öyle yapıcam zaten canım. Arkadaşlarıma falan zaman ayırıcam artık, çünkü kalabalık olunca daha kolay unutabiliyorum.

Bildiğim bişey var sadece, ben evlendiğim günü görmeden O'nunla evlenebileceğime asla inanmıyodum. İçimde hep bu vardı. Düşünüyodum, bizde o günleri görebilecek miyiz diye. Demek ki içimdeki duygular hep gerçekmiş.

Neyse artık, burayı bırakamıyorum. Evlilik hazırlıklarınız ve evlendikten sonraki şeyler için, sizin deneyimlerinizden yararlanırım artık.

selam kızlar siteye giremedim yahu banlanmadım merak etmeyin sadece mail adresim doğrulanmamış sanmışlar bi yanlışlık olmuş

valla bende banlandım sandım ama bişey yapmadım ki korktum he bi karışıklık olmuş mailimden mail attım modlara açtılar sonunda :)

soul cum sakın bizleri bırakma zatennnnnnnnnn.sensiz eksik olur burasıııııııııııııııı

Yok canım, siz burda oldukça bende burdayım. Siz evlenipte unutmayın buraları. :)

kızlar eylül geldi çattı ayakkabınızın altına beni yazın hee unutmayın :)

Bak bu benim aklıma nasıl gelmedi. Beni de yazın kızlar, unutmayın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…