hayatım bence güzelmiş bu grup ben de öle istedim ama nişanlım oturma odası olmadan olmas dedi ben de şöle ufak minimini bir kanepe aliim dedim pufpuf olsun dedim bu kelebek oturma grupları varya ondan beğendim ben ama ölçüleri büyük geldi yaa undomielcim biz de salona köşe alıcaz benimkide engincenin beyaz köşesi varya yanları bambu olan hatta dur resim ekliim en iyisi işte bunu almayı düşünüyoruz salona
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
soulmate84+, H_E_A_V_E_N+, msore+, jasmin27+
selam kızlar
slm tatlım baktım resimlerinize allah ayırmasın sizide bu arada bende sadece tek bir takım aldım ayrı bir oturma odam olmıcak gerek yok diye düşünüyorum senin beğendiğin takımda hoş gözüküyor.bu arada cnm kpss ye girecem demişsin bende düşünüyorum ama hiç çalışmaıyorum oyüzden kayıt yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım sadece nettenmi başvuru yaptın sen?
Aslıcım her evde oluyor bunun gibi şeyler ,bir gün moralin yerlerde geziyor bir gün tavan yapıyor mutluluktan uçuyorsun... Annen babandır sonuçta senin o kadar kırılıp üzüldüğünü bilseler yapmazlar demezler bu kadar şeyi..Hani derler ya hep iyiliğini düşünüyoruz diye...Evet doğru söylüyorlar ama biraz da olsa duyguları 2.plana atabiliyorlar.Takmamaya çalış canım :1hug:
kızlar bu tv sehpası nasıl?
çok güzelmiş canım... mobilyanada uyuyorsa al derim
hayatım bence güzelmiş bu grup ben de öle istedim ama nişanlım oturma odası olmadan olmas dedi ben de şöle ufak minimini bir kanepe aliim dedim pufpuf olsun dedim bu kelebek oturma grupları varya ondan beğendim ben ama ölçüleri büyük geldi yaa undomielcim biz de salona köşe alıcaz benimkide engincenin beyaz köşesi varya yanları bambu olan hatta dur resim ekliim en iyisi işte bunu almayı düşünüyoruz salona
hemdeeee köşesinin sehpa olması çok avantajlı olur diye düşündüm.. çünkü koltuk olanlarda o noktaya kimse oturamıyo
Sağol Nektarcım :) bütün anneler aynı galiba :)
Soulmate84 ; tşkler cnm bnm :))
Şimdi nişanlımla konuştum...
Çok bunalıyorum keyif alamıyorum hiç çalışma isteği bile yok içimde dedi.
Oda benim gibi yani...
Tarihlerle bozdum kafayı yedi..
Kendisi çalıştığı yerde sorumlu şef olduğu için diğer çalışanlardan 1 hafta fazla izni var.O 1 haftayı şimdi kullanacaktı.Diğer 2haftayıda düğün zamanı beraber kullanacaktık ekimde yani.Benimde ekimde şirkette 1 yılım doluyo çünkü.tam denk gelecekti..Düşünüyorum diyo kullansammı iznimi acaba diyo sonradanda belki ekimde evlenebiliriz falan diye nolur nolmaz kullanmıyım diyorum diyo.. oy canım benim ya.. of of zor valla :1closedeyes:
evt cnm uygun gözüküyo cnm mobilyalarına:)
ben aslında kendi evim için daha büyükleri oluyo ya ondan istiyodum ama evimiz kira ve küçük olduğu için alamadık bide büyük tv ünitelerinin fiyatlarıda uçuk yani yemek odası kadar fiyatı var.
ahh aslıcım daha ev yok mobilya yok ben kendi kendime mobilya beğeniyorum işte sempatiksalakcinni
undomiel, eklediğin koltuk takımı da tv sehpası da çok şık canım gamyoncuiremsu
ahh aslıcım daha ev yok mobilya yok ben kendi kendime mobilya beğeniyorum işte sempatiksalakcinni
beğenmenize sevindim hayatım kelebek kanepelerin bir de şu renkleri var ben de onlara bayıldım hayatım bak resim ekliorum
sağol tatlım...... :sinifsinif: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?