Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben onunla arkadaş olmak istemiyorum ki, sadece ara sıra görüştüğümüzde iyi davransın..
dün erkenden kalktım eve geldim, yolda da ağlamamak için zor tuttum kendimi..
o bize geldiğinde biz nasıl ağırliycağımızı şaşırdık ama..sanki kraliçe geliyor :umursamaz:
her gittiğimde de çocuğuna hediyeler felan götürüyorum
insan etkileniyor :/
ama haklısın, hiç takmiycam onu dünden sonra
canım,senin var mı eltin, görümcen?
Günaydın canım, yannıs demin yazdığın listede ben kendimi göremedimmfisfisfis
Kızlaaar selam herkese. :)) Nasılsınız bakalım? Bugün çok güzel bi haberle uyandırıldım nişanlım tarafından, hala onun etkisindeyim. boshayallersmile Balayına gidicektik biz ama kendi imkanlarımızla tabii ki, sabah nişanlım aradı balayına nereye gitmek istersin dedi, nereyi istiyosan bak dedi bana numarasını ver. 4 kardeşler bunlar, iki ablası bi abisi var. Onlar hediye ediyolarmış balayını bize, soulmate84 baksın istediği yeri seçsin demişler. :))) Bi de fotoğrafçı işini de halletmiş sayılırız, onun içinde görüşmüş. Siz nereye gidiceksiniz balayı için? Tavsiye ettiğiniz yerler varsa bi bakıcam bende kızlar.
Bi de biz 25 Eylül'de evleniyoruz, 26'sında Kpss sınavı varmış ya, benim nişanlım sınava giricek. Böyle de enteresan bi durum olucak bizim için. Sizde de var mı bu durumda olacak? :))
ayy canım yanlışlık için kusura bakma hemen düzeltiyorum listeyi..mafoldumben undomiel listeye beni koymamışsın amaaa 2 ekim düğün 2 eylül nikah demiştim
nikahını düğünde yapacak arkadaşlar... nikah için başvurunuzu yaptınız mı?
iyi geceler kizlar yaaa haftasonu nikahim var ve ucuk cikti agzimda..ohaoldumsmile
ya kızlar istikbal trend 2011e baktım ama ben daha böle altı yüksek olan rahat olan kaldırıp koparması kolay olan aynı zamanda da ölçüleri ufak olan kanepeler istiyorum offf çok şey mi istiyorum ben yaaa çıldırıcaammm
fiyat süper gerçekten ya inşallah bende öyle fiyata yaptırabilirima.s
ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:
gelinlerimiz güzellik uykusundan uyanamadılarcanım
kızlar buarada dün mobilya işimizi halletdik begendik sadece aileler gidip parasını ödicekler çok şükür inanın üzerimden büyük bi yük kalktı çok rahatladım şimdide sadece halı bakıcaz perdelerede karar verdik eyvahedigeldismile çok heyecanlıyım
her zamanki şeyler canım...
ama bütün arkadaşlarımın evlilik haberlerini duyarken ...
evi olmayıp kiraya çıkıp doğru dürüst maddi geliri bile olmayan insanlar bile evlenebilirken...
bizim bi evimiz var allaha şükür durumumuzda orta halde ama hazırlık adına hiç bişey yapmamak beni çıldırıyo..
deliriyorum düşündükçe ... hayırlısı olsun diyip geçiştiremiyorum...
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....
canım 14.000 epey pahalıymıs ama kalıtelı ve rahat seylerdı gordugum kadarıyla
ıns memnun kalırsınız ve gulegule kullanırsınız bı omur boyu
ne guzel dugununede az kalmıs valla
allahım tamamına erdırsın
kızlar salonum duvarlarını beyaz koltukların kol kısmınıda beyaz, oturma yerlerini orta gri tonlarında düşünüyorum ve aksesuarları halı per vs. şeyleride yardımcı renk olarak mor düşünüyorum sizde nasıl lütfen fikir verin, yani beyaz,gri,mor nasıl sizce, bana ferah geliyo içimi rahatlatıyo gibi?
Kızlar siz kardeşlerden bahsetmişsiniz askerlikte. Nişanlınız askerliğin yaptı mı? Benim nişanlım biz evlendikten sonra askere gidecek :S
teşekkürler kızlar fikirler için canım ben köşeyi salona aldım şimdi oturma odasına da köşe almiim dedim çünkü misafir falan gelince yatabilsin dedim ama bilemiyorum ki bi de istakbal trend2011e bakim bakalım belki orada bulurum güzel bir model
kızlar yaa gelin başı için falan netten model bakındım ama hiç böle kafama yatan farklı bir model bulamadım taç mı çiçekmi karar veremiyorum ben yaa varmı sizin kafanızda bir fikir hiç gelin başı için bir de kına için de saç modeli bakmam lasım offf
kuzucum ben yataş'ın corners bi takımını beğendim. ben evde oturma odası yapmıcam. sadece misafir için bi odaya bir çekyat ve tv koyacağım.. onun dışında tüm zamanımızı salonda geçirmek istiyorum.
hatta beğendiğim oturma grubu bu.. sizce nasıl?
![]()
Sormuştum ama aklımda kalmadı unuttum..Ben komple bacak komple bikini için lazere k.altı ve kollarımada yaptırıyorum iğneliye gidiyorum...Çektiğim acıları siz düşünün birde dünyanın parasını veriyorum........Bazen sinirlenip yaptırmıcam diyoeum ama evlendikten sonrada rahat edeyim diyorummm...K.altımda tek tük çıkıyor bacak ve bikinide incelme ve seyrelme var...En dirençli kıllar kollarımda...En son 1,5 ay önce yaptırdım iğneli..Çıktılar uzun uzun çok belli oluyolardı bende dün ağda yaptırdım..Çünkü kız kardeşimin bu h.sonu düğünü var..İğneli yaptırsaydım izleri 1 ayda anca geçiyor zaten...
Çok güzel canım, çok beğendim ben. zemuszemus