2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

...................................

off edt yapcaktım alıntı olmuş mesaj kirliliği için kusuruma bakmayın kızlar
photograpy nickini hatalı yazmışım kusura bakma
editgeri gelsin lütfeeenyasakkelime

Anladım cnm pof çok sıkıntılı işler..Şu cok ünlü Ali gür kuaför varya orada kampanya varmıs bir gidip görüşeyim diyorum.Senin de haberin yoksa bilgin olsun cnm. Profesyoneller hesapta ya bi bakıcam :)

elcintih hayırlı olsun , ben yeni katıldım aranıza.Nasıl oldu evin sindi mi içine bakalım?

perimsin ali güre baktım da
şubeler arası %40 fark oluyor
enteresan
sen bilgi alırsan benlede paylaşırmısın
saç makyaj prova manikür pedikür var paket iyi gibi görünüo

perimsin ali güre baktım da
şubeler arası %40 fark oluyor
enteresan
sen bilgi alırsan benlede paylaşırmısın
saç makyaj prova manikür pedikür var paket iyi gibi görünüo

evet lepi paket cok iyi gözüküyor o nedenle sizlerede bilgi vermek istedim.
subeler arası fark var malesef evet..ama kendimize uygun olanı secebiliriz indirimli paketten.
ben biriki güne görüşücem gidip sana da yazarım canım.dediğim gibi en azından profesyoneller ve provada olacağından sonucun kotu olucağını sanmam.

Allah yardımcınız olsun canım
aileler karışmayınca herşey sizin elinizde oluyor ne güzel
ama ona göre de bazı sıkıntıları oluyor tabi haklısın olumunekankayizsmile

selam kızlar benimde 16 ekim düğün topiğe katiliim dedim :)

hayırlı uğurlu olsun inşallah canıımm opuyorumnanaktan

kızlar önerebileceğiniz kuaför var mı bana? makyası prof olan. ?
kafamda bikaç yer varda denenmiş biryer olmasını tercih ederim

ben normalde saçımı başka yere kestiriyorum
bişey yaptırmak istediğimde başka yere yaptırıyorum o yüzden kararsız kaldım
bu herhangi bi zamanda saç yaptırmaya da benzemiyo ki yahu kafamçokkarıştı

ben de öyle yaparım o zaman cicim takıları alacağımız yere yaptırırm onları
zaten kayınvalidem de tanıyor adamı
bana da mail atmamış lepim anlamadım
önce adresin yanlış galiba dedi sonra da yazmadı bi daha neyse napalım aramaya devam :lepi:
bu arada face'de özkan taşkıran diye birini gördüm fiyat sordum ama henüz cvp gelmedi
fotoğrafları çok hoş görünüyor bi bak derim cicim buyrunnnnnnnnn

slm kızlar nasılsınız evimi yerleştirdim geldimm

hayırlı olsun canıımm
darısı başımıza artık opuyorumnanaktan

paketi çok uygunmuş
ama iki farklı fiyat uygulamasına şaşırdım belki semtler ve kiraları gibi bi fark vardır bunda da
bana yakın olan mecidiyeköy aslında ama uygun olan zytinburnundaki
oraya gidebilirim büyük ihtimal
çok sağol canım böyle bi imkanı bize haber verdiğin için alkisalkisalkis

hu huu kimse yok muu. öncelikle herkesin kandilini kutluyorum eşlerimizle nice kandiller nasip olur inş.. gelelim dünyevi işleree.. :) halılarım geri gitmişti hatırlarsınız onun yerinde aynı renklerde yeni halılar geldi allah tan renk farkı olmadı o iş halloldu. veee normalde cuma günü kına gecesinde olacak imam nikahı daha rahat olurus gerekçesiyle yarın akşam olacakk.. yarın akşam dinen evleniyorum yaniii.. heycanlı gergin bir bekleyiş bu... artık bir sayfa kapanıor yeni bir sayfa açılıyor. bu yeni seyfa mutluluk getireceği kadana zorluklar da getirecek bu yüzden biras gerginimm.. yarın geçsin olan biteni yazarım yine gelincikler.. hepinizi öpüroum benden şimdilik bu kadarr

rica ederim cnm tabiki haber vericem

tuyacım evin de evliliğinde hayırlı olsun güzelm bizm 3 hafta oldu kıyılalı sevdiimiz adamların allah katında karısı olmak güzel şey. biz de bugün resmi nikah işlerini hallettik ama belediyeye götüreceğiz.
kızlar bu fotoğrafçı arkadaş erkekse topikte durması yanlış bence. biz doğum kontrolden falan bahsediyoruz.msn den görüşsün olmaz mı?

canım bakarım o dediğin kişiyede
ama sen bilgi aldığın yerlerden beni de bilgilendirirse sevinirim

evet paket güzel ama keşka bana en yakını uygun olaydı pendik uzak düşüo bana trafik falan nolur bilmiyorum işte
kızlar bu fotoğrafçı arkadaş erkekse topikte durması yanlış bence. biz doğum kontrolden falan bahsediyoruz.msn den görüşsün olmaz mı?

erkekim mi dedi dilşad
ne biliyim
insanlar genelde doğum fotolarını kadınlara çektirir:))

erkekse dedim ya zaten canım.
benm bildiğim çok var doğum fotosu erkek çeken o yüzden sordum rahatsız olmazsanız sorun yok topikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…