2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Çok beğendim bunları ben. zemuszemus

Evet canım, köşeye oturulmadığı için sehpa olması daha avantajlı. olumunekankayizsmile

Bende bazen sıkıntıya giriyorum, düğün psikolojisi olduğunu bile bile. Sonra nişanlıma yansıtıyorum, o da üzülüyo, mutlu etmek için bişeyler yapmaya çalışıyo. Sonra düşünüyorum, sadece evlenen ben değilim, o da evleniyo. O da streslidir, bende onu mutlu etmek için bişeyler yapıyorum. Öyle atlatıyoruz bu durumları. İki haftadır da görüşemedik, işleri çok yoğun olduğu için. İnşallah kısmetse yarın görüşücez. zemuszemus Sizde evlilik tarihinizin olayını "Biz kış düşünelim, yaz çıkarsa ne âlâ" diye düşünün. olumunekankayizsmile

oy maşallah size..

kız ben kışa katlanamıyorum ne yazı :roflol: ölürüm o zamana kadar :roflol:

Selam kıslaaaarzemuszemusbi geçmişi okuyayıda başlayım diyorum tam işim çıkıyo sonra bi geliyorum yine bi sürü sayfa vardelikafadulden
Allah muhabbetimizi arttırsın tabi:nazar:
undomiel yokluğunu hissettik zaten dün,liste baya bi karışmıştı iyiki geldin canımolumunekankayizsmile
Biz bugün ocaklı fırın aldııııık evimizin ilk eşyasınıopuyorumnanaktan çok heyecanlandım ama....Daha başkada bişeyimiz yok evimiz biledelikafadulden
Aslıcım ne olacağı hiç belli olmaz inan çok sıkıntı çekiyoruz hepimiz..Sizin iki ay veya 3 ay geç ama en azından bir eviniz var,biz kiraya çıkcaz o kadar zorki...Ama yinede çok şükür napalım..İnsana bir kaç ay bile uzun geliyor kaldıki planladığın tarihten biraz daha geç olması üzüyor sizi nişanlınada sanada çok hak veriyorum..Ama yazık bak nişanlında seninle birlikte üzülüyor..Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:

aslıcım bak herkez aynı şeyi söylüyor ama ben çok inanırım böyle şeylere.. allah mutlaka sizin için doğru zamanı verecektir size... o yüzden isyan etmeyin.. ya daha kötüsü olaydı düğün hazırlıkları olup bütün ev eşyalarını alıp daha kötü şeyler yaşansaydı.. düşünmesi ve hatta yazması bile kötü ama biraz polliannacı ol kuzum...

Selam kıslaaaarzemuszemusbi geçmişi okuyayıda başlayım diyorum tam işim çıkıyo sonra bi geliyorum yine bi sürü sayfa vardelikafadulden
Allah muhabbetimizi arttırsın tabi:nazar:
undomiel yokluğunu hissettik zaten dün,liste baya bi karışmıştı iyiki geldin canımolumunekankayizsmile
Biz bugün ocaklı fırın aldııııık evimizin ilk eşyasınıopuyorumnanaktan çok heyecanlandım ama....Daha başkada bişeyimiz yok evimiz biledelikafadulden
Aslıcım ne olacağı hiç belli olmaz inan çok sıkıntı çekiyoruz hepimiz..Sizin iki ay veya 3 ay geç ama en azından bir eviniz var,biz kiraya çıkcaz o kadar zorki...Ama yinede çok şükür napalım..İnsana bir kaç ay bile uzun geliyor kaldıki planladığın tarihten biraz daha geç olması üzüyor sizi nişanlınada sanada çok hak veriyorum..Ama yazık bak nişanlında seninle birlikte üzülüyor..Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:

hoşgeldin canım benim
hayırlı olsun tatlım ilk eşyanızz....
güzel güzel yemekler pişir üstünde fırınının enişteye...
evet canım aynen dediğin gibi planladığın tarhten dha geç olması koydu bize çok koydu...
üzülüyoruz ama inş. hayırlı bi haber alırızda rahatlarız... allahtan ümit kesilmez amin canım
sizinde allah yardmcnz olsn

aslıcım bak herkez aynı şeyi söylüyor ama ben çok inanırım böyle şeylere.. allah mutlaka sizin için doğru zamanı verecektir size... o yüzden isyan etmeyin.. ya daha kötüsü olaydı düğün hazırlıkları olup bütün ev eşyalarını alıp daha kötü şeyler yaşansaydı.. düşünmesi ve hatta yazması bile kötü ama biraz polliannacı ol kuzum...

hehe pollyannacı hee :))
yerimm kız seni...
sağol canım benimm
hepinizin başını şişiriyorum günlerdir nolur kafanızı ağrıttığım için bağışlayn

kızlarrrr ya nolur yardım edin.. akşam nişanlım gelicek başbaşa yemek yicez ben ne yemek yapsam????

undomiel hayatım baktım senin saç modelleri topiğine valla hepsi birbirinden güzel bir tane modeli çokbeğendim ama bak ekliorum resmini onun büyük halini atma imkanın var mı hayatım mümkünse bir de sizce o modele taç mı çiçekmi gider

undomiel hayatım baktım senin saç modelleri topiğine valla hepsi birbirinden güzel bir tane modeli çokbeğendim ama bak ekliorum resmini onun büyük halini atma imkanın var mı hayatım mümkünse bir de sizce o modele taç mı çiçekmi gider

tatlımm bana özelden mail adresini yolla hemen mail atayım sana ;)

bu arada bence o saça en çok çiçek yakışır ;)

kızlar akşama nişanlım yemeğe gelicek ne yapayım?

Daha önce tatmadığını bildiğin bişeyler düşün canım. Netten araştır, çok güzel yemek tarifleri oluyo. kaydirigubbakcemile3

oy maşallah size..

kız ben kışa katlanamıyorum ne yazı :roflol: ölürüm o zamana kadar :roflol:

Kız ben onu o şekilde söylemedim. Hani en olumsuzunu düşün, olumlusu olursa na âlâ demek istedim. kaydirigubbakcemile3

Bence çiçek gider canım. opuyorumnanaktan

ya aslında patlıcanlı köfte yapmayı düşünüyorum yanına da pilav.. sizce nasıl olur?

böle köftelere patlıcanları sarıcam sonra fırında biraz pişiricem

Güzel olur canım, enişte patlıcanı ve pilavı seviyosa tabii. kaydirigubbakcemile3 Ben mesela patlıcan hiç sevmem, nişanlımda pilav hiç yemez. sempatiksalakcinni

kızlar akşama nişanlım yemeğe gelicek ne yapayım?

benim nişanlım da yarın gelicek yemeğe kaydirigubbakcemile3
en sevdiği yemek - fırında tavuklu pilav yapıcam ama yanına ne yapsam diye ben de düşünüyorum.. :1:

msore hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın inş :))))
ben hala açılışı yapamadım, daha 4 ay var gerçi ama.. boshayallersmile

kızlar ben gidip dolabımı toparliycam, odam felan acaip dağınık
annem akşam gelmeden biraz düzene sokmalıyım kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz, öptüm sizi :1hug:

her zamanki şeyler canım...
ama bütün arkadaşlarımın evlilik haberlerini duyarken ...
evi olmayıp kiraya çıkıp doğru dürüst maddi geliri bile olmayan insanlar bile evlenebilirken...
bizim bi evimiz var allaha şükür durumumuzda orta halde ama hazırlık adına hiç bişey yapmamak beni çıldırıyo..
deliriyorum düşündükçe ... hayırlısı olsun diyip geçiştiremiyorum...
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....
:oklava::oklava: Gene karamsarlaşmıssın ben sana dün ne dedim bozma moralini..En azından beni gözünün önüne getir haline şükret ben 1 sene nikahla bekledim düğün yapabilmek için ama bak şimdi bir anda herşey oldu.Sen umutsuzluğa kapılma herşey çok güzel olucak canım benim :1hug:

ayy delirdim yaaaaa... kızlar islim kebabıymış adı ;) onu yapıyorum.. sevgilim bana sormadan balayı için tur firması ile konuşmuş.. kendi gidicek sanırım... gıcık şey...

Back