2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Aslıcım her evde oluyor bunun gibi şeyler ,bir gün moralin yerlerde geziyor bir gün tavan yapıyor mutluluktan uçuyorsun... Annen babandır sonuçta senin o kadar kırılıp üzüldüğünü bilseler yapmazlar demezler bu kadar şeyi..Hani derler ya hep iyiliğini düşünüyoruz diye...Evet doğru söylüyorlar ama biraz da olsa duyguları 2.plana atabiliyorlar.Takmamaya çalış canım :1hug:

hayatım bence güzelmiş bu grup ben de öle istedim ama nişanlım oturma odası olmadan olmas dedi ben de şöle ufak minimini bir kanepe aliim dedim pufpuf olsun dedim bu kelebek oturma grupları varya ondan beğendim ben ama ölçüleri büyük geldi yaa undomielcim biz de salona köşe alıcaz benimkide engincenin beyaz köşesi varya yanları bambu olan hatta dur resim ekliim en iyisi işte bunu almayı düşünüyoruz salona

canım bende beyaz çok beğeniyorum ama benim köpeğim var mahveder 2 günde o beyaz koltukları

orası doru hayatım ben de beyaz yaptırıorum ama salonu o yüzden sadece ilerde çocuk falan olduunda kirletir çünkü salona atıcam o yüzden beyaz köşeyi hayatım

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
soulmate84+, H_E_A_V_E_N+, msore+, jasmin27+

selam kızlar

slm tatlım baktım resimlerinize allah ayırmasın sizide bu arada bende sadece tek bir takım aldım ayrı bir oturma odam olmıcak gerek yok diye düşünüyorum senin beğendiğin takımda hoş gözüküyor.bu arada cnm kpss ye girecem demişsin bende düşünüyorum ama hiç çalışmaıyorum oyüzden kayıt yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım sadece nettenmi başvuru yaptın sen?

slm tatlım baktım resimlerinize allah ayırmasın sizide bu arada bende sadece tek bir takım aldım ayrı bir oturma odam olmıcak gerek yok diye düşünüyorum senin beğendiğin takımda hoş gözüküyor.bu arada cnm kpss ye girecem demişsin bende düşünüyorum ama hiç çalışmaıyorum oyüzden kayıt yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım sadece nettenmi başvuru yaptın sen?

yok canım ben ilk defa kayıt yaptırdığım için eski usul gittim okulda yaptırdım kaydımı ;)

Aslıcım her evde oluyor bunun gibi şeyler ,bir gün moralin yerlerde geziyor bir gün tavan yapıyor mutluluktan uçuyorsun... Annen babandır sonuçta senin o kadar kırılıp üzüldüğünü bilseler yapmazlar demezler bu kadar şeyi..Hani derler ya hep iyiliğini düşünüyoruz diye...Evet doğru söylüyorlar ama biraz da olsa duyguları 2.plana atabiliyorlar.Takmamaya çalış canım :1hug:

sağol tatlım...... :sinifsinif: :1hug:

kızlar bu tv sehpası nasıl?

633627848695327500.jpg

hayatım bence güzelmiş bu grup ben de öle istedim ama nişanlım oturma odası olmadan olmas dedi ben de şöle ufak minimini bir kanepe aliim dedim pufpuf olsun dedim bu kelebek oturma grupları varya ondan beğendim ben ama ölçüleri büyük geldi yaa undomielcim biz de salona köşe alıcaz benimkide engincenin beyaz köşesi varya yanları bambu olan hatta dur resim ekliim en iyisi işte bunu almayı düşünüyoruz salona

bende oturma odam için kelebek kanepe alıcam canım.. kırmızı siyahlısı vardı bayılmıştım :)
bu beyendiğin çok güzel salon için ya

Çok beğendim bunları ben. zemuszemus

hemdeeee köşesinin sehpa olması çok avantajlı olur diye düşündüm.. çünkü koltuk olanlarda o noktaya kimse oturamıyo :(

Evet canım, köşeye oturulmadığı için sehpa olması daha avantajlı. olumunekankayizsmile

Sağol Nektarcım :) bütün anneler aynı galiba :)

Soulmate84 ; tşkler cnm bnm :))

Şimdi nişanlımla konuştum...
Çok bunalıyorum keyif alamıyorum hiç çalışma isteği bile yok içimde dedi.
Oda benim gibi yani...
Tarihlerle bozdum kafayı yedi..
Kendisi çalıştığı yerde sorumlu şef olduğu için diğer çalışanlardan 1 hafta fazla izni var.O 1 haftayı şimdi kullanacaktı.Diğer 2haftayıda düğün zamanı beraber kullanacaktık ekimde yani.Benimde ekimde şirkette 1 yılım doluyo çünkü.tam denk gelecekti..Düşünüyorum diyo kullansammı iznimi acaba diyo sonradanda belki ekimde evlenebiliriz falan diye nolur nolmaz kullanmıyım diyorum diyo.. oy canım benim ya.. of of zor valla :1closedeyes:

Bende bazen sıkıntıya giriyorum, düğün psikolojisi olduğunu bile bile. Sonra nişanlıma yansıtıyorum, o da üzülüyo, mutlu etmek için bişeyler yapmaya çalışıyo. Sonra düşünüyorum, sadece evlenen ben değilim, o da evleniyo. O da streslidir, bende onu mutlu etmek için bişeyler yapıyorum. Öyle atlatıyoruz bu durumları. İki haftadır da görüşemedik, işleri çok yoğun olduğu için. İnşallah kısmetse yarın görüşücez. zemuszemus Sizde evlilik tarihinizin olayını "Biz kış düşünelim, yaz çıkarsa ne âlâ" diye düşünün. olumunekankayizsmile

evt cnm uygun gözüküyo cnm mobilyalarına:)
ben aslında kendi evim için daha büyükleri oluyo ya ondan istiyodum ama evimiz kira ve küçük olduğu için alamadık bide büyük tv ünitelerinin fiyatlarıda uçuk yani yemek odası kadar fiyatı var.

633627848695327500.jpg

Güzel canım, ama biz duvar ünitesi düşünüyoruz. Daha kullanışlıymış gibi geliyo. Çünkü yemek odasının tüm parçalarını almayı düşünmüyoruz biz. Tv ünitelerinde ayrılabilen vitrin olduğu için daha iyi olur dedik. kaydirigubbakcemile3

ahh aslıcım daha ev yok mobilya yok ben kendi kendime mobilya beğeniyorum işte sempatiksalakcinni

Bizde tutmadık, kiraya çıkacağımız için. Ama bende şimdiden bakıyorum, çünkü son dakikaya bırakmak iyi olmaz. opuyorumnanaktan

undomiel, eklediğin koltuk takımı da tv sehpası da çok şık canım gamyoncuiremsu

sağol canım... hem koltuklar çok rahat.. rahatımıza acayip düşkünüzde :D bakalım inşallah bu mobilyaları alacak ve yerleştirebileceğimiz bi evimiz oluur...

Back