2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

teşekkürler kızlar fikirler için canım ben köşeyi salona aldım şimdi oturma odasına da köşe almiim dedim çünkü misafir falan gelince yatabilsin dedim ama bilemiyorum ki bi de istakbal trend2011e bakim bakalım belki orada bulurum güzel bir model

kızlar selam :) dün şirketin önünde yapılan yol çalışmalarında elektrik kablolarımız koptuğu için aniden gitmek zorunda kaldım maşallah çoşmuşsunuz kızlar.. bi geçmişi okuyayım ondan sonra geliyorum muhabbetin tam ortasına ;)

ben onunla arkadaş olmak istemiyorum ki, sadece ara sıra görüştüğümüzde iyi davransın..
dün erkenden kalktım eve geldim, yolda da ağlamamak için zor tuttum kendimi..
o bize geldiğinde biz nasıl ağırliycağımızı şaşırdık ama..sanki kraliçe geliyor :umursamaz:
her gittiğimde de çocuğuna hediyeler felan götürüyorum
insan etkileniyor :/
ama haklısın, hiç takmiycam onu dünden sonra :delphin:

canım,senin var mı eltin, görümcen?

kuzum benim görümcem yok eltim de ancak sanırım 20 sene sonra falan olur. çünkü nişanlımın kardeşi 12 yaşında ;)

Günaydın canım, yannıs demin yazdığın listede ben kendimi göremedimmfisfisfis

kuzum ya düğün tarihi neydi senin kafamçokkarıştı bazen copy paste yaparken silio muyum ne allahım yaaaa kafamçokkarıştı

Kızlaaar selam herkese. :)) Nasılsınız bakalım? Bugün çok güzel bi haberle uyandırıldım nişanlım tarafından, hala onun etkisindeyim. boshayallersmile Balayına gidicektik biz ama kendi imkanlarımızla tabii ki, sabah nişanlım aradı balayına nereye gitmek istersin dedi, nereyi istiyosan bak dedi bana numarasını ver. 4 kardeşler bunlar, iki ablası bi abisi var. Onlar hediye ediyolarmış balayını bize, soulmate84 baksın istediği yeri seçsin demişler. :))) Bi de fotoğrafçı işini de halletmiş sayılırız, onun içinde görüşmüş. Siz nereye gidiceksiniz balayı için? Tavsiye ettiğiniz yerler varsa bi bakıcam bende kızlar.

Bi de biz 25 Eylül'de evleniyoruz, 26'sında Kpss sınavı varmış ya, benim nişanlım sınava giricek. Böyle de enteresan bi durum olucak bizim için. Sizde de var mı bu durumda olacak? :))

tatlım bende 19 eylül de evleniyorum 26'sında sınava gireceğim :(

mafoldumben undomiel listeye beni koymamışsın amaaa 2 ekim düğün 2 eylül nikah demiştim
ayy canım yanlışlık için kusura bakma hemen düzeltiyorum listeyi..

nikahını düğünde yapacak arkadaşlar... nikah için başvurunuzu yaptınız mı?

biz başvurumuzu yaptık canım.. düğünde olucak bizim nikahımız..

ya kızlar istikbal trend 2011e baktım ama ben daha böle altı yüksek olan rahat olan kaldırıp koparması kolay olan aynı zamanda da ölçüleri ufak olan kanepeler istiyorum offf çok şey mi istiyorum ben yaaa çıldırıcaammm

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

kızlar yaa gelin başı için falan netten model bakındım ama hiç böle kafama yatan farklı bir model bulamadım taç mı çiçekmi karar veremiyorum ben yaa varmı sizin kafanızda bir fikir hiç gelin başı için bir de kına için de saç modeli bakmam lasım offf

ya kızlar istikbal trend 2011e baktım ama ben daha böle altı yüksek olan rahat olan kaldırıp koparması kolay olan aynı zamanda da ölçüleri ufak olan kanepeler istiyorum offf çok şey mi istiyorum ben yaaa çıldırıcaammm

kuzucum ben yataş'ın corners bi takımını beğendim. ben evde oturma odası yapmıcam. sadece misafir için bi odaya bir çekyat ve tv koyacağım.. onun dışında tüm zamanımızı salonda geçirmek istiyorum.
hatta beğendiğim oturma grubu bu.. sizce nasıl?

633845715334672436.jpg

fiyat süper gerçekten ya inşallah bende öyle fiyata yaptırabilirima.s

Evet canım, başka yerlere bakmadım ben tanıdık var diye. Hem fiyatı da uygun geldi. Bu taraflarda yaptırırım diyen olursa yardımcı olurum. olumunekankayizsmile

ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:

Canım arkadaşların dediği gibi köşe koltuklar daha uygun olur. Dar olup içinin sıkılmasındansa, iki odada da köşe koltuk olsun. Hem köşe koltuklar açılıp iki kişilik yatak oluyolar. Böyle bi çözüm yolu olabilir senin için. opuyorumnanaktan

gelinlerimiz güzellik uykusundan uyanamadılar:1: canım

Güzelleşmek için daha çok uyuyoruz bu aralar. sempatiksalakcinni

kızlar buarada dün mobilya işimizi halletdik begendik sadece aileler gidip parasını ödicekler çok şükür inanın üzerimden büyük bi yük kalktı çok rahatladım şimdide sadece halı bakıcaz perdelerede karar verdik eyvahedigeldismile çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım, halletmenize çok sevindim. Bizde halledebilsekte, büyük bir yük kalkmış olsa üstümüzden. kaydirigubbakcemile3

her zamanki şeyler canım...
ama bütün arkadaşlarımın evlilik haberlerini duyarken ...
evi olmayıp kiraya çıkıp doğru dürüst maddi geliri bile olmayan insanlar bile evlenebilirken...
bizim bi evimiz var allaha şükür durumumuzda orta halde ama hazırlık adına hiç bişey yapmamak beni çıldırıyo..
deliriyorum düşündükçe ... hayırlısı olsun diyip geçiştiremiyorum...
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....

canım 14.000 epey pahalıymıs ama kalıtelı ve rahat seylerdı gordugum kadarıyla
ıns memnun kalırsınız ve gulegule kullanırsınız bı omur boyu
ne guzel dugununede az kalmıs valla
allahım tamamına erdırsın

Canım, canını sıkmaya değmez konular bunlar. Şimdi evlilik stresinden konuşulanları daha çok takıyosun. Evlenince kendi evinde istediğin gibi yemek denemeleri yapabilirsin nasıl olsa. Böyle şeyleri kafana takmaya değmez. Hem annenler sana takılıyodur, senin psikolojinin farkında olmadıkları içinde, bunları kafana taktığını anlayamıyorlar. Kısmet bu işler canım, evlenmesi çok zor olan kişiler evlendiğinde onlarında kısmeti böyleymiş diyoruz. Seviyosun, seviliyosun, bir kaç ay sonra da olsa birbirinize kavuşacağınız için mutlu ol. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kızlar salonum duvarlarını beyaz koltukların kol kısmınıda beyaz, oturma yerlerini orta gri tonlarında düşünüyorum ve aksesuarları halı per vs. şeyleride yardımcı renk olarak mor düşünüyorum sizde nasıl lütfen fikir verin, yani beyaz,gri,mor nasıl sizce, bana ferah geliyo içimi rahatlatıyo gibi?

Güzel düşünmüşsün canım, renkler birbirine uyumlu. Genelde bu renklerde konseptler kullanılıyor odalarda zaten. opuyorumnanaktan

Kızlar siz kardeşlerden bahsetmişsiniz askerlikte. Nişanlınız askerliğin yaptı mı? Benim nişanlım biz evlendikten sonra askere gidecek :S

Benimki yaptı 3 sene önce geldi. Bekledim 15 ay, askere gitmeden sözlenenmiştik işte. kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlar fikirler için canım ben köşeyi salona aldım şimdi oturma odasına da köşe almiim dedim çünkü misafir falan gelince yatabilsin dedim ama bilemiyorum ki bi de istakbal trend2011e bakim bakalım belki orada bulurum güzel bir model

Sen köşe takımını düşün canım. Bakarsın çok hoşuna gidicek köşe takımı bulursun. Fikir olarak bulunsun aklında. opuyorumnanaktan

kuzucum ben yataş'ın corners bi takımını beğendim. ben evde oturma odası yapmıcam. sadece misafir için bi odaya bir çekyat ve tv koyacağım.. onun dışında tüm zamanımızı salonda geçirmek istiyorum.
hatta beğendiğim oturma grubu bu.. sizce nasıl?

633845715334672436.jpg

Çok güzel canım, çok beğendim ben. zemuszemus

hayatım bence güzelmiş bu grup ben de öle istedim ama nişanlım oturma odası olmadan olmas dedi ben de şöle ufak minimini bir kanepe aliim dedim pufpuf olsun dedim bu kelebek oturma grupları varya ondan beğendim ben ama ölçüleri büyük geldi yaa undomielcim biz de salona köşe alıcaz benimkide engincenin beyaz köşesi varya yanları bambu olan hatta dur resim ekliim en iyisi işte bunu almayı düşünüyoruz salona

Sormuştum ama aklımda kalmadı unuttum..Ben komple bacak komple bikini için lazere k.altı ve kollarımada yaptırıyorum iğneliye gidiyorum...Çektiğim acıları siz düşünün birde dünyanın parasını veriyorum........Bazen sinirlenip yaptırmıcam diyoeum ama evlendikten sonrada rahat edeyim diyorummm...K.altımda tek tük çıkıyor bacak ve bikinide incelme ve seyrelme var...En dirençli kıllar kollarımda...En son 1,5 ay önce yaptırdım iğneli..Çıktılar uzun uzun çok belli oluyolardı bende dün ağda yaptırdım..Çünkü kız kardeşimin bu h.sonu düğünü var..İğneli yaptırsaydım izleri 1 ayda anca geçiyor zaten...

hadiya iğneliye nasıl dayanıyorsun bravo sana ben lazer yaptırıyorum ki onda bile acıyo ama koluna ağda yaptırman ii olmamış cnm çektiğin acılar araya gidecek keşke boylarını kısaltsaydın..

ben bi de bunun yastıklarını turuncu yapmayı düşünüyorum turuncu aksesuarlar tv ünitesi de beyaz olucak falan salonum çok süper olucak ama oturma odam için çok bedbahtım yaa bir türlü karar veremiyorum oturma odamı kırmızı siyah beyaz tonlarda istiyorum ama bi koltuk bulabilsem şöle istediim gibi

Sağol Nektarcım :) bütün anneler aynı galiba :)

Soulmate84 ; tşkler cnm bnm :))

Şimdi nişanlımla konuştum...
Çok bunalıyorum keyif alamıyorum hiç çalışma isteği bile yok içimde dedi.
Oda benim gibi yani...
Tarihlerle bozdum kafayı yedi..
Kendisi çalıştığı yerde sorumlu şef olduğu için diğer çalışanlardan 1 hafta fazla izni var.O 1 haftayı şimdi kullanacaktı.Diğer 2haftayıda düğün zamanı beraber kullanacaktık ekimde yani.Benimde ekimde şirkette 1 yılım doluyo çünkü.tam denk gelecekti..Düşünüyorum diyo kullansammı iznimi acaba diyo sonradanda belki ekimde evlenebiliriz falan diye nolur nolmaz kullanmıyım diyorum diyo.. oy canım benim ya.. of of zor valla :1closedeyes:

Back